Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 187
  • 894
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
какво е станало с Ивайла, не съм гледала Картицата

# 106
Тоя рунд беше много тежък

# 107
  • София
Игрите не са добре подбрани, ама като за последно, важно е да са зрелищни.  Stop

# 108
Браво на Митко във втория дуел, аз си мислех, че Симеон ще го отнесе с каруцата, особено пък такъв потрошен. За травмите му не се съмнявам, видя се много ясно как направо скочи върху стъпенката на дънера. Лакътя му май пострада от колелото на каруцата. Главата не видях дали си удари, но преди втория дуел го дадоха в близък план и лявото му око беше притворено. Въобще, имаше много повреден вид.

Между двамата май предпочитам Димитър. Но от приказките на Мара съдя, че Симеон ще продължи.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 22:07 от Дидичка

# 109
  • Вестерос
Митко се прасна в главата като падна първия път с трупите. После си удари тестисите. А с каруцата аз видях, че си удари лакътя и той каза, че го боли и гърба

# 110
какво е станало с Ивайла, не съм гледала Картицата
Счупи си крака при полет от катапулт към някаква мрежа, за която трябваше да се улови, на голяма височина. Беше доста страшно, поне за мен. После извинения али-бали, но кракът е счупен за цял живот, а тези травми след години никак не изглеждат безобидно.

# 111
  • Тра-ла-ла
Всеки от участниците участва абсолютно доброволно и преценява колко може да издържи. Като не може се отказва и така. Никой не мъчи никого. Сигурно трябва и да се забранят всички бойни спортове, защото са опасни за здравето. Естествено, че са опасни и не са за всеки. Тези, които не могат не се включват. Естествено, че сериозна травма и смърт няма да бъдат допуснати в рамките на играта.
Найстина ли си вярваш?! Шоу бизнесът е безмилостен. Трупове се газят за сеира.
Травмите се предотвратяват още в началото. Боли ги фара опосумите, че на някой му кървят топките или че ще има херния. Сигурно играчите са подписвали и клаузи, че нямат претенции, ако получат травми по време на шоуто. Участниците са влезли в риалити, наречено "Фермата", а не в "Такеши касъл", "Страх" и тем подобни.

# 112
  • Вестерос
Еее ужасно е това с Ивайла  ooooh!

# 113
Джулая, +100! bouquet

# 114
Ох, умориха ме.
Вярно влизат в това предаване на своя глава, кой знае и какви договори са подписали, та да им дават такива състезания. Но лично според мен, прекалиха много. Не е приятно за гледане, какво остава за хората там.

Атолкова натъртиха на Митко историята, че ми се доповръща  Sick
И да ме прощава Михнева, ама как държавата била принудила Митко да се бори там за парите, че да лекува сина си...

# 115
Всеки от участниците участва абсолютно доброволно и преценява колко може да издържи. Като не може се отказва и така. Никой не мъчи никого. Сигурно трябва и да се забранят всички бойни спортове, защото са опасни за здравето. Естествено, че са опасни и не са за всеки. Тези, които не могат не се включват. Естествено, че сериозна травма и смърт няма да бъдат допуснати в рамките на играта.
Найстина ли си вярваш?! Шоу бизнесът е безмилостен. Трупове се газят за сеира.
Травмите се предотвратяват още в началото. Боли ги фара опосумите, че на някой му кървят топките или че ще има херния. Сигурно играчите са подписвали и клаузи, че нямат претенции, ако получат травми по време на шоуто. Участниците са влезли в риалити, наречено "Фермата", а не в "Такеши касъл", "Страх" и тем подобни.

Фермата е игра със силови и всякакви изпитания. Това е като Сървайвър, но във Ферма. Тук също има изпитания и никой не е лъгал играчите, че само ще доят крави и поливат домати.

# 116
Определно можеше поне 1 игра да не е силова!
ДА бяха мятали ножове или нещо по-леко поне!

Муса много противен - той бил решил Райно да сотане....

И Ала как злобно се хилеше на една от игрите...нямам думи!  Mr. Green

# 117
  • Вестерос
Малко в повече ми идват коментарите на Иван по време на цепенето.

Както и че дават какво си мрънка

# 118
Еее ужасно е това с Ивайла  ooooh!
Наистина беше ужасно - след като я изстреляха с катапулта, тя не можа да се хване с ръце за мрежата, а някак си се омота в нея с краката и увисна с главата надолу, а единия ѝ крак се усука жестоко. Беше счупен на много гадно място и месеци наред беше в гипс, след това месеци рехабилитация....

# 119
  • Вестерос
Дано поне са поели лечението й

Общи условия

Активация на акаунт