Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 180
  • 894
  •   1
Отговори
# 750
sunrise_67, гледах Райно днес в "Преди обед". Там каза, че синът му е бил жокей. Щял да се радва и конеферма да построи някой ден.  Wink

# 751
  • Вестерос
За Нора чух свинеферма, ама може и да бъркам.

Биляна, викаш да опитаме, пък каквото сабя покаже, да не се съберем вътре форума  Laughing

# 752
Аха ясно защото снощи и Нора искаше конеферма, явно е на мода, обаче колко ли струва един кон newsm78

# 753
Нора каза ферма за коне!
Райно каза, че ще даде за каузата на Митко и "ще строим", като го питаха какво, каза къща, семейна. Нормални неща. (Днес не съм го гледала)
Всички споделиха хубави идеи на въпроса какво ще правят с парите. Но те не са чак толкова много, особено като неминуемо ги делиш с тоя-оня.

# 754
  • Другата България
Като даде на имамЪТ....достатъчно, и евентуално на Димитър .....нещо, не знам за какво ще му остане на Райно.

# 755
Аха ясно защото снощи и Нора искаше конеферма, явно е на мода, обаче колко ли струва един кон newsm78

Зависи от породата,възрастта и мн. други фактори. Има породи за около 30 хил. лв.
Изобщо си е скъп бизнес, но има и пазар - навън предимно...

Tiffany Aching,
Още от сега можем да започнем със схемите Laughing на лични обаче.

# 756
  • Вестерос
Още не са ни избрали, ни кандидатствали , ама да се уговорим за парите  Laughing Мери, само да си ни плюла  Twisted Evil

# 757
  • Другата България
 smile3515 smile3513
Лош пример сте взели май от предаването.

# 758
Аз пари ли казах? Не имах предвид да правим шоО , да стигнем до финал!А парите - лесна работа. Mr. Green

ПП Ахаха Видях, че Мери ни следи. Не ни гони, плз , на теб ще разчитаме тук за подкрепа, у фоРомо. Simple Smile))

# 759
  • Sofia
Колко ли ще даде на Митко и Мустафа Money
Ако сте на негово място колко бихте дали?

# 760
  • Другата България
ПП Ахаха Видях, че Мери ни следи. Не ни гони, плз , на теб ще разчитаме тук за подкрепа, у фоРомо. Simple Smile))
Ще ви подкрепям само при честна игра.
Още не влезли, нищят далавери.... ooooh!
На Мустафа нищо не бих дала. Mr. Green Stop

# 761
  • Sofia
защо,нали той го изпратил на финал?

# 762
  • Другата България
 Grinning Ами и затова той ще даде, ти питаш за нас.
На Райно в главата няма как да вляза, а и не искам.
Труден ми е за предположения.

# 763

То ще остане ли нещо за него най-накрая. На Мустафа да даде, на Митко да даде и накрая и данъци като плати... Къща, ама другия път.

# 764
Оо, ще ходят на кастинг за Фермата 2 някои, гледам  Joy
Много по-интересна се оказа за мен Фермата от други риалити-формати, ще гледам и следваща/и. Да, и аз не ща варсамовци, но няма да пропуснат да вземат някой такъв. Някоя "Мара" ...
Честито на Райно!
Нора ме изкефи с брадвата, че е по-точна от баскетболиста  hahaha . Зарадвах се също, че тя е на второ място Grinning Не че това я грее много, но някак си е радващо, че има доста повечко гласували за нея, отколкото за Симо.
Много ми беше смешно доенето на изкуствените крави. Много ниски кравички, дори Нора седна на пода. А да издоиш мляко от биберони за телета, уф....  hahaha 'Баси тъпотията Whistling
Знаех си, че кравите ще са изкуствени, защото истинските ще освинят, дори го казах Joy
Видях, че Райно не е учил, явно не е свикнал да чете/учи Laughing , за разлика от младите.
Някой назад в темата се възмущава на изискването да се знае наизуст алманаха. Е, аз от опит знам, че за кандидатстудинтски изпит така се учи, няма друг начин. Ако искаш да имаш шестица, учиш наизуст. bowuu

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 14:02 от Ензим®

Общи условия

Активация на акаунт