Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Хахаха,това за циганягите и аз съм го чувала,преди време бях чела в друга тема за една мангалка,дето влязла в Рефана и казала на продавачката,како сипи ми една Жунгла. LaughingСега сериозно да се похваля аз, днес си взех Le Jardin de Monsieur Li /Hermes /от Парфен и Dolce Floral Drops Dolce&Gabbana for women на Рефан и двата са страхотни за моя вкус. Heart Eyes

Честити да са ти!  Simple Smile

Сподели ни за двата като ги разносиш как са при теб като трайност.

# 676
  • Бургас
Мерси,Алфорон,ще споделя разбира се.Солар,какво толкова се нервиш от това не те разбирам Peace,като си го харесваш си го пръскай.Пишем каквото сме чували,а дали се пръскат и с парфюмите,които аз харесвам незная/както не знаеш и ти и не можеш да си сигурна в нищо/няма такъв слух както за Жжжунглата...По-спокойно го приемай,написах го да стане малко смях,ти веднага се нае...

# 677
  • Бургас
Брайт, до колкото разбирам са заредили новото Долче в Бургас? От стария Рефан в центъра ли го взе? И честити придобивки, много да те радват!  Hug
Солар, не се ядосвай, няма защо, това са глупости и наистина бяха в кръга на шегата. Аз също не мога да нося т.нар. Слон, но не мога да си изкривя душата и да кажа, че е лош аромат, напротив - добър е и то много, просто не е за всеки.  Peace

# 678
Солар,какво толкова се нервиш от това не те разбирам Peace,като си го харесваш си го пръскай.Пишем каквото сме чували,а дали се пръскат и с парфюмите,които аз харесвам незная/както не знаеш и ти и не можеш да си сигурна в нищо/няма такъв слух както за Жжжунглата...По-спокойно го приемай,написах го да стане малко смях,ти веднага се нае...
Няма такава простотия, действително....Ето тука:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
и ето тука:
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
САМО "мангалки", ще знаете са сипали суперлативи....Пфффф.... Wink
ВСЕ "мангалки" заблудени, "горкичките"....

# 679
Момичета, не си струва да се карате за парфюми, а за имитации на парфюми - още по-малко.  Laughing

за мен най-имитиран и досаден по тази причина е Ангела на ТМ - той наистина се подушва от къде ли не, във всеки сезон и върху какви ли не кожи
не го харесвах изобщо докато не открих "моя" Ангел - шоколадовата лимитка и изобщо не ме интересува дали Айшето, Пена или Гошо го носят с финес и класа или пък са се окъпали с най-гадната му имитация

Ивче, познат ти е или защото майка ти го е носила, или е носила подобен в онези години, когато е бил модерен

# 680
  • Стара Загора
Най-вероятно е бил подобен. Замислих се дали да не си напълня и ако ми писне да й го дам, но тя напоследък се изучи с по-леки аромати и като и дам нещо такова силно, татко казва че все едно се къпе в парфюм и мърмори. Но всъщност не е виновна тя. Mr. Green
Като каза Ангела, имах този http://www.fragrantica.com/member/23296/ , за който съм писала тук мисля и точно с него се случваше подобна картинка. По цял ден нямаше измирисване. ooooh! Сутрин беше най-страшно обаче.

Сега имам отливка от оригинала, но честно казано не помня изобщо дали съм го носила и веднъж. Като знам каква бомба е, не посмявам да го сложа. Crazy Много харесвам Виолетовия Ангел, не посмях да го купя в пълен размер обаче. Имах виал от него, който носих 3-4 пъти спокойно, но и той е доста обсебващ от 2 пръскания дори и реших, че няма смисъл от повече. Останах си само с Pivoine. ooooh!

# 681
все още смятам, че една от най-големите ми парфюмни загуби е това, че не си купих Виолетовия Ангел  Tired

# 682
  • Стара Загора
все още смятам, че една от най-големите ми парфюмни загуби е това, че не си купих Виолетовия Ангел  Tired

Е, чак пък толкова. Laughing
Все може да изникне отнякъде или в размените да се появи. Laughing

# 683
отдавна е спрян  Tired
когато се сетих за него преди 2-3 години, вече беше ненамираем  Laughing

# 684
  • Стара Загора
отдавна е спрян  Tired
когато се сетих за него преди 2-3 години, вече беше ненамираем  Laughing

Да, знам че го спряха преди години, но по някоя закътана парфюмерия не е изключено според мен. Когато най не го очакваш, може да се появи. Пък и има толкова хубави парфюми, че заради един не си струва да съжаляваш. Grinning Heart Eyes

# 685
На Зак кои са новите предложения, и от къде да намеря имитация на  Hermes Jour d’Hermes. На Парфен не и допадна никак.

# 686
  • Бургас
На Зак кои са новите предложения, и от къде да намеря имитация на  Hermes Jour d’Hermes. На Парфен не и допадна никак.
Пробвай ето това: http://beautycosmetic.biz/cote-azur-hyeres-edp-p-11140.html
По-добра имитация е..  Peace

# 687
  • Варна, Пловдив
Здравейте, много интересна тема, вече ще се включвам по-често. Любопитството направо ме гризе и скоро и аз ще пробвам този Слон, тази Джунгла Laughing Аyaska, аз така като малка се влюбих в Poison-a на Диор, татко беше ни подарил ето тези парфюми, но при мен остана тази любов, не съм открила друг такъв аромат, който така да ме привлича. Затова искам да ви попитам, преди години като съм пробвала имитации не са ми харесвали, но като гледам колко много фирми са се появили и разнообразие на аромати ми се ще да пробвам пак дали ще се ддоближат до оригинала на парфюма, на коя фирма ще препоръчате. Иначе в момента съм на Валентина, а онзи ден ми дадоха мостра от Рафаела в Кауфланд, хареса ми аромата и ще ходя да видя какво  ме е привлякло.  Simple Smile

# 688
  • Стара Загора
Добре дошла Жади.

Не знам кои са другите добри имитации на Отровата, но така "обичаното" Кобре от мен Laughing, е сред тях. Има го в Лили и по малки, тип квартални парфюмерии. Цената е ~15 лв.

http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Cobra-5134.html

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 11:43 от iv4enceto_91

# 689
+1 за Кобрата на Jeanne Arthres  Peace

Общи условия

Активация на акаунт