Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 183
  • 894
  •   1
Отговори
# 90
  • постоянно
За мен преиграва че ако случайно загуби да каже аз бях толкова ранен.  Доколкото видях каруцата изобщо не го удари.  Той усеща силата на Симо. 

# 91
Следващият етап е да гледаме как някой умира по тв. Съвсем скоро ще е.
Ама направо, потроши се този човек, очаквам да се разлетят кръв, пот, зъби, мозък и черва. И на забавен каданс, разбира се.

# 92
  • Тра-ла-ла
2 силови игри идват прекалено много една след друга. Че и по 3 пъти теглят каруцата, по 3 пъти минават по трупите....това и много тренирани играчи няма да го издържат. Къде  да сравняваме чукане на пирончета и стреляне с лък пред тези силови игри Tired

Охкането и ахкането на Димитър ми дойде в повече Whistling Вярно, че много му се насъбра, но все пак...все едно над жена охкаше Laughing И аз си мислих, че преиграва, но докторът казва друго

# 93
  • Велико Търново
Според мен, не може да се прецени реално дали Митко преиграва или не, само той си знае как се чувства - аз виждам игри, при които се изисква доста сила и това е факт, а от такива изтощението е голямо със сигурност. Игрите са една след друга, при контузия/нямам основание да се съмнявам, че доктора е преувеличил травмата/ няма време за възстановяване.
То, на нас отстрани ни е лесно Wink

# 94
  • София
Голяма драма!

# 95
Такова чудо не е било, настана пълен разпад и трагика на тая арена. Хард ми идва, предпочитам да стрелят с лък и да коват пирони, но явно това не е достатъчно драматично като за последен двубой и са ни режисирали айрън мен с обикновени хора, ядящи предимно картофи, сирене и зарзават.

# 96
Дори отстрани не е лесно и не е приятно за гледане. Не обичам Карбовски, но днес е прав, кръв и зрелища на чужд гръб.

# 97
Ааа недей така!
Един смъртен случай по време на риалити предаване по БТВ ни стига  ooooh!

# 98
  • Тра-ла-ла
Аз не гледам предаването внимателно, но щом докторът е казал - значи има травми.
Обаче тия цайсатите опосуми са големи пед*раЗи. Че и на журито налитат. Не се ли замислят, че някои игри могат да доведат до тежки травми. Прекалиха днес. Игрите трябва да са приятни за гледане, свързани с живота във ферма и с някаква максимум средна трудност. Днес видяхме само ужасии на ръба на оцеляването. Тия момчета ще си докарат минимум херния.

# 99
Ааа недей така!
Един смъртен случай по време на риалити предаване по БТВ ни стига  ooooh!
Имам предвид, че ще стане приемливо да е част от регламента. Само като слушам Иван с какъв ентусиазъм коментира и ми става ясно, че абсурдното ми предположение не е чак толкова абсурдно. Тази еволюция на тв е описана в художествената литература.
Нямам предвид нещастен случай като този в Сървайвър, дано и не се повтаря никога.
Както каза и Михнева, той може да иска и да се застреля за наградата, но...

# 100
....Не се ли замислят, че някои игри могат да доведат до тежки травми.

Oсобено след като потрошиха Ивайла Бакалова.  ooooh!

# 101
  • Вестерос
Точно  Shocked Вярно е последният дуел, ама как може толкова трудни игри  Rolling Eyes

# 102
Ой, верно и Бакалова, млада права жена с травма за цял живот. За нищо. Tired

# 103
Всеки от участниците участва абсолютно доброволно и преценява колко може да издържи. Като не може се отказва и така. Никой не мъчи никого. Сигурно трябва и да се забранят всички бойни спортове, защото са опасни за здравето. Естествено, че са опасни и не са за всеки. Тези, които не могат не се включват. Естествено, че сериозна травма и смърт няма да бъдат допуснати в рамките на играта.

# 104
  • Тра-ла-ла
Михнева как тънко еб@ва Мустафа Joy

Общи условия

Активация на акаунт