Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 173
  • 894
  •   1
Отговори
# 75
Май правилно е дал 1 точка на тази игра, много е трудна

# 76
  • Другата България
Отвратителна игра. И оня плешивия най - нагло заяви, че било лесно и той щял да се справи по - добре.....

# 77
  • Велико Търново
Много трудна игра.Може би най-трудната от всички играни до сега.

И аз така мисля, ужасно трудно изглежда Confused
Мустафа щял да се справи - ама друг път Whistling

# 78
  • София
Права е Михнева, държавата спи Twisted Evil
Играта е ужасно трудна.

# 79
Митко постоянно се потрошава от пренавитост. Не е необходимо това, детето има полза от жив и здрав баща, ако е по-бавен в тази игра, но е здрав, може да продължи, ако се потроши, няма как. Не е далновиден.
Скрит текст:
Моля ви, за каква държава говорим, събираме пари с дмс за Единствена линейка за недоносени и бебета, която струва 100 хил. лв., само като погледнем автопарка на народните избранници, вероятно има за някоя и друга линейка, поне за 5-те най-големи градове... За отделните случаи на болни хора дума не отварям, те са толкова много, че с часове съм ревала на страницата на Спаси дари на и не само. Сори за офф-а, но адски ме ядосва това. Сами си купуваме линейки, сами си купуваме кувьози, сами си лекуваме децата... Държава няма.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 21:17 от Бона

# 80
  • Другата България
Той Митко вече е победител.

# 81
  • out of space
Играта е елементарна. Просто трябва да се залюлееш и да пристъпиш. Не сте ли гледали ония японските по Фокс?

# 82
  • Вестерос
И аз мисля, че със залюляване щеше да им е по-лесно

# 83
  • Тра-ла-ла
Не му върви на Митко. Много каръшки ми се натрупаха едно след друго травмите. Трябваше още при първата контузия да се прекъсне дуелът до второ нареждане

# 84
  • постоянно
Драми,  драми....
То не е охкане и тюхкане. 

# 85
Ей, Митака направо го съжалих ... ooooh!

# 86
Ето и каруца го прегази, вече и мен ме боли, очаквам до края и камила го ухапе...

# 87
Това беше свръхсила

# 88
Следващият етап е да гледаме как някой умира по тв. Съвсем скоро ще е.

# 89
Безумно глупави игри  и то на 3 -степен #2gunfireЗащо трябва 3 пъти едно и също нещо? Едни ще дегустират ракия и ще теглят памук, а тия днес...безумие. Много нечестен  подбор на игрите

Общи условия

Активация на акаунт