Фермата- сезон 1, тема 6

• 57 127
  • 894
  •   1
Отговори
# 855
  • Вестерос
Хич не искам да е с известни  Crossing Arms

# 856
  • София
нЕма - то вече цяла България е от известни! Дори ние тук можем да се броим за известни, защото си имаме форумски образи и история.

# 857
Елен Колева беше водеща на готварски формат (забравих му името, Сидония, някоя си го спечели) и там никак, ама никак не ми хареса. Да я видим тук. Дали ще я тикат напред? newsm78
Lord of the Chefs

Иван и Андрей говореха нещо против измисления герой Динко след като Нова им го отмъкна  Laughing Пак минаха на стария формат 1/3 ВИП и 2/3 обикновени. Дано поне обикновените не са познати на някой си и не се познават помежду си както стана миналия сезон.

# 858
  • Вестерос
Динкото да не влиза във вип брадър  Sick

# 859
  • Sofia
Трябва да има по един простак във всеки формат ooooh!

# 860
Динкото да не влиза във вип брадър  Sick
Върви такава клюка, че бил поканен, дано не е вярна. Не знам защо, но си го представям като някаква версия на Варсамов.

# 861
  • sofia
Аз подозирам, че у ВИПА, ще се "радваме" на ревящия полицай. Мернах го вчера по телевизора...

# 862
  • Sofia
не ми се вярва Naughty

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 19:46 от Doli

# 863
  • Вестерос
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 864
Фермата 2 -ВИП = от глупав по глупав

# 865
  • София
Ама,ь и това ли ВИП? Брях, то не останаха свободни випове!

# 866
  • Вестерос
Потвърдено ли е?

# 867
Смесен ще е сезонът. Вероятно като в Къртицата 2 ще са 1/3 ВИП и 2/3 обикновени участници. Може и 50 на 50 да са.

От ФБ страницата им:

Фермата: Както нееднократно казахме във Фермата този сезон ще има известни личности и хора, които са избрани след кастинг. Има причина за това, а каква е тя, ще разберете тази есен.

Рапърът Dee е вторият участник във "Фермата"

Да не се притесняваме. Те някои от известните им са по-неизвестни (поне за мен) от неизвестните миналия сезон.

# 868
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Е, аз очевидно нямам причина да се притеснявам, че ще има сравнително известни участници. Този го чувам за пръв път. Те го питат за някаква Ася и Гери-Никол(така ли се пише). Кои са те? Не ми отговаряйте, моля. Нека живея в невежество. В свят на светло жълти еднорози, лилави крави, летящи жирафи и т.н. Питат го и за Криско – тоя го знам деба – сънародник ми е и съгражданин, ама и Свилен от "Остава" ми е  сънародник и съгражданин – поканете него, не К(Д)риско деба.

Сега сериозно, наистина. Това си беше интервю с Ани В., понежи рапера нимой да вържи две изричения на майчин изик бе майна. Laughing

Втори опит, вече съм сериозен (кой ли ми вярва). Цитирам Ани Владимирова:
"…естествено по – голямата част от участниците са тези, които наистина се грижат за земята в България..."
Над 50% Райновци и Мустафовци (смешна дума) няма да има мисля, каквото и да говори (кой ли те слуша вече Ани), но ще има достатъчно... това е добре bowuu

Относно кастинга: "Тази година съм наистина, заклевам се, вдъхновена от това, което направихме"
Вярвам й, че тук е искрена. Дано!

Скрит текст:
А, и нямам против известни участници – имало е страхотни попадения... Коцето Калки, Нончо Воденичаров (да почива в мир, ако има пример за хубава смърт, не за смърт е пресилено да се говори ... всъщност живота му в тези 14 дни говори достатъчно), Стенли, Етиен Леви, фолк певиците Крум Laughing и Джина Стоева, спортисти като З.Здравков, Бърканичков,Джаферович,Пранджева,С.Димитрова...много пропускам и се извинявам Embarassed

# 869
  • София
На коя дата стартира вторият сезон?

Общи условия

Активация на акаунт