Сполучливи имитации на маркови парфюми - 12

• 109 443
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами няколко страници по-назад има информация. Защо не търсите информация, а направо питате?  ooooh!

Момичета, по-назад в темите беше споменато за едни нови парфюми на Роксан, в нови шишета.

Вчера ги разгледах обстойно в МОЛ-София на Стамболийски, на щанда на Голдън роуз.

Цените им са супер- 50мл- 10лв., 100мл- 15лв.

Love Kiss имитира Coco Mademoiselle= Chanel...Доближава се до оригинала. Липсва остротата на Шанелския. Долових нотки, които липсват в оригинала, но не са дразнещи.

Love Forever имитира Be delicious- DKNY. Малко по-остър ми дойде от оригинала, но също се доближава.

Love Passion- назад в темата прочетох, че имитира La Vie Est Belle- Lancome, но на мен не ми напомни на него. Ароматът беше познат, но не успях да го асоциирам.

И Love Beuaty имитира Chloe EDP...Много се доближава, но ароматът не е толкова цветен, колкото оригинала, малко по-размит е, ако мога така да се изразя. Този го пробвах върху ръката си. Издържа ми повече от 8 часа, което значи, че са с добра трайност.

Другите ги тествах на блотери и те ми се сториха трайни.

Нека, ако някоя от Вас има опит с тези нови парфюми, да сподели.

Ето и мнението на KDS
Относно имитациите на Роксан - имам Roxanne Love Kiss, който със сигурност имитира Coco Mademoiselle Chanel ;
Roxanne Love Passion съм абсолютно убедена, че имитира http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html;
Roxanne Love Forever е Зелената ябълка на Донна Карън, а
Roxanne Love Beauty е http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html.
До сега не бях търсила информация за тях, но описаните пирамиди в сайта по-горе, също го потвърждават.
Друг е въпросът, че нито една от версиите не е кой знае колко сполучлива.  Peace

# 526
Здравейте, момичета! Видях, че в моя град са открили магазин на Лорис. Никога не съм им обръщала внимание в темата по разбираеми причини, но сега моля да ми препоръчате нещо тяхно, което да се доближава до оригинала си и да е с добра трайност. Няма значение какъв аромат, аз напоследък харесвам аромати, които досега не съм понасяла, тъй че нещо се обърках вече. Като помириша на място ще реша. Ще съм благодарна за препоръките. А трайни ли са? Аз досега ползвам само Рефан.
Може и нещо мъжко за тинейджър.

# 527
  • Бургас
Аз съм фенка на парфюмите на Лорис,много са трайни-пробвай Хипнозата и Миракъл на Ланком,Магнетизъм на Ескада,212 SEXY- CAROLINA HERRERA,MANIFESTO- YSL...BRIGHT CRYSTAL- VERSACE,ANGE OU DEMON- GIVENCHY.

# 528
Здравейте, момичета! Видях, че в моя град са открили магазин на Лорис. Никога не съм им обръщала внимание в темата по разбираеми причини, но сега моля да ми препоръчате нещо тяхно, което да се доближава до оригинала си и да е с добра трайност. Няма значение какъв аромат, аз напоследък харесвам аромати, които досега не съм понасяла, тъй че нещо се обърках вече. Като помириша на място ще реша. Ще съм благодарна за препоръките. А трайни ли са? Аз досега ползвам само Рефан.
Може и нещо мъжко за тинейджър.
Непременно виж Самсарата на Герлен, Амбър еликсир на Орифлейм, Коко на Шанел /това са трите, които имам от Лорис/ - МНОГО са добри и трите!!!
 Hug

# 529
  • София
Момичета какво ви е мнението за  173.HYPNOTIC POISON на DIOR ? Имам такава мостра, но тъй като е малко количество не мога да преценя дали е добър аромата или и той е по тежичък като Лейди милиън на П.Рабан?!

# 530
Момичета какво ви е мнението за  173.HYPNOTIC POISON на DIOR ? Имам такава мостра, но тъй като е малко количество не мога да преценя дали е добър аромата или и той е по тежичък като Лейди милиън на П.Рабан?!
Ако става въпрос за версията на рефан е много добър! Peace Сравнявала съм го заедно с оригинала и почти няма разлика между двата. Бих казала, че е тежък парфюм с доста ванилия, бадем и малко кокос. 

# 531
Тествах два мъжки в Рефан
413. NEROLI PORTOFINO/ TOM FORD - силно бръснарски за моя нос , не ми хареса
414. Aventus/ Creed -  не му познавам оригинала , но това копие  мирише доста добре,  ще го наливам  Simple Smile

# 532
  • Бургас
Щом като Лейди Милиън ти е "тежък,"незная  как ще ти бъде Хипнотичната отрова. Simple SmileТежък,сладък  и силен е този парфюм не е за всеки определено,има ванилия и бадеми.Звучи вкусно,но има и една лекарствена нотка...Като цяло най-носим за мен от всички Диорски отрови. PeaceСега за Рефанската имитация-става като цяло,но има нещо което ми липсва от оригинала,за шест лева толкова. Simple SmileСигурна съм,че щом не харесваш Лейдито този въобще няма да можеш да го изтърпиш.

# 533
Отчитам се с 3 нови попълнения от Рефан, като не съм запозната с оригиналите Peace

По препоръка на allforone се взeх Euphoria-153. Ръководя се само по пирамидата, но определено отчетливо усещам една сладко-кисела нотка в началото (предполагам нар) като след това ароматът се развива до много приятна махагонова орхидея. Heart Eyes  Самият парфюм е доста траен и ми издържа 6 часа на китката след 1 пръскане Peace

184 Black XS Aphrodisiac- е този направо ме плени! Богат ванилово ориенталски аромат с една много присъствена наркотична нотка- предполагам Датурата. Направо не можах да си отлепя носа от китката след като го пръснах към 11 сутринта и до 6 вечерта все още се усещаше, макар и по-леко.

188 Loverdose Tattoo- определям го като сладка комбинация от портокал, мляко и ванилия с лек плодов примес. Също много ми харесва и издържа колкото афродизиака  Peace

Радвам се, че ти харесва Еуфорията. На мен заедно с Ескейп- Келвин Клайн са ми най-любимите предложения от Рефан.

Да, Еуфорията им има разлика с оригинала, но на мен Рефанската версия ми харесва много повече.

# 534
Здравейте, някой купувал ли си е парфюм от новата серия на Роксан? Днес си взех зеления, но не мога да се сетя кой е този познат аромат? Мисля, че е на Донна Карън.

Иначе си взимам предимно парфюми на Роксан, само че от друга серия и са много трайни. Любими са ми имитациите на Версаче Брайт Кристал, Нина Ричи Премиер Жур, Лайт Блу.

Ще се радвам да споделиш как е като трайност, като го разносиш.

# 535
Здравейте, някой купувал ли си е парфюм от новата серия на Роксан? Днес си взех зеления, но не мога да се сетя кой е този познат аромат? Мисля, че е на Донна Карън.

Иначе си взимам предимно парфюми на Роксан, само че от друга серия и са много трайни. Любими са ми имитациите на Версаче Брайт Кристал, Нина Ричи Премиер Жур, Лайт Блу.

Ще се радвам да споделиш как е като трайност, като го разносиш.

Качеството им е отлично, имам предвид това, че няма тежки нотки които дразнят и които са характерни за много от другите на Роксан.
Напомнят тези за които  сте писали, но има вариация и очевидно не са търсили да постигнат пълна прилика.
Още преди Коледа си купих Passion, за щастие не покрива точно Животът е прекрасен и от както го имам посягам все към него.

# 536
  • Бургас
Абсолютно не имитира Живота,мирисах го пак за мен си е Черния Опиум. Peace

# 537
  • Deutschland
Аз ги намерих тези на Роксан на цена 11.80. Този, за който пишете, наистина е много сладникав. Хареса ми имитацията на Би Делишъс и ще си го взема

# 538
  • Пловдив
здравейте, нова съм тук и искам да ви питам някой неща....майка ми наскоро си взе някакви кремове от сайта на Рефан. Сега имам талон за отстъпка и ме сърбят ръцете да си поръчам някой неща. 1-вото, което искам да поръчам е парфюм за ММ. Спряла съм се на Булгари Аква - 100мл (с капките). Дали е сполучлива имитацията и дали е траен? Също искам и аз някакво парфюмче. Но честно казано нямам идея какъв точно. Искам да мирише на плодчета Simple Smile Някаква идея?

# 539
Ароматите на Escada са доста плодови. Peace Рефан предлагат следните:

Ocean Lounge- 103
Taj Sunset- 116
Moon Sparkle-128
Marine Groove-171

Също може да пробваш Be Delicious DKNY-106. Много приятен и свеж аромат на зелена ябълка и краставица.

Общи условия

Активация на акаунт