Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 439
  • 894
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ако Митко отпадне, направо не знам за кого ще съм на финала.  newsm78

# 121
  • София
Симо обаче добре го измисли избора.
Игра първи, имаше време да си почине за каруцата. Сега пък е втори т.е. пак има време да почине до цепенето.
Идва ми малко повече това драматизиране покрай Димитър.

# 122
  • Тра-ла-ла
Като тегля чертата на таз годишните риалитита в българския ефир. Май от тук нататъка ще гледам само "Като 2 капки вода" Crossing Arms

# 123
Еее ужасно е това с Ивайла  ooooh!
Наистина беше ужасно - след като я изстреляха с катапулта, тя не можа да се хване с ръце за мрежата, а някак си се омота в нея с краката и увисна с главата надолу, а единия ѝ крак се усука жестоко. Беше счупен на много гадно място и месеци наред беше в гипс, след това месеци рехабилитация....

И като гледам, опосумите не са си взели бележка и продължават да правят продукции с потенциално опасни игри - още изтръпвам, като се сетя Майорът как полетя с главата надолу, да не говорим Димитър пък как го амортизираха тая вечер.
В Сървайвър поне взеха мерки след четвърти сезон. Е, вярно, че на моменти беше леко скучно да гледаме все пъзели, но пък поне всичките им участници си останаха живи и здрави.

# 124
  • Вестерос
И там имаше падане.

Любимото ми реалити е Сървайър, след това капките. Фермата се нарежда на трето място заедно с Екс фактор и талантите  Laughing

О да за Майора и аз изтръпнах  ooooh!

Сега бравата се счупи  Confused

# 125
  • Тра-ла-ла
Симеон нещо се изхвърли. Митко можел от тук нататъка да го нарича чичо Симо   Joy

# 126
  • София
Митко отпадна... жалко.

# 127
Е, жалко..

# 128
  • Вестерос
Не мога да повярвам, че отпадна. Исках да спечели той.

За чичото Симо имаше предвид Ивчо, а не Митко.

Дано победителят да отдели част от парите за детенцето.

# 129
Детето да го нарича не Митко.

# 130
За Райно съм аз на финала, предвид цялостно представяне, а и дуели и предвид останалите хора, все пак.
Съжалявам, че Митко си тръгва като пребит, не беше необходимо.

# 131
  • София
И да ме прощава Михнева, ама как държавата била принудила Митко да се бори там за парите, че да лекува сина си...

Да прощаваш ти, но държавата не се грижи за децата и принуждава родителите да правят невероятни неща. Митко има късмета, че популяризира чрез предаването, но колко много други има. А за здравите каво прави? Едно голямо нищо....

# 132
  • Тра-ла-ла
Детето да го нарича не Митко.
Ясно, мерси Peace

# 133
  • Вестерос
И да ме прощава Михнева, ама как държавата била принудила Митко да се бори там за парите, че да лекува сина си...

Да прощаваш ти, но държавата не се грижи за децата и принуждава родителите да правят невероятни неща. Митко има късмета, че популяризира чрез предаването, но колко много други има. А за здравите каво прави? Едно голямо нищо....
ТОЧНО и защото държавата я боли фара за болните дечица и пълно с кампании, дмс и всякакви такива, но си купуват коли за 100 000 лева примерно.Покъртително. Затова се мразят политиците. Затова политик е мръсна дума   Peace

# 134

Именно. За това един Митко стана егати изключението. Не е само той, това ми беше мисълта. А те го натъртиха, все едно други няма. Ами има, и те са много.

Общи условия

Активация на акаунт