Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 307
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Та даже и с номер и половина, аз си взех 36, а нося 37,5.

# 481
Тук май доста си купиха това яке от Зара, имам  такива спомени  newsm78. Ще го поръчам онлайн, във физическите магазини не е налично и не мога да го пробвам, но се чудя за номерацията - дали да взема S или М. Нямам връхни дрехи от Зара и ще съм ви благодарна да споделите за номерацията на връхните им дрехи дали си отговаря или са умалени.

Скрит текст:

# 482
  • София
Якето и страхотно  Heart Eyes По мои наблюдения вталените връхни дрехи като това яке са леко умалени, но сякаш най-много зависи от гръдната обиколка. Аз много му се чудих, но М ми беше тясно в гърдите, а Л вече не стоше добре  Shocked Като поръчаш онлайн, можеш ли да върнеш и смениш?

# 483
Тук май доста си купиха това яке от Зара, имам  такива спомени  newsm78. Ще го поръчам онлайн, във физическите магазини не е налично и не мога да го пробвам, но се чудя за номерацията - дали да взема S или М. Нямам връхни дрехи от Зара и ще съм ви благодарна да споделите за номерацията на връхните им дрехи дали си отговаря или са умалени.

Скрит текст:

Аз имам  такова Simple Smile Търся обаче червено... и не намирам... Sad

# 484
Мога да го върна във физически магазин безплатно. Червено като цвят въобще го няма като опция - има тъмносиньо, черно и това жълтото. vivian_my, може ли някакви размери да дадеш - ти кой размер си взе?

# 485
  • София
Един подарък от вчера:

Heart Eyes

# 486
Мога да го върна във физически магазин безплатно. Червено като цвят въобще го няма като опция - има тъмносиньо, черно и това жълтото. vivian_my, може ли някакви размери да дадеш - ти кой размер си взе?

аз взех ХS... За другите не знам... На каква цена са сега и от кой оналйн гледаш?

# 487
Един подарък от вчера:

Heart Eyes

Уникална Simple Smile Влюбена съм в Метрополис... Аз имам цвят емералд...

# 488
vivian_my, гледам ги в шведския сайт, живея тук, цената е 120 лв  Peace

# 489
Loving..., благодаря! Май ще накарам някой да отскочи до магазина, защото тук няма онлайн, освен да ги гледаш без да купуваш  ooooh! Аз си каресах един тип чарлстон  Whistling

# 490
vivian_my, гледам ги в шведския сайт, живея тук, цената е 120 лв  Peace

Благодаря  bouquet

# 491
  • в 1001-та нощ
Кафявото - не знам как да го нарека - елек-жилетка  Rolling Eyes и бялата риза Simple Smile  Heart Eyes

Скрит текст:

# 492
  • София

Скрит текст:
Имам го същото. Умалено е. Взех си Л, за да мога и вталено сакенце да мушна под него. Grinning
Кофтито, е че цветът е много, ама много запомнящ се и имам чувството, че виждам всички налични бройки в Зара, да ги разхождат из София.  Joy Joy JoyЗа Бизнеспарка да не говорим! ooooh!

# 493
Мда всяка пета мацка по центъра е с точно това жълто якенце. Харесвах го, но затова не го взех. Доста умалено е.

# 494
  • Belgium
Определено това якенце на Зара и на мен ми се е набило на очи като адската масовка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт