Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 103
  • 894
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък разбрах, че отпадналите фермери избират двама, които отиват на дуел и се борят да спечелят. Неизбраните отпадат. Ама може и аз да не съм вдянала, гледам през пръсти, къде разбрала, къде не.

# 16
Не е така избират директно 2 финалисти, а останалите 2 отиват на дуел за да остане третия финалист.

# 17
Мерси, densi. Simple Smile

А някой знае ли кога е финалът? Другата неделя? С тези четири човека, не знам как ще запълнят толкоз ефирно време.

# 18
Най-вероятно финалът е другата неделя. Peace За една седмица ще дадат гласуването на отпадналите, дуел между двамата полуфиналисти, малко сълзи и обяснения и то седмицата минала. Laughing

# 19
  • Sofia
Благодаря и от мен за новата тема  bouquet

Аз разбрах следното- ще се върнат всички във фермата за няколко дни и ще изберат от 4-мата- 2-ма, които стават финалисти, а другите двама отиват на дуел и победителят е третият. Т.е. може да гледаме мъж срещу жена. Ако изберат Митко и Альона или Райно и Альона, Нора ще се бори срещу Райно или Митко , ще е интересно  Mr. Green Mr. Green

И аз така разбрах правилата.
Но пък сигурно ли е,че Митко фигурира в четворката,а не Симо  newsm78

# 20
Не е така избират директно 2 финалисти, а останалите 2 отиват на дуел за да остане третия финалист.

Ако това са наистина правилата, значи ще гледаме дуел Митко-Нора или Симо-Нора. Нямам съмнения, че Райно и Альона ще се класират директно.

# 21
  • Ню Йорк
Опосумите чуха молбите ни и решиха да ни кажат регламента. Simple Smile

# 22
Когато бяха на пазар, чух Алла да казва за някаква жена, че сигурно си няма мъж в домашното огнище и затова я мрази или нещо подобно. Не гледах съсредоточено и не разбрах какво са си говорили. Критики ли имаше?

# 23
На 20,12 е финала
Регламента до край ще разберем когато му дойде времето  ooooh! Joy

# 24
  • somewhere near the sea
Точно така! Всички участници ще се върнат за няколко дни, те ще избират двама финалисти, а третият ще е победител от дуел.

# 25
Когато бяха на пазар, чух Алла да казва за някаква жена, че сигурно си няма мъж в домашното огнище и затова я мрази или нещо подобно. Не гледах съсредоточено и не разбрах какво са си говорили. Критики ли имаше?
Жената й казваше, че искала мъж да победи, жена да не победи, нещо такова беше.

# 26
  • Бургас
Аха, жената и каза, че не я харесва, и Альонка не можа да го преживее  hahaha

# 27
Обаче и Альонка потвърди моето впечатление, че сега по- разбират и е по- приятно  Peace
Хареса ми играта с яйцата, малко мръсничка, иначе веднага бих я откраднала  Mr. Green, хареса ми прическата на Симо след маската  Joy

Нора и Митко кротко и тихо свършиха работата докато другите бяха на шопинг, нямаше драми, нямаше скатавки, ех, защо не бяха цял сезон  Crazy Защо беше нужно да се напрягаме и да си тровим нервите с психари и злобни лелки  newsm78

Не ми се гледа Мара отново дори и само за да си свърши работата  Naughty

Алла защо толкова се притесняваше от срещата с нея?

# 28
Опосумите чуха молбите ни и решиха да ни кажат регламента. Simple Smile

И то така ни го казаха, че пак стоим тук и си гадаем. Аз нищо не разбрах, добре, че пишете та малко ми се разясни.  Peace

Тарталета, благодаря за темата. bouquet

# 29
  • постоянно

Жената и каза , че не иска Алла да стигне до финала , а иска някой от мъжете . Алла я попита защо така е решила  и жената отговори че не обича жените   Grinning че е женомразка  .  Mr. Green
Смяха се , беше разговор на добър тон.

аз аз пропуснах защо Алла се тюхкаше как ще реагира когато Мария влезе - защо си промени приятелското отношение към нея- нещо съм пропуснала. Благодаря предварително .  Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 16:46 от her_76

Общи условия

Активация на акаунт