Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 150
  • 894
  •   1
Отговори
# 780
  • Тра-ла-ла
Аз бих участвала в реалити от типа на "Фермата", но не и правени по български от разни шмекери като опосумите или екипа на ББ. Обичам постоянно да научавам нови неща и да се занимавам с мъжки дейности Mr. Green Обаче 3 месеца съжителство с някакви олигофрени...не знам дали бих издържала  Whistling Сигурно ще вляза в словесен, а после и в юмручен бой с Версамов.

Ако в следващото издание влязат 2-3ма човека с кауза и пак се завъртят схеми с купуване на гласове...то победителят нищо няма да гушне на финала

# 781
Ами освен да се явим дружно на кастинг, да видят каква сила е бг мама.  Mr. Green И после заглавия "Бг мама атакува кастинга на Фермата".  Joy Ама да не стане така, че тук няма да има кой да коментира? Laughing

Сега сериозно - радвам се, че ще има втори сезон, защото харесвам такъв тип риалити, вече съм писала, че СВ ми е любимо. Тази година мъжкия кастинг беше добър като изключим Варсамов, дамския не ми хареса, прекалено много кифли на млада и зряла възраст имаше.

Темата след някой друг ден ще опустее, ще ми липсва формата, писането тук (и четенето, разбира се), ще ми липсвате момичета и момчета, но ще се срещаме в други теми и живот и здраве и догодина пак тук. Весели празници и бъдете здрави! Hug

Споко, бг мами !  Laughing Не се притеснявайте, че няма да има кой да ви коментира. Вие участвайте пък ние ще ви сипваме с големите кофи, както сега масово сипваме на участниците.  Joy

# 782
Всяко начало има и край. Като цяло предаването ми хареса. Не съм голям любител на подобни формати, но този го следих сравнително редовно. Следих и коментарите в темата, бяха ми интересни, благодаря ви.
Нямах ясни предпочитания кой трябва да спечели, не съм и мислила да гласувам. Моят 12-годишен син категорично беше за Райно и изпрати SMS. Така и не разбрах защо точно го хареса толкова.
Днес като го гледах, едно ми направи силно впечатление. Разказваше, че събрал приятели на сина си и ходели из селото като коледари. Каза нещо такова: Много младежи искат да прекъснат връзката си със село, но има и такива у които е жива. Нужно е само да издухаме пепелта и да съживим пламъчето.
Имаме нужда да съживим пламъчето, докато има живи, които помнят, които пазят връзката с корените. Щото дърво без корен...

# 783
  • Вестерос
край  Laughing

Ама какви Варсамовци, Тифанита отиват, ще ги разпердушиня кифлите и затворниците  Joy

# 784
В риалити като Фермата никога не бих отишла, не че в друго бих Laughing . Но на място без баня и нормална тоалетна, никога  hahaha
Мързелива съм, също така, тежката работа ме отвращава hahaha . Единственото, което ми хареса (бих го правила ежедневно) , беше риболовът.  Heart Eyes . Но на тази река е труден, май и в началото го казах. Просто не винаги има риба, много често мигрира У Искъро, остават само ситнежи - уклеи, кротушки, мренки тук-там. Tired Не съм била там от близо 10г, не знам как е сега, последния път видяхме следи от бракониери, никой не бели кабели ей така просто на брега на реката, имаше и мъртви риби, свинска работа Sick ...
Но да рина лайна, да копам, и пр. , па и на пости да карам, нет Joy .

# 785
  • постоянно
Аз пък бих  отишла да живея на село , с удоволствие . И животни да гледам и градина  да копам .
Цял живот живях като гражданка - стига ми .  Peace

# 786
И аз искам на село, ама не у риалити, организирам си собствено риалити. И никак не е лесно да се направи, въпреки романтичните приказки на Веселин и Митко, дето всеки българин да се връщал на село, то с малко ставало. Става, нанайси. Все пак, аз не искам да ставам правешко маугли, искам да запазя някои еволюционни постижения в ежедневието си, та тъй де. Влече ме, ама не като преди 100 г.

# 787
  • Другата България
Българи на три морета, ако не се лъжа.
Но май не трябва и да си напускал страната.  Grinning
Проверих. Така се оказа.

Ако желаете безплатно пътуване из Европа и по света, запишете се на
Скрит текст:
като има три условия за участието ви:
- да не говорите чужди езици
- да не сте пътували зад граница
- да сте над 30 години
Е, айде сега, много им здраве. Ще ги излъжа, кой ще ме разбере....значи тия двамата, дето са ги избрали за това предаване са пълни простаци, ще го гледа ли някой това"ШОУ"? Виж, ние сме по - интелигентни, няма да изложим Българското /или това е целта, да се посрамим с такива елементари/? newsm78
Бих участвала във "Фермата" аз, само тоалетната и банята ме притесняват, иначе мъжката работа не е проблем.

# 788
То кога ще започва? Гледах реклама, двама полуидиоти, или поне така го докарват Laughing , неква джукеста жаба с някакъв тъпак hahaha .
Боне, много бачкане е във ферма, е, ако имаш ратаи, става Laughing .

# 789
  • Вестерос
И мен тоалетната ме спира  Laughing

# 790
И мен тоалетната ме спира  Laughing
Абе, ти отиди, избират те на кастинга, траеш си като Симчо, отиваш на финал, ние гласуваме за теб мощно, после ни даваш по малко от наградата Twisted Evil , и готово Joy

# 791
Мен пък би ме спрял сблъсъкът с хора като Варсамов, Мара и Альона. Направо си ме е страх и не искам да срещам подобни, камо ли да са ми в обкръжението месеци наред. Ужас.

Ензимче,
Скрит текст:
Бона няма да има ферма като ферма, някоя друга кокошка и градина с бутиков зарзават (имам предвид малки количества, не специални култури Wink), аз съм с малки амбиции.  Mr. Green
По принцип, мен ме влече повече градинарство, отколкото животновъдство, тва второто е много миризлива история. Аз съм едно Райно на лехите и парниците.

# 792
Момичета, къде може да се гледа финала от снощи? Има ли го някъде качен?

# 793
Момичета, къде може да се гледа финала от снощи? Има ли го някъде качен?

В Alein. Torrents има всички епизоди, не мога читаво да копирам линка, ще ти трябва и регистрация. Peace
Бона, така бива Laughing .
Скрит текст:
Ако има водоем наблизо, ще ме поканиш ли Praynig  Laughing . След риболова ще си пием пиенето на тиферич, от теб - екологично чистата салата, от мене - пиене от добър източник и мат'рял за скарата, на риба не разчитам  Joy

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 20:11 от Ензим®

# 794
  • Вестерос
Да се записвам казваш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт