Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • BG-DE
Много е зарибяваща темичката Simple Smile

Влюбих се в My burberry на Рефан, първия път, когато пръснах изтрая до към 8 часа, обаче следващите пъти почнах да го усещам само в началото и съдя, че при мен няма кой знае каква трайност.
Много ми харесва и Императрицата и Beat, пак на Рефан, та да помоля за някакви насоки какво да душа и пробвам? Simple Smile

My burberry е много траен, поне върху мен, но тези дни, в този студ всички парфюми ми изчезват мигновено  Sad напоследък съм с Уоманити на Рефан и от вчера също престанах да го усещам. Днес изнамерих някакви остатъци от оригинала и се напръсках яко но ефекта беше същия, явно студа си казва думата  Simple Smile

# 451
  • София
Здравейте!
Бих искала да ви попитам дали някоя от Вас е ползвала тези френските парфюми "Rodriguez", които ги продават в мол "Парадайс" на един щанд по средата на един от коридорите? Как са като трайност и на вас, какво най-много ви е харесало...? Или е по-добре да заложа на "Рефан" Simple Smile
Наскоро бях там и много ми хареса, как мирише имитацията им на Лакост. Пръснаха ми я върху едно листче. Не съм ги пробвала до сега а и не намирам информация в интернет. Ще съм благодарна, ако имате опит с тези парфюми, да го споделите!

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 23:58 от Mira_X

# 452
Днес най-накрая получих трите мостри на Заг Зодиак  и честно казано съм впечатлена:

087 Bvlgari II Eau D'ete- вкъщи сравнявам с оригинала Blvari BLV II  и честно казано имат доста прилики. Това са два различни парфюма и в оригинал, но съдейки по нотките от Заг са се справили доста успешно Peace Отчетливо усещам лимона и ментата както и ириса и амбрата. От 1 пръскане на лакътя се носи доста силно като аромат и предполагам, че е издръжлив.

059 Crystal Noir- този го имам в оригинал и му търся свястна имитация, ама все удрям на камък.  В първите минути наистина се заблудих, че са се справили, но след като се изпариха първите нотки, това нещо се превърна в чист зюмбюл  Shocked Добре поне, че обичам зюмбюли, ама досега не бях срещала такава интерпретация на кристала Joy

Последното е 034 Kenzo Amour- този ми е непознат като аромат и го поръчах на сляпо, но г-д съм доволна. Усеща се лека ванилия и кадифен ориз, но е доста слабичък като аромат. Не знам дали и оригинала е така, но ако има по- силничка имитация ще се радвам да я препоръчате Peace

# 453
  • Бургас
Ayaska, Blvari BLV II съм ползвала в оригинал, но не съм пробвала негова имитация, както и на посочената версия.
Кензо Амор наистина мирише предимно на ванилия и ориз, правилно си се ориентирала. Не знам как е версията на Заг Зодиак, но тази на Ди енд Пи е доста добра.
За Кристъл Ноар няма особено голям избор на добри имитации. Аз пробвах наскоро тази на Баргело, определено ми хареса, но пък не съм ползвала оригинала поне от две години, за да сравня. Малко по-назад Allforone беше писала, че на Парфен е много хубава.  Peace

Брайт, пиши, моля те за кой парфюм на Ейвън говореше наскоро, че си го взела и много ти харесва! Разглеждам каталога, но не мога да се сетя и да се ориентирам.  bouquet

# 454
KDS, пробвах варианта на парфен преди две седмици, но има една много силна солена нотка от която парфюма ми мирише на вкиснато Sick
А оригинала на Amour силен ли е като цяло или стои близо до кожата?

# 455
  • Deutschland
Бруно Банани Pure Woman в оригинал, няма и час трайност. И най-кофти имитациите, които съм купувала,издържат повече

# 456
  • Бургас
KDS, пробвах варианта на парфен преди две седмици, но има една много силна солена нотка от която парфюма ми мирише на вкиснато Sick
А оригинала на Amour силен ли е като цяло или стои близо до кожата?
Мисля, че не е много силен, нещо средно, но не съм сигурна, не го нося от много, много отдавна. Нека се включи някой с по-пресни впечатления.  Peace

# 457
Оригиналът Кензо Амур е плътен и траен парфюм, прави  внушителен облак.

Тези "Родригез" са средно успешни според мен - като трайност са се справили, но Жадорът им напр. е много далеч от истината.   

# 458
  • Бургас
Тоя Амур е ужасен,не понасям нищо на  Кензо. PeaceНе ти препоръчвам нищо на бранда без хубави проби,та дори и имитации.KDS,мило,аз съм много боса с парфюмите на Ейвън,никога нищо тяхно не бях имала до преди месеци...За Avon-femme Icon-пишех,той ми е първия и много си го харесвам  Embarassed/уникална трайност при мен,с пръскане само на китката издържа до сутринта/чета,че и само Фем бил хубав доста. bouquetНай-добрата имитация на Черното Версаче за мен е тази на Парфен,както писах малко по-напред няма нужда от оригинал.Очаквам си с нетърпение вече оригиналите,KDS,скоро ще поръчвам още няколко оригинала,ако нещо се сещаш или си пропуснала,давай смело. Mr. Green bouquetДругите момичета също,нещо което много,много харесвате,очаквам предложения пак. Hug

# 459
  • Deutschland
Брайт, Femme на Avon е хубав, купувах го в комплект с лосион за тяло. Много хубав наистина, обаче върху моята кожа нямаше трайност Sad

# 460
  • Стара Загора
Според мен Амур не е ужасен, аз го харесвам, но въпрос на вкус. Плътен ванилен аромат е. Heart Eyes
Влюбих се в него при проба миналото лято, но така и не съм стигнала до него. Blush

Фем на Ейвън и аз харесвам, но не го взех поради причината, че всеки втори миришеше на него известно време. Нали пуснаха оферта за представителите, ако поръчат 20 комплекта, подаръка е таблет и така с комплект срещу скромната сума от 15 лв, се сдоби половин България. Mr. Green Аромата е цветен и свежарски, но не като стандартните такива аромати. Имаше нещо различно в него, което го правеше готин. Бели цветя, виолетка, мускус и дървесина с малко праскова и слива. Heart Eyes Айкън не го уважих. Взех виал със спрей, но тц. Имам немалко парфюми на марката, които харесвам и оставям да ги разгледаш в гардеробчето ми. Peace

http://www.fragrantica.com/member/23296/

# 461
Момичета, да ви питам поръчвали ли сте капсуловани парфюми от сайта на Рефан? Сега се загледах, че някои от моите са са такива а пък имат издръжливост като на наливните пак от сайта им. newsm78 Отделно прочетох и на страницата им в FB, че всички парфюми в сайта съдържат есенция. Колко вида капсуловани има последно и кои са нетрайните, че съвсем се обърках? Sad

# 462
  • Бургас
dvp,незная мила не съм запозната с Фем,но харесвам много Айкън. Heart EyesПри мен капсулованите на Рефан са също бетон от към трайност.Казват,че наливните били по-трайни,при мен и капсуловани и с капки са си еднакво трайни. Peace

# 463
Момичета, да ви питам поръчвали ли сте капсуловани парфюми от сайта на Рефан? Сега се загледах, че някои от моите са са такива а пък имат издръжливост като на наливните пак от сайта им. newsm78 Отделно прочетох и на страницата им в FB, че всички парфюми в сайта съдържат есенция. Колко вида капсуловани има последно и кои са нетрайните, че съвсем се обърках? Sad
Капсуловани не съм си поръчвала от сайта на Рефан, но съм попадала на такива при размени или при покупки от други физически лица. Капсулованите са ми спиртосани /тези 3-4, които съм мирисала, особено серията Ангел и Демон/ и са ми нетрайни за разлика от наливните, на които аз им слагам двойно количество капки. За мен един парфюм не може ли да издържи 6 часа, не е парфюм... Peace

П.П. Доколкото знам, в сайта продават както такива БЕЗ капки, така и такива с 1:1 капки, а "интенз" /Ангел и Демон/ се предполага, че са с още повече капки...Личния ми опит, обаче е тотално разочарование особено от тази прословута серия Ангел и Демон...
Рефан аз пазарувам от проверени места - магазина на Лъвов мост в София е едно от тях.
 Peace

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 21:54 от solar_fields

# 464
Здравейте ,дами Hug Искам да Ви попитам за 2 парфюма. Единия е Opium Vapeurs de Parfum Yves Saint Laurent и Chloe Eau de Parfum. Кои са най-добрите имитации на тях?  Hug Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт