Фермата- сезон 1, тема 6

• 58 510
  • 894
  •   1
Отговори
# 180
Хвърлих едно очо на откъсите на сайта, ми то егати двубоите, бетер от гладиаторите станаха. Все още си мисля, че това все пак е Фермата и би трябвало да вършат някакви фермерски неща, а не хляб и зрелища. Сега на финала ще съм за Райно, то не остана кой да ми харесва. А ИА са мега дразнещи вече, няма ли да се пенсионират.

Мъжете да омесят хляб пред всички, а останалите да гласуват кой е по-вкусен без да знаят коя питка от кого е направена.  33uu
Ама така няма екшън, няма кръв, няма зрелища, няма зрители, няма рейтинг, няма финансови постъпления.

# 181
  • varna
E, поне можеха да ги карат да носят кобилици с вода или нещо от тоя сорт. Съмнявам се някой фермер преди 100 г. да е скачал през висящи трупи или да е дърпал сам каруца Thinking

# 182
Райно работи във фермата, не да демонстрира нещо, а защото тази работа не търпи отлагане. Сърце не му дава да лежи като знае, че животните са гладни, трябва да се издоят и т.н.
Това не е като да решиш днес да пуснеш компютъра  ooooh!
А дали е научил нещо - той си знае.

# 183
Скрит текст:
Хвърлих едно очо на откъсите на сайта, ми то егати двубоите, бетер от гладиаторите станаха. Все още си мисля, че това все пак е Фермата и би трябвало да вършат някакви фермерски неща, а не хляб и зрелища. Сега на финала ще съм за Райно, то не остана кой да ми харесва. А ИА са мега дразнещи вече, няма ли да се пенсионират.
Мъжете да омесят хляб пред всички, а останалите да гласуват кой е по-вкусен без да знаят коя питка от кого е направена.  33uu
Ама така няма екшън, няма кръв, няма зрелища, няма зрители, няма рейтинг, няма финансови постъпления.
Къде-къде по-интересно щеше да ми е, ако поне едната задача беше такава - да омесят питки  Grinning thumbsup ..щеше да има разнообразие в дуела, а не само пръхтене, потене и опъване на жили до пълно физическо изтощение. И всичкото това, съпроводено с никому ненужни физически травми, които можеха да с последствия за здравето поне на един от участниците. Tired

# 184
Райно работи във фермата, не да демонстрира нещо, а защото тази работа не търпи отлагане. Сърце не му дава да лежи като знае, че животните са гладни, трябва да се издоят и т.н.
Това не е като да решиш днес да пуснеш компютъра  ooooh!
А дали е научил нещо - той си знае.
Разликата е точно в това - Райно знае! Ако Райно е добър играч, щеше да научи по най-бързия начин и другите, да разпредели задълженията и да не се налага "всеки сам да се сеща" и в крайна сметка всичко да чака на него. В крайна сметка така е и в живота - ако един началник със знания и умения не си обучи персонал, то ще има мнооого да опъва и работата все ще куца...
Единствен Симо от групичката на "21 век" си имаше персонално задължение /изключвам майора с патките, че той за мен си е на границата м/у двата века/.
Не съм съгласна, че Симо е скатавка, мързелив и че нищо не е вършил - то ако беше така, то означава, че абсолютно всичко във фермата се е правело само от Мустафа и Райно..., тъй като не виждам кой от останалите играчи е бил по-активен от Симо. Да - за предаването е важно да се режисират кадрите и в зависимост от това, какво искат в момента режисьорите да ни внушат - това и да ни пуснат - нагледахме се на скандали, страсти, размисли м/у различните играчи, наблегна се на това в предаването/това продава все пак/, докато кадри с трудова дейност се показваха мимоходом/то и не е интересно/.
Нормално е камерата още от начало да "заобича" колкоритните личности - тези, които са в центъра на интригите, драмите, скандалите..., а тези които тихо и кротко "хващат" занаят да останат на заден план..., но Симо беше прав, като каза, че винаги е бил до Райно и му е помагал при задачите - нормално е да помага - майстора е Райно, а чирака Симо.
Симо играе на терена на Райно. Ако бяха пуснали Райно на терена на Симо /волейбол/ едва ли Райно още от първия ден щеше да знае от къде да го подхване и сам да се сеща какво да прави....
Не успорвам, че в уменията Райно е по-добър - все пак това е неговия живот, но за 3 месеца определено Симо имаше желание и научи доста неща - предполагам никога преди това не е правил мляко, сирене, кашкавал, не е доил, не е ринал обор, не е цепил дърва.....
Пък и Райно, и Мустафа решиха, че след като ги няма във фермата /когато отиваха към къщичките на дуелистите/ всичко ще пропадне... да, ама не - живота във фермата си продължи - и животните бяха оправени и задачите свършени... Факт е, че в началото Райно и Мустафа бяха много ценни със знанията си, но после и другите ги усвоиха и от един момент на татък можеха да се справят и без тях. Когато има кой да опъва работата доброволно, едва ли някой ще отиде със сила да му я отнеме....

