Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
О,какъв Лорис,не не най-добрата имитация на Алюр е на Сан Сиро за мен.Аз незная дали Парфен И Г.Т са едни и същи парфюми,щом КДС казва значи може би е така.Но все пак трябва да се сравнят двата аромата и да видим дали наистина е така.

# 661
  • София
Някой може ли да каже номерата на двата нови парфюма на D&P?
Elie Saab Le Parfum
Victor and Rolf Spicebomb
Виждам, че тази тема е към края си, а трябва да подготвя следващата. Смятам да ми е последна, така че се организирайте кой ще поеме щафетата. Simple Smile Peace

# 662
Много ти благодаря, KDS  Hug

# 663
Не, говоря за сайта, нямам идея за наливните в магазините, не съм ходила скоро.
32 лв за 100 мл.....мдаааа.... Thinking грубичко е....като говорим все пак за имитации.... Thinking

# 664
Здравейте, някой купувал ли си е парфюм от новата серия на Роксан? Днес си взех зеления, но не мога да се сетя кой е този познат аромат? Мисля, че е на Донна Карън.

Иначе си взимам предимно парфюми на Роксан, само че от друга серия и са много трайни. Любими са ми имитациите на Версаче Брайт Кристал, Нина Ричи Премиер Жур, Лайт Блу.

Ще се радвам да споделиш как е като трайност, като го разносиш.

Много съм доволна от парфюма. Днес реших да облека една блуза, която носих преди няколко дни и още мирише на парфюма.

# 665
  • Варна
Не, говоря за сайта, нямам идея за наливните в магазините, не съм ходила скоро.
32 лв за 100 мл.....мдаааа.... Thinking грубичко е....като говорим все пак за имитации.... Thinking
32 лева за 100 мл. са мъжките, а дамските са 75 пак за 32 лв. Хубавото е, че 3 парфюмчета са 64 лева и няма доставка - излиза около 21лева и стотинки на парфюм.
Мисля скоро да поръчвам от там нилските градини и магнетизма, но търся другарче за третия парфюм ,че да минем по -тънко  Simple Smile.
Впрочем как са сега  като цена наливните парфюми на Парфен в София и Бургас.  bouquet

# 666
  • Бургас
Тея не са наред,за 30 и няколко лева до 40макс си намирам оригинали,те нормални ли са???Нел в момента цената за 30мл с тяхно шишенце е 10лв за по-големи разфасовки незная,купувам само 30-ки.

# 667
  • София
В София цената за 30 мл. е 10 лв., получаваш и 10 мл. подарък аромат по избор. 50 мл. струват 14 лв. Не знам за тях дали и какъв подарък дават.  Laughing Не съм купувала 50 мл. И предполагам, че цената за 100 мл. се е променила от 20 лв. на 22 лв.  Peace
Сещам се, че предлагат и пластмасова бутилка от 30 мл. Цената при този вариант е 9 лв.

# 668
Момичета, тествах от мостричка мъжкия Ultra mele- JPG на Refan.

И преди съм писала, че ми харесва и минава за унисекс.

Ароматът ми е много интересен, хем в него има нещо, което ми е познато и ми напомня на други, хем ми е различен. Търпи съвсем малко развитие. Трайността е добра.

http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ultra-Male-30947.html

# 669
  • Стара Загора
Минавам да дам отчет, че тествах Слона. Реших да пръсна мъничко, защото очаквах нещо страшно и то отиде на ръкава на якето ми, та малко каръшка работа.... Не ми се стори чак толкова смазващ. Laughing Може би трябва да се полея обилно, за да усетя силата му. Мирише ми на парфюм от детството, който е имала майка ми или някоя близка. Обаче кой е, убийте ме не се сещам. Аз бих го носила, но не взех 10 мл заради многото парфюми в шкафа. Мирише определено ретро и не е за млади момичета, въпреки това не го отписвам за себе си.

Нямаше Ароматикс Еликсир обаче. Продавачката явно беше наясно какво продава (знаеше какво има в наличност и без списъка) и ме пита дали харесвам силни парфюми, тръгна да ми предлага подобни, та ща не ща пръснах от Орхидеята на Заг. Не помня отзивите за нея, но на мен ми допадна и все още се усеща доста отчетливо. Бих си напълнила от нея. За Слона обаче ми каза, че само циганките си го пълнят и как да си купи човек при такъв коментар?

Изнесе ми лекция, че Рефан били френска разработка и че без капки били 12 % , а със 18 %. На Заг - 22 % и дори по-хубави. Ако съм им станела клиентка, щяла съм да се откажа от оригиналите. Редовните й клиенти си перяли дрехите и аромата оставал след това, а на кожата дори след къпане. Mr. Green

Накрая ми стана неудобно и попитах дали имат новата серия за тяло с годжи бери, че съм фен на ексфолиантите за тяло и си взех. Мирише на конфитюр с годжи бери, грозде и кайсия. Heart Eyes Heart Eyes
Съдържа годжи бери, масла от кайсия, бадем и грозде. Помирисах и маслото за тяло, то ухае на чисто и някак млечно, страхотен луксозен аромат на годжи бери. Оказа се, че тук цените са доста приятни като се има предвид редовните от около 8-9 за скраба. Аз го взех за 6,50.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 18:17 от iv4enceto_91

# 670
За Слона обаче ми каза, че само циганките си го пълнят и как да си купи човек при такъв коментар?

Ето тук:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
и ето тук:
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
...само и най - вече "циганки" са писали възторжените си отзиви за този парфюм, ще знаете....  Wink
Аз не се връзвам на такива приказки. Първия път и мен ме разколебаваше момичето с подобни думи, но сега вече ме познава и не спори с мене, просто ми налива каквото и кажа... /пазарувала си на Лъвов мост, 100%, нали? Laughing/
На мен парфюма стои божествено, комплиментарен е, но и да не беше, пак щях да си го нося, защото съм сигурна, че на мен и на некъпана циганка стои съвсем различно!  Wink Peace

# 671
Потресох се от коментарите за слона Shocked Какви циганки, какво чудо? Всеки си има собствен вкус и предпочитания, но май повечето продавачки не зачитат това и изцепват подобни ,,бисери" пред клиентите.

Няма да забравя преди години, когато бях на 13 или 14 и подуших Opium в Рефан, веднага се влюбих! Е да ама продавачката като я помолих да ми налее 30мл ме погледна много странно и заяви: ,, Моето момиче, този парфюм не е за теб, а за жени над 50"  Shocked Е паднах от тая реплика! Ама понеже съм си упорита си го взех, изпръскаь го с удовоствие и преди няколко седмици отново го преоткрих (за справка, сега съм на 23 Mr. Green) Та ако слушам продавачките, би трябвало да се пръскам само със свежи плодови аромати, които хич не са ми по вкуса, но за сметка на това се водят ,,за млади жени" ooooh!

# 672
  • Стара Загора
Аз си замълчах и нищо не казах, защото щях да бъда сметната за луда сигурно. ooooh!
Тактично се изнисах с ексфолианта.... предлага ми Алиен (не Елиън) Laughing и я прекъснах като казах, че имам оригинала. Чудеше се какво друго да ми даде. Laughing
Най-много да си го потърся на друго място Слона, ако реша да пълня, че ще ме гледа като прокажена едва ли не.... дали защото отидох по домашни дрехи спортно, но изобщо не ми се обличаше за близкия магазин. ooooh! Най-мразя като преценят човек по облеклото. Tired

И аз съм на 24, ayaska, но също като при теб реагират продавачките и предлагат водички. ooooh!
Не че не пръскам и такива, обаче главно и само тях Naughty

# 673
  • Бургас
Хахаха,това за циганягите и аз съм го чувала,преди време бях чела в друга тема за една мангалка,дето влязла в Рефана и казала на продавачката,како сипи ми една Жунгла. LaughingСега сериозно да се похваля аз, днес си взех Le Jardin de Monsieur Li /Hermes /от Парфен и Dolce Floral Drops Dolce&Gabbana for women на Рефан и двата са страхотни за моя вкус. Heart Eyes

# 674
Хахаха,това за циганягите и аз съм го чувала,преди време бях чела в друга тема за една мангалка,дето влязла в Рефана и казала на продавачката,како сипи ми една Жунгла. Laughing
Сигурна съм, че циганките с радост ръсят и от твоите любими парфюми... Wink  Peace Що за глупости изобщо?!
НЕ го купувайте, НЕ го носете, както вече казах - толкова по - добре за мен  Wink  Peace

Общи условия

Активация на акаунт