Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 161
  • 894
  •   1
Отговори
# 795
  • Другата България
Да се записвам казваш  Laughing
smile3521 newsm10

# 796
  • Вестерос
Сега се замислих, дали им плащат заплата някаква  , докато са там. Все пак не всеки може да си вземе предполагаеми 3 месеца отпуска Thinking

# 797
  • USA
Колко хубаво да си беше? Имаше доста измъчени момента,дори пропусках епизоди.
Райно си спечели с право,с оглед труда,който положи.Ще даде и на Мустафа,ще даде и на Митко.
Този последният,ми писна от неговите драми.Все едно само неговото дете е болно(даже не е животозастрашаващо),все едно само неговото дете има нужда от финанси.
Колко по-зле има и всичките са забравени?  Sad

# 798
  • Другата България
Сега се замислих, дали им плащат заплата някаква  , докато са там. Все пак не всеки може да си вземе предполагаеми 3 месеца отпуска Thinking
И аз мисля, че някаква компенсация са получили.
Щото част от тях работят все пак.

# 799
  • Вестерос
Да и все пак осигуровки ала бала

# 800
  • Тра-ла-ла
Ентусиастките да се замислят на какви дуели ще бъдат подложени. Че няма да теглите каруци - то е ясно Laughing Но опосумите са изобретателни Whistling

Пу за мен едно местенце на реката. Аз съм пишман рибарка, но мога да пия бира и да мятам табла Mr. Green И да пея мога Flutter Само на гайда не мога да свиря, за да е завършена пасторалната картинка

# 801
  • София
Българи на три морета.
Но май не трябва и да си напускал страната.  Grinning

Благодаря, Дидева.
Е, прекалиха! Някакви други изисквания....

да си тъп и готов на всякакви подигравки от двамата опусуми и сценаристите.

# 802
  • sofia
Българи на три морета.
Но май не трябва и да си напускал страната.  Grinning

Благодаря, Дидева.
Е, прекалиха! Някакви други изисквания....

да си тъп и готов на всякакви подигравки от двамата опусуми и сценаристите.
Ех, значи няма да ни вземат! Жалко! Wink hahaha

# 803
Два формата започват още на 1 януари -  „Играчи” и „Българи на три морета”  . Вторият може и да го гледам, но имам чувството, че само идиоти ще участват (може и други да се запишат, но просто няма да бъдат избрани). В началото явно ще са познати образи.
Цитат
Мис Джуки - Габриела Радославова и Емил Каменов ще обикалят света, без да знаят никакви езици и без никога преди да са пътували извън родината.
Много ме съмнява Джуките да не е ходила поне веднъж на почивка в чужбина.

# 804
Имаше предаване, досущ като "Българи на три морета", което още засичам посред нощите на ТВ7 (ако не бъркам канала). Участваха семейството роми от "Къртицата" - Валя и Моро. Обикаляха Европа без да знаят езици, посещаваха интересни места и т.н. Та, нищо ново под слънцето ...
Другото предаване пък въобще няма да го гледам. Не звучи интересно Whistling

# 805
С България на Три морета Иван и Андрей правят своеобразно продължение на Валя и Моро превземат света, което вече не могат да го правят, тъй като правата се държат от закъсалата ТВ7. Сега на всяко пътуване ще бъдат различни участници доколкото разбрах и няма да са за постоянно Емо Каменов и Габи Джуките. Иван и Андрей често цитират репликата на Жорж Ганчев - че, ние българите сме малък, но много прост народ и с това предаване ще ни го докажат напълно.  Laughing Не че ние не го разбрахме от фейсбук коментарите на Фермата, де.  Laughing 

# 806
Гледах Райно днес. Много измъчено каза, че ще помогне на Митко. Не знам дали защото като християнин не обича да афишира благотворителност или се чувстваше принуден да каже, че ще даде. На мен по-добро впечатление щеше да ми направи ако беше казал Ще дам на нуждаещите се, които не са имали шанса да се покажат света да ги види и да им помогне, за детето на Митко все пак публично отвориха сметка. Евала на Митко как накара всички участници да забравят техните си каузи и да играят за неговото дете, вместо за техните си и за това, за което са дошли. Нора ме изкефи с призива  за племенницата си - хитър ход, който някак си ни събуди и осъзнахме, че има и др нуждаещи се. И така едва ли не принуди БТВ да направят кампания и за другите болни деца, защото не върви само за едно, па другите не са важни.
Райно да си гледа живота и да не се притеснява за благотворителност щото е смешно да се правиш на големия благодетел с тази мизерна сумичка дето и за скромна къща едва ще стигне. Ама дава ли се данък на тия пари, мисля че не.

# 807
Облагат се с данъци печалбите май. Не че съм много наясно, де.
То, да, страшната печалба, колко ще даде и на колко човека, и колко ще му остане, ако му сложат и данък Whistling ...

# 808
Облагат се с данъци печалбите май. Не че съм много наясно, де.
То, да, страшната печалба, колко ще даде и на колко човека, и колко ще му остане, ако му сложат и данък Whistling ...

Това като вица дето едно семейство спечелили пари от тотото и ги питали какво ще правите с парите ?
И те отговорили - Хиляда ще върнем на Иванови, хиляда на Димитрови, хиляда на Петрови, хиляда на Георгиеви, Хиляда на Христови.
- Ами с останалите какво ще правите ?
- Останалите ще почакат.  Laughing 

# 809
Ама всичко вземате сериозно. Нима някой нормален човек го гледа това предавне, поне аз два пъти попаднах на циганите в чужбина и побързах да сменя канала.

Снощи много липсваха реалитата по ТВ - та , и тия дни срещнах майора. Има харизма човекът, та се сетих да дадем определения с няколко думи на участниците. На повечето вече сме им сложили подходящите прякори и все пак на прима виста като си го представя:

Асен- тЕлото!

Сашко - "Пием, пеем , пушим и..." Или усмивка и купон.

Алла - За Родину, за Путину. ИлИ за пари  като танк ще газя!

Рая - няма да излагам фамилия Агонцеви! макар и аз още да не знам какво искам.

Мара - Остарявам вече за занаята , но ще стана една достойна "мадам".

Донка - Важното е да съм в телевизора.
Яница - Пет минути слава ми стигат

Моника - търся си мъж, но объркАх формата.

Митко - ред сълзи, и още два сополи.

Веско - "Искам да кажаа, чеее... Аз съм един достоен Рамбо. Или както писа Бона - Веско е епоха  Joy

Мустафа - По Мери - Настрадин Ходжа

Райно - кой не копА е червен!

Варсамов - провал.

Нора - а з н е з н а м  к а к  с т и г н а х д  о  ф и н а л.. Без  а н т и о к си д а н т и...

Кажете и вие. И много пропускам сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт