Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 537
  • 894
  •   1
Отговори
# 720
  • Севлиево
Честито на Райно!!! Знаех си.
Как един от всичките не се юркаше заедно с Райно, Веско, Мустафа бе. Ако имаше такъв деен млад човек, всички щяхме да гласуваме за него. Обаче не би. Заслужена победа.

# 721
Аз смятам, че участниците не бяха равнопоставени. Все едно в Сървайвар да участва туземец, от джунглата в която снимат. Много ясно, че той ще спечели!
Що да е ясно? Това, че има определени умения далеч не означава, че зрителите ще го харесат, а голямата разлика дойде именно от техния вот.

# 722
  • out of space
И тримата бяха достойни. Няма причина за драма!

# 723
Симо беше попарен с тия 4 % - жив резил, чак ми стана жал за него. Поне да не беше тръгвал с такава засилка и самочувствие, така още повече се орезили. Дано поне някоя от 4% го е харесала да си го вземе да има някаква полза от цялата суматоха, нерви и последвала фрустрация

# 724
Мен по-смешно ми става, че всички сега във Фейсбук не се радват за Райно, ами оплюват Симеон. Доброто било надвило злото. Българите сме били разумни хора, че сме избрали доброто, България има бъдеще щом е избрала Райно и куп други глупости.  Shocked Дано не четат роднините на Симеон фейсбук - как той бил злото, мишка, която не трябва да си излиза от дупката и куп други ужасни глупости макар, той да не е обидил никого във Фермата и да е играл по правилата. Майка му как ли се чувства като го наричат - злото ? И това за национален състезател. Кажете ми защо се пишат такива неща ? Какви хора ги пишат ?

# 725
Честита победа на Райно! Заслужена беше Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 09:20 от Mirela__

# 726
Честито на Райно!
Спечели честно, колкото и да се говори, че е правил това, което знае и може. Все пак се държа достойно с останалите играчи през цялото време, в игрите също най-много точки имаше той, както и  на въпросите от Алманаха, така че победата му е заслужена, дори и без зрителския вот.
Много се радвам, че Симо не спечели и дано сега отстрани види къде е сбъркал. Ако не беше ходил да се мазни и да моли да гласуват за него сигурно щеше да има много повече поддръжници, но това отблъсна много хора, и мен.
И се радвам за Норчето Simple Smile Накрая взех да й симпатизирам Simple Smile Не, че заслужаваше победата, но и второто място е добре и се радвам, че изправари Симо, въпреки че никой не искаше да гласува за нея от играчите  Confused
А да попитам Алла за кого гласува накрая, че забравих?  Май и тя за Симо  newsm78

# 727
Мустафа победи - надхитри всички и подреди правилно играта.

# 728
  • sofia
Не че има значение, но на Алманаха Райно нямаше най-много точки.

# 729
  • Sofia
как Thinking

# 730
как Thinking

Наистина ли не разбра как?  Laughing

# 731
как Thinking

Наистина ли не разбра как?  Laughing

E, тук се подразбира, и е ясно, че Райно и Мустафа имат договорка и ще си разделят парите. Дори да не делят 50 на50 Мустафа пак ще си вземе своя дан, защото Райно е честен човек и ще си държи на думата.

# 732
  • Вестерос
Е и? За Мустафа.. може да е лисица и да не го харесвам, но се представи по-достойно от другите.

Хайде ще има втори сезон! Дано изберат по-интересни хора и нито един Варсамов.  Laughing

# 733
Видяхте ли Алла някъде снощи след обявяването на победата, защото аз не, видях само мъжа и как излезе бесен, не ги видях да поздравяват някой, само детето се търкаляше по пода

# 734
как Thinking
Райно може и да е работлив, и да има умения, но няма акъл да играе играта. Стратега е Мустафа - той направи договорките, той анализира как да подреди схемите - Райно му се довери и спечели. Ако Мустафа не беше "гърба" на Райно - то Райно нямаше да стигне до финал...Това, че режисьорите наблехнаха на това, ние да видим едните уговорки, а за другите само да се намекне е друг въпрос. Игри, в които има елиминации - няма как да се играят без уговорки и стратегии.

Общи условия

Активация на акаунт