Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 523
  • 894
  •   1
Отговори
# 735
То щото, ако беше спечелил Симеон, нямаше да има делба... че там и стратезите и вербовчици на вътрешни гласове бяха повече. Whistling
Присъединявам се към призива да няма Варсамовци във Фермата 2, за останалите участници нямам претенции към кастинга, нека да има различни и да е интересно.

# 736
  • Тра-ла-ла
Версамовците са под път и над път в България ooooh!

Аз до колкото чух ще има втори сезон на "Фермата" и ще започват записвания

# 737
То щото, ако беше спечелил Симеон, нямаше да има делба... че там и стратезите и вербовчици на вътрешни гласове бяха повече. Whistling
Присъединявам се към призива да няма Варсамовци във Фермата 2, за останалите участници нямам претенции към кастинга, нека да има различни и да е интересно.
+1

То за всеки от тях имаше някаква схема, само за Нора не видях такава. За това ме радва нейното представяне. И как отстрани злобарката Алла, после как беше втора на игрите. Браво на момичето, по-симпатична ми стана, че по едно време  Sick

# 738
  • Другата България
Мустафа победи - надхитри всички и подреди правилно играта.
как Thinking
Райно може и да е работлив, и да има умения, но няма акъл да играе играта. Стратега е Мустафа - той направи договорките, той анализира как да подреди схемите - Райно му се довери и спечели. Ако Мустафа не беше "гърба" на Райно - то Райно нямаше да стигне до финал...Това, че режисьорите наблехнаха на това, ние да видим едните уговорки, а за другите само да се намекне е друг въпрос. Игри, в които има елиминации - няма как да се играят без уговорки и стратегии.
+100.
Представата за това кой следва да спечели такъв формат е доста размита, от тук идва целия проблем според мен. Всеки го разбира по различен начин бай дъ уей. Моята такава беше че трябва да е човек, който по някакъв начин това предаване го е променил в известна степен, на когото му е подействало в някаква положителна посока и насока, който е научил нещо, почерпил е знания, умения дори не само от селското, а и от останалите участници. В тази връзка от тримата най - отговарящи на това условие бяха Симеон и Нора. Защото трансформацията в тях е видна. Какво постигна Райно? Едно голямо нищо. Той просто беше себе си - и вчера го казах - кротък, манипулируем, безхарактерен селски народен човечец. Снощи, след като Мустафа го нямаше до него да му диктува и казва какво да прави и да говори някой забеляза ли колко думи изрече Райно? Три, четири максимум. Та той не знае какво да каже, няма кой да му подаде реплика, толкова се притеснява да не сбърка, да не изложи или размие образа, който си е създал, че ако не бяха И и А да го подпитат "какво ще строи" надали на някого щеше да стане ясно за какво ще използва парите от наградата. И още, и още..Естествено, че лукавия Настрадин беше двигателят на нещата, този беше изпълнителят. Мустафа още отначало усети, че Райно е човек, който ще "грабне" БГ публиката и с право заложи на него, защото накрая е победител. Пак ще го кажа - евала, машшала, ашколсум, аферим. Изигра си картите точно както трябваше - записът на камерата с разпределянето на едни евентуални пари преди дуела, постоянното сменяне на мнение и обикаляне от човек на човек преди него, накрая и самия дуел между двамата беше предястието, гласуването първия ден на последната седмица основното ястие, снощи беше десерта.
Няма да има изненадани от трансфер на част от сумата към Рибново, със сигурност.
Или ще има? Grinning

# 739
  • Тра-ла-ла
Направо Райно да си построи къщата в Рибново, за да бъде до г-за на най-добрия си приятел Мустафа Laughing

Гледам му визитката на Райно в "Преди обед"...ми той голям женомразец бил Whistling Аз не съм гледала задълбочено риалитито и тия неща са ми убягнали

# 740
  • Вестерос
Съгласна съм. На Алла мъжът сигурно затова е бил бесен, че не е спечелил Симо, че да гушне поне една хилядарка.

Ако не пиша в следващата тема за фермата 2, да знаете, че са ме избрали  Joy

# 741
  • Другата България
Дай поне някакъв жокер, да знаем кого да не плюем тука. hahaha

# 742
Предаването го загледах последните 3 седмици. Райно от първия миг не ми хареса. Сега го гледах и в "Преди обед" - думи нямам.  ooooh!  
Последно той от къде е? От с. Елхово ( къде се намира  Blush ) или от малкото градче Елхово?  Rolling Eyes

# 743
  • Другата България
Не знам какви ги е говорил в "Преди обед", не искам и да го гледам.
Не го харесвах още отначало, не го харесвам и сега.
За мен не такъв персонаж трябваше да спечели.
А и по дефолт не харесвам козунаци - безхарактерни и накъдето ги побутнеш.
От село Елхово, Старозагорско /мисля/.

# 744
Мери Ан, благодаря!  bouquet 
Не съм му гледала визитката на Райно, защото не ми беше фаворит  Mr. Green  а оттам и пропускът ми за родното му място.  Blush

Така да исках Нора да спечели. Жалко за нея. Радвам се, че поне е на второ място.  Laughing

Когато загледах предаването, Симеон ми беше симпатичен. Но след всичките му шмекерии и лицемерие относно вътрешния вот - падна ми в очите.  Naughty

# 745
Райно като го питаха какво ще прави с парите ако спечели каза многозначително "Ще строим" . Какво имаше предвид, някой нещо да знае  newsm78

# 746
И самият Райно не знае какво ще прави с парите. Уж къща ще строи, и на Митко ще помогне, пък и за конеферма си мечтае.  Whistling 

# 747
  • Вестерос
hahaha Ще ви спомена в предаването Laughing

Базикам се естествено, нямам амбиции да ходя в предаването, но знам ли

# 748
hahaha Ще ви спомена в предаването Laughing

Базикам се естествено, нямам амбиции да ходя в предаването, но знам ли

Аз не виждам причина да не опитаме! Онлайн теста го правя и насън, номерът е да минем на кастингите! Peace

# 749
Райно каза,че ще даде пари на Митко и ще строй семейна къща, а конефермата е на Нора

Общи условия

Активация на акаунт