# 185
  • Другата България
Ето го материала от "Труд"
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5169808

# 186
"Състезанието приключва на 20 декември, а победителят ще получи 100 000 лв. Най-добрият фермер ще бъде избран на базата на 3 условия:
1. Тримата финалисти ще се изправят един срещу друг в своеобразни дуели.
2. Освен това те ще се борят и за подкрепата на зрителите, които ще могат да гласуват за своя любимец чрез есемес.
3. Отпадналите участници в шоуто, които до тогава ще станат общо 13, също ще могат да дадат своя вот за някой от своите бивши съперници."

Вадя го от статията, за да е още по-видимо. И ако Труд си измислят... не знам.

# 187
Май още не е ясно кой ще го определя.Ако приемем че двамата избрани от бившите участници отиват на финал, а другите на дуел тогава Симо има шансове даже и да му се наложи да иде на дуел.А след това като останат 3-ма май никой не е наясно още как ще се определи кой ще е победител.
Това, че ти не си наясно означава, че никой не е ?
Аз например съм наясно, и го написах вчера тук.
Информация от пресата. Ако са излъгали, значи съм излъгала вас.

Тя пресата пишеше че Митко е сигурен победител, но се видя какво стана.Докато не го чуя от опусумите не вярвам на никой друг:)
От това което пише малко по горе пак не ми стана ясно.Ако ви е ясно на вас разяснете и на нас по-бавно схващащите.
Тримата ще се борят на дуели до тук добре.Освен това ще има и SMS-и.А и отпадналите бивши играчи също ще могат да дадат своя вот.Е как по 3 различни критерия ще ги определят? Всеки критерий ще има някакъв процент тежест ли? Обяснете ми примерно единият бие другите на дуелите, но зрителите са гласували за другият, а третият е избран от бившите.Е кой ще е победител.Само на мен ли не ми е ясно?

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 15:48 от biglubo

# 188
  • Другата България

Тя пресата пишеше че Митко е сигурен победител, но се видя какво стана.Докато не го чуя от опусумите не вярвам на никой друг:)
Дали е възможно да постнеш тук нещо или неща, публикувани в пресата, от които да е видно, че го пише?
Ето, аз го направих.

# 189

Дали е възможно да постнеш тук нещо или неща, публикувани в пресата, от които да е видно, че го пише?
Ето, аз го направих.

Сега ми обясни как точно по 3 различни критерии ще изберат един победител като толкова ти е ясно.От началото на формата се спрягаше Митко за победител.Е сега разбира се няма как да пишат вече че Митко ще е победител след като отпадна.
Ето един пример: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1208962425

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 16:08 от biglubo

# 190
  • Другата България
 Grinning Добре де, като твърдиш нещо се обоснови.
Аз се обосновах с написаното, което публикувах.
Искаш от мен неща, които не съм твърдяла - че знам кое и как. Не съм го и казвала.
Но ти за сметка на това твърдиш, че е било написано в пресата, и аз искам да се обосновеш.
Ако не можеш, значи просто не е вярно.
Аз казвам, че никой нищо никъде не е писал, това си тръгна между нас, съответно и във фейса заради драмата му и това, че постоянно даваха детето.
Но е само от драсканици като нашите, от нищо публикувано от що годе достоверен източник.

Ами ето, точно както предположих
Цитат
Между другото усилено се говори, че бившият полицай Митко ще спечели шоуто, тъй като е подпомаган от продукцията. Неслучайно Асен, който е треньор на детето на Димитър, е върнат в играта.
усилено се говори не е равно на "Димитър ще спечели", разбираш ли го? Именно, и ние тук чешем клавиатури като тия по жълториите.

# 191
  • София
biglubo, и на мен от статията нищо не ми стана ясно, напротив, обърка ме.
Не знам дали е вярно, но аз поне така го разбрах:
1. Старите фермери избират двама финалисти.
2. Останалите двама играят двубой, в който се определя третия финалист.
3. И от тримата финалисти публиката избира победител.
На финала ще разберем със сигурност.

Толкова простотия избълваха Иван и Андрей... Как пък не отделиха 1 минута ефирно време, да обяснят като хората правилата.

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 16:33 от mimchoni

# 192
"Това, че ти не си наясно означава, че никой не е ?
Аз например съм наясно, и го написах вчера тук."

Това са твои думи не мои.Ти си писала че си наясно.А сега казваш че не знаеш кое и как.Все си мисля че ако си наясно с нещо би трябвало да знаеш кое и как.
Няма да ровя темите 3 месеца назад за да търся къде какво е писало.Приеми че никой не казвал че Митко е връзкар, никой не е казвал че заради него връщат играчи и т.н.

mimchoni
по глупавите гадаем, а на по умните им е ясно но не ни казват;)

# 193
  • Другата България
"Това, че ти не си наясно означава, че никой не е ?
Аз например съм наясно, и го написах вчера тук."
Да, и поясних, че от "Труд".
Затова и си направих труда да го изнамеря. Laughing
За да не говоря празни приказки. Peace

Ще видим, сега си чешем езиците и клавиатурите просто.
Сарказмът ти е неоснователен в случая, все пак темата е за развлечение, поне за мен.

# 194
  • Ню Йорк
И в неделя ще се окаже,  че онова мършаво куче - ясновидец ще изтегли победителя  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт