Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 152
  • 894
  •   1
Отговори
# 765
Аз се възмущавах, не точно възмущавах, ами смятам, че зубренето е абсолютна загуба на време. Какво показва това, че можеш да зубриш, е и?! Но, да, като има такова изискване, сядаш си на д, правиш каквото е нужно и преодоляваш летвата.

# 766
Боне, не казвам, че зубренето ми харесва, или че го одобрявам, но се налага, да Simple Smile . Говоря за изпити по биология, химия (не че не се налага и да разбираш, де).

# 767
  • Другата България
Специално за Биляна и Тифани

http://fermata.btv.bg/casting/ hahaha.

# 768
Ами освен да се явим дружно на кастинг, да видят каква сила е бг мама.  Mr. Green И после заглавия "Бг мама атакува кастинга на Фермата".  Joy Ама да не стане така, че тук няма да има кой да коментира? Laughing

Сега сериозно - радвам се, че ще има втори сезон, защото харесвам такъв тип риалити, вече съм писала, че СВ ми е любимо. Тази година мъжкия кастинг беше добър като изключим Варсамов, дамския не ми хареса, прекалено много кифли на млада и зряла възраст имаше.

Темата след някой друг ден ще опустее, ще ми липсва формата, писането тук (и четенето, разбира се), ще ми липсвате момичета и момчета, но ще се срещаме в други теми и живот и здраве и догодина пак тук. Весели празници и бъдете здрави! Hug

# 769
  • Другата България
Темата след някой друг ден ще опустее, ще ми липсва формата, писането тук (и четенето, разбира се), ще ми липсвате момичета и момчета, но ще се срещаме в други теми и живот и здраве и догодина пак тук. Весели празници и бъдете здрави! Hug
И аз си го помислих същото, още повече, че май няма реалити, което да върви в момента.
Гледам не сте коментирали, и ми се иска да питам как смятате, на какво се дължи промяната във вота на Жорко Пирдопски?
Тоест, А и М гласуваха за Симеон, а той за Нора....

# 770
Ще започнат нови! С нетърпение чакам Мастър шеф, не знам Нова ще пускат ли тази година И аз го мога или Като 2 капки... не съм търсила информация.

И на мен ще ми липсвате, група Simple Smile! Темата беше страхотна, различни мнения и гледни точки, но с взаимно уважение, хумор, намигване, поне аз така го усетих! Пожелавам на всички светли, топли и весели празници! Hug

# 771
  • Другата България
И аз чакам Мастършеф. Другите не съм ги гледала.

# 772
На мен ми хареса, че Жорко гласува за Нора. Всъщност го харесвах през цялото време във Фермата, защото си има мнение и си го изразява открито. Той ми беше от любимците, нищо че беше от отбора на Мара. Но ето, че е гласувал по собствена симпатия (според мен), а не като "неговите" хора Wink . Двете квачки - Алла и Мара гласуваха за Симо, който май беше от лагера на Митко. Но те са толкова елементарни и предвидими - естествено, че няма да подкрепят Нора, тя изхвърли Алла от играта, тази гад самонадеяна и отвратителна. Тя имала повече шансове от Нора срещу Симо, видяхме, че не е за подценяване Нора. Един от най-радостните мигове за мен в предаването беше отпадането на гнусара Варсамов, но още по-радващо за мен беше отпадането на Алла. Twisted Evil Тя самата се смяташе за непобедимая, е, не е Twisted Evil
П.П. Само нея гледах в "Преди обед" след отпадането - то не бяха оправдания, то не беше чудо.  Sick Тя не била такава, каквато я представят, да, а ние сме глухи и слепи.
П.П. 2 Laughing И на мен ми беше приятно с вас! bouquet
Но все ще се виждаме из форума, де!
И аз чакам с нетърпение "Като две капки вода" , дано има напролет. Praynig
И на Фермата 2 ще се радвам! А ако участват съфорумци, да казват, да знаем за кого да викаме! Laughing

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 15:50 от Ензим®

# 773
И мъжът ми каза да го запиша за кастинг  Laughing
Радвам се, че Райно победи и че Нора все пак е на второ място.
Симеон ми изглеждаше страшно пренавит да спечели, което не ми хареса.
Хареса ми идеята накрая да завършат с хоро.

# 774

Охо , благодаря, Мери.  Mr. Green

Снощи като свърши и аз си помислих, как ще замре темата и ще ми липсвате. Ще се видим в Мастършеф надявам се. А, да, и в Капките, но зависи кои ще участват. А "и аз го мога" - нЕма такава тъпня - лично мнение. Ккато Б- ятърси талант - тези циркаджийски формати не са "моите."

Гледах реклама, че И и А започват предаване за българи туристи, в ТВ 7 беше с циганите от Къртицата, Сега Видях, че Емил ще обикаля света, бихте ли подсказали как се казва реалитито? Хич не помня имена. Ако някой разбра за кое предаване пиша... Mr. Green
И на този кастинг да се пробвам  Joy Интересното беше, че търсят хора над 30 години, атова е рядкост и не е за изтърване!

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 16:06 от Билян@

# 775
Ама не трябва и бъкел чужд език да знаят. Laughing

# 776
Ама не трябва и бъкел чужд език да знаят. Laughing

Ще се лъжем.  Joy Денси, кажи как се казва предаването?

# 777
Българи на три морета, ако не се лъжа.
Но май не трябва и да си напускал страната.  Grinning
Проверих. Така се оказа.

Ако желаете безплатно пътуване из Европа и по света, запишете се на
Скрит текст:
като има три условия за участието ви:
- да не говорите чужди езици
- да не сте пътували зад граница
- да сте над 30 години

# 778
Българи на три морета.
Но май не трябва и да си напускал страната.  Grinning

Благодаря, Дидева.
Е, прекалиха! Някакви други изисквания....

# 779
Я, краят на фермата дошъл и фермера избран. Не мина без SMS-и каквито ги говориха ИА в началото, ама нейсе. Райно спечели и това е добре, защото му съдраха кожата от работа, но е зле, защото човечеца е семпъл, инертен, ако Мустафа не го "съветваше" щеше да отгърми рано-рано.
Формата ми хареса, показаха нормални , съвременни хора, видяхме всичко - и труд и мързел, и смирение и наглост... абе добре беше. Ако нещо беше дразнещо за мен , това беше съсредоточаването върху татуирания агресор.
Скрит текст:
ИА мнооого обичат простаците, сега рекламират реалити с монтанския глупак и мис Джуки.  Голямо излагане ще бъде по Европата и няма да го гледам, но наистина ли има хора готови да се подложат на мъчението да слушат вулгаризми и цинизми ?
Другото дразнещо за мен, беше преекспонирането на темата с болното дете. Сценаристите направиха мечешка услуга на Митко, на доста хора им дотегна от  неумелото поднасяне на темата. 
Дано за втория сезон не вкарат навързани играчи , че това познанство от вън на Митко-Асен-Варсамов-Симеон, връщането точно на Асен....ми дойде в повече. Едно е пред камерите да се заформят коалиции, друго е един играч да влезе с преднина от 100 метра на пистата. Е, както се видя, не успя да оползотвори бонусите с които го засипваха, ама човека от схеми, подредби и наредби изтърва и доброто си име и наградата.
Харесаха ми и много неща - толкова пъстра група от характери скоро не бяха показвали(без Варсата, такива вечно присъстват). Харесах спокойствието на Асен , макар да беше поддръжка на Митко и със странна професия, се оказа умно и приятно момче. Сашко , Гошко - цветни и забавни за гледане , Мустафа и Райно - направо не повярвах, че са останали такива хора. Рая ме отврати , Мара и Алла са към неприятните образи. Веселин направо не подлежи на определяне, но пък познавам човек като него. Симеон ме възхити с умението си да се концентрира , поизложи се с неумелите уговорки, но за пръв път виждам спортист от такъв ранг - толкова целенасочен, толкова отдаден на играта.
Скрит текст:
В други формати съм виждала Станка Златева и Мария Гроздева и хич не ми харесаха, хич.
Нора премина през формата като през горичка, и тя не забеляза и другите не я видяха Joy Но кой толкова я подкрепяше ще остане загадка за мен - какво толкова им хареса в нея? Само като си спомня упоритото и мърморене след майора...бррррр
Мисля си, че щеше да е по-интересно ако отделяха на всеки повече време, а не само да търсят скандала и съчуствието на "драгия зрител'.
Препоръчвам силно на ИА да сменят сценаристите за втората Ферма. Лично мен 2-3 пъти ме отказваха да гледам - заради плюещия , заради " набиването " на темата с детето, заради дуела Д-С, превърнат в кланица.
И като не казаха правилата до края, поне казаха ли какво ще стане с фермата? Кой ще я поеме? Тези животни, къщичките макар и неумело оправени, парника? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт