Светлината на моя живот - Тема 12

• 55 028
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
С тази уникална и любима моя снимка на Анас и Дипика зад кадър от третата сватба на Сурадж и Сандия пожелавам на всички ви една много хубава неделя ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha! love001 ura txtloves lovekiss

# 46
Момичета newsm51 newsm51 newsm51
Та, отново в участъка, Закир каза на Сандия за гривната и да спре да гледа онзи полицай, а да насочи вниманието си там, накъдето трябва, после посочи Сурадж как беше наобиколен от момичета Joy Joy Joy После продължи да я дразни, нали му се е отдала възможност hahaha Пита я: "Сандия, нима Сурадж владее някаква магия, тези жени не се отделят от него, а откакто промени неговия стил просто е неустоим...и ето какъв е резултата" Сандия като го чу това щеше да припадне Laughing: "Ако знаех, че ще се случи така нямаше да го правя" tooth "Инспектор Сандия Рати ревнува като нормална жена" Ми какво, тя да не е извънземно Joy Joy Joy Отвърна му, че е жена и има право да ревнува! hahaha Сурадж и едно от момичетата се хилеха, то си пишеше нещо на телефона, но когато Сурадж видя Сандия смеха му секна и и се зачуди на ядосаната физиономия hahaha Тя наистина си гледаше така все едно след малко ще го набие newsm62 Той тръгна към нея, а Закир пак се обади: "Ааа...ти наглеждай Сурадж, а аз полицая" Joy Joy Joy После се изнесе Laughing

Сурадж каза на Сандия, че я е търсил къде ли не, тя пък му отвърна, че си е била тук, но той не я е удостоил дори с поглед Laughing, после: "Явно не съм те забелязал" "Ще ме забележиш ако спреш да забелязваш другите" hahaha Той се учуди за какви други иде реч, защо му говорела така hahaha Сандия веднага попита кое е момичето, с което толкова си говорел, дори му бил дал номера си! 35 35 35 Да бе, направо адреса smile3533 На Сандия май от толкова работа мозъка и е изпушил 35 Сурадж веднага се разсмя
и то искало да стане полицай! newsm47 Ха такаа hahaha...Сандия стисна зъби и погледна виновно и засрамено надолу, пък и Сурадж намери повод да я избъзика, както Закир: "Какво има, Сандия, защо ли ми се струва, че ме ревнуваш" hahaha Не думай, не бяхме забелязали smile3534 Но после и каза: "Нямаш причина за това, защото не харесвам никоя друга жена и обичам само теб" txtloves txtloves txtloves Огрооомната усмивка на лицето на Сандия се върна...Grinning Пфу, отдъхна си момичето smile3533

[/quote]

Тара, историята на Сурадж наистина звучи достоверна, но в действителност е измислена и съчинена от него.  Peace Сурадж никога не би убил Мохит заради пари или за каквото и да било друго!  smile3503 Сурадж не би убил никого камо ли пък брат си.  Peace Видяхме го колко се измъчваше, за това че му удари шамар.  Wink Историите на Емили и Локеш също бяха достоверни, но както се оказва и те са измислени от тях - поне тази от Емили е 100 % измислена - в случая, за да защити Пари!  bouquet Но може би е вярна само частта, в която Сурадж е опитал да помогне на Мохит, след като в момента в който е дошъл го е видял да пада облян в кръв
Никой не казва, че Сурадж е искал да убие Мохит,просто нещастно стечение на обстоятелствата.
В твойто обяснение как Сурадж се е оказал на мястото?
Аз все още се съмнявам, че Сантош има нещо общо. Thinking

# 47
За последния епизод всички сте писали подробно за признанието на Сурадж bowuu
изненадата на Сандия и шамара който удари Арун придружен с най*гнусните думи към Сурадж Twisted Evil но няма коментар за телефонния разговор на Лалка и Локеш и взаимните им предупреждения да се пазят все едно ги няма в епизода ooooh! и след като коментирахме какво ли не и в индийския форум нямат съмнение че Сантош е в основата изгледах отново 1204 епизод където започна всичко Rolling Eyes
първо се прибира Емили после Сантош след нея идват Лалка и Локеш и накрая Сурадж - вижда се че всички се държат притеснено и остават Сандия в неведение какво се е случило с Мохит Close  извършителя накрая наистина ще се окаже Локеш но и Лалка е подозрителна с постоянното си повтаряне Сандия да не разбере истината Thinking ако Сурадж е извикан от Сантош след като е спасила Лалка или пътувайки двамата заедно са видели Мохит и Лалка  и са и се притекли на помощ Rolling Eyes интересно какво е правила тя  на пътя при Мохит в деня на годежа си  защото в нейните спомени нямаше присъствие до кладенеца newsm78 тогава как я е нападнал Мохит newsm78 сега продължават да лъжат и накрая Сандия излезна виновна че е посочила Сурадж с пръст за да го арестуват #Crazy да Сурадж има право да защитава майка си но не на такава жестока цена изоставяйки жена си и детето си Naughty

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 12:34 от soffita

# 48

Joy Joy Joy

И съм съгласна абсолютно с Илиянка Hug за Сантош- още колко време ще живее, да не е безсмъртта случайно?! fiuuuuuu Или докато умре ще измислят елексир на живота и на това се надява Сурадж! newsm11 newsm62
]

Сега и Сантош ли ще умира  newsm78 Да права си, крайно време е един по един, да започнат да  ги изтребват. Първо Мохит, сега Сантош....стига и толкова живот. Да не е Дънкан Маклауд! А пък е и голям дразнител. После кой е наред...Мена,щото е малко глупавичка и плете интриги от време на време...
След това  newsm78..... Ммдааа,  този коментар ми дойде малко в повече
Стига са си затривали героите, искам да продължа да си ги гледам всичките Hug Hug Hug

Спокойно Миха, поне на тоз етап никой няма да мре повече, забранявам им! Тя Сантош се беше подготвила за тази си стъпка преди време, ама я върнаха от отвъдното, при операцията след отвличането на самолета. Мохит реши да напуска сериала и затова му светиха маслото, като че ли нямаше друг начин да си излезне от там, ама... Наистина стига са си затривали героите, обаче ако направят още 1200 епизода, може и внуците да гледаме с техните деца, сигурно им омръзва всичкото това снимане в един и същ образ  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 49

Това, което прави не е честно спрямо не само Сандия и Вед, но и другите от семейството! Naughty

Но ние мислим така, защото не е от нашето семейство и мислим обективно, ако беше някой наш близък, който многооо обичаме едва ли щяхме да мислим така и бихме направили всичко, за да е добре той, дори да е само за още един ден ще си мислим, че си е струвало, нали?! newsm47 Аз си разсъждавам просто...fiuuuuuu

[/quote]

Постъпките на Сурадж не са честни спрямо абсолютно никой, даже и спрямо него. Добре той сега ще излъже целия свят за да предпази майка си, обаче - оставя жена вдовица, син сирак, цяло едно семейство от братя, снахи, сестри, племенници, мама и татко, които чакат на него. Той е опората, той е спасението. Признава си вината, която не е негова, но не се знае и чия е. Ами пък ако Сантош не е виновна, защо първо не сподели и обсъди с нея цялата тази ситуация, да помислят и анализират, да видят плюсовете и минусите от последствията. В Индия присъдата за убийство е смърт, е няма как Сурадж да не знае, че отива на бесилото и там където ще го умъртвят. И въпреки това с лека ръка изоставя семейството в защита на Сантош. За нея по-голяма мъка ще е да загуби първородния си най най-любим син, отколкото да си признае престъплението, но щом не дава индикации, значи не е убила Мохит, нищо че така пишат навсякъде, те и за Пари го пишеха, но се оказа друго.
Колкото до нашите близки, дано не ни се налага по принцип. Но Сурадж също направи всичко възможно да спаси майка си преди и сега. Беше готов да купи нелегално бъбрек само и само Сантош да оживее, сега я изпраща скорострелно за Джайпур да й направят операцията. Затова казах, че е с болки и болежки... Едва ли обаче поемането на такава вина с такива последствия, като смъртно наказание са единственото решение на ситуацията. Дори и в реалния живот има повече от едно решение.

# 50

Добре дошла в новата темичка!  Hug Hug
Скрит текст:
Ако питаш мен, сценаристите така се заплетоха в своите истории, че май и те вече не знаят, кой е убиеца на Мохит Joy Joy Joy Joy. Сега ще протакат нещата, за да си нагласят часовниците и наистина да преминат към едно разплитане и приключване на тази история, ако я продължат не ми се мисли, какво следва и кой е физическия убиец. Много жалко, че затриха така Мохитски, той беше злобничко, завистливо и алчно човече, което всички изкоментирахме, как не трябва да прави това, не трябва да казва онова и т.н., и т.н., ама с риск да се повторя, наистина по-добре щеше да бъде да го натирят на хиляди километри с новата кака и да не го връщат в сериала, а не да му теглят чертата и да го въвлекат посмъртно в толкова лоши и гнусни неща, че няма накъде. Айде добре дължи пари на сто човек, съгласна съм, той си беше такъв и въобще не е за учудване, беше започнал да се алкохолизира, хубаво - накрая можеше да го вкарат при анонимните алкохолица и това е по приемливо, но за изнасилване - е това вече беше доста пресилено и прекалено. Ще жънем слава след напускането, а не с играта си в сериала. Никога няма да разбера индийската култура и традиции.  [/b][/size][/color]
Добре заварила  love001 Ама как си подпалила моторетката, не смея да кажа нищо  Rolling Eyes Ще мълча  Heart Eyes

То няма как човек да не подпуши вече. С тези измишльотини на сценаристите, имам чувството, че създателите на сериала не са много наясно, каква аудитория гледа тяхното отроче. Все пак сме здравомислещи хора и можем да съберем 2 и 2. Пробутват ни някакви объркващи сюжети, които не можем да навържем. Първо се случва едно, ама не това не е станало така, ами се променя в нечий спомен и се перифразира в трети спомен, ама накрая пак не е точно така както в началото, пък като излезе истина става нещо съвсем, съвсем различно, а върви го намери. Пет епизода ни убеждават, че това е станало ама точно така, в следващите десет се завърта ситуацията на хиляди градуси, чак свят й се завива и хоп едно голямо нищо, истината не е такава, каквато е. И така се получава от самото начало, обаче сега направо избиха рибата с това убийство, забъркаха един казан със заподозрени и в един момент, едно по едно човечетата се изнизват - невинни и точно този, който не очакваш накрая ще го обесят, защото се е появил в точния момент между визитата на Сураджи и Сантош и е довършил Мохит, защото пречи на всички, и не заслужава да живее. То бива мистерии, бива догадки и намеци, ама това е извън пътя.... newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61

# 51
Момичета аз още не съм изгледала епизодите в Индия, които пропуснах, а те са цели 6, но от това, което чета става ясно, че Арун е шамаросал Сурадж и едва ли не се е отрекъл от него.
Гледам, че всички си задавате въпроса, защо????

Ами тя и Сандия не беше виновна затова, че простреляха Сантош навремето, но Бабаса с лека ръка я обвини и не само това, даже я изгони, заедно със Сурадж, но тогава Сурадж я изостави, сащо обвинявайки я и се завърна при родителите си. Нито я изслушаха, нито й повярваха после, просто я отпратиха с всичкия й багаж, да си ходи там от където е дошла, защото нямат нужда вече от нея. Семейството дръпна назад, в този период. И така, докато не се намеси Сантош да вразуми мъжкото съсловие в къщата. Сега по същия начин един баща изригна и обвини собствения си син, за нещо, което не е направил. Аз не мисля, че ако Арун подозираше нещо или знаеше, че Сурадж защитава майка си щеше да постъпи така. На него му е тежко, че загуби по най-нелепия начин единия си син, а сега разбира, че виновника е другия му син. А когато разбере, защо е постъпил така, дали каква реакция ще има от негова страна към Сантош и останалите. Дали ще има "Прости ми синко.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45" или просто ще наведе глава и всичко свършва до там с едно "Извинявай"
Сега ще си изгледам епизодите, че се понатрупаха.
Хубав неделен следобед!
[/b][/b]

# 52

Никой не казва, че Сурадж е искал да убие Мохит,просто нещастно стечение на обстоятелствата.
В твойто обяснение как Сурадж се е оказал на мястото?
Аз все още се съмнявам, че Сантош има нещо общо. Thinking

Тара, благодаря ти и за тези уникални колажи!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Не мога да им се нагледам ...  newsm76 newsm76 newsm76 Обожавам този момент между Сурадж и Сандия от епизодите по Войо!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Kissing Heart Two Hearts Нашата ревнива Сандийка е опасна ...  smile3533 Но Сураджи много хубаво й каза, че той обича само нея ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

По отношение на епизодите в Индия! Аз разбрах, какво имаш в предвид.  Hug Не съм се и съмнявала, че мислиш, че Сурадж би направил това нарочно ...  Wink Разбрах, че смяташ, че може да е станало случайно ...  bouquet Но дори така да е Сурадж не би тръгнал да замеря брат си с камък - вярно не се е целил в главата му, но все пак Сурадж е кротък човек!  Peace В случая със сигурност той си измисли тази история - самият той го потвърди накрая казвайки на ум, че знае че неговата ЛЪЖА е наранила баща му, затова му се извинява ...  smile3503 Иначе смятам, че може Сантош да се е обадила на Сурадж и да му е казала за това, което Мохит е искал да направи, както и къде е - и Сурадж може да е отишъл да прибере майка си, но когато се е появил нея да я е нямало, а да е видял само как Мохит пада на земята целият в кръв!  smile3518 Тогава може да е опитал да му помогне и така да е намърсил куртата си - но Мохит вероятно е отблъснал брат си и е паднал!  no no no Затова Сурадж е помислил, че Сантош е виновна за това и е изтичал да се обади на полицията да дойде ...  Wink Аз смятам че така е станало ...  Peace И на мен не ми изглежда, че Сантош е виновна най-вече заради държанието й - но вероятно се е разправяла с Мохит онзи ден и Сурадж така смята!  ooooh! Надявам се обаче друг да излезе убиеца - и да няма никой Рати замесен в това ...
Praynig Praynig Praynig

# 53
За последния епизод всички сте писали подробно за признанието на Сурадж bowuu
изненадата на Сандия и шамара който удари Арун придружен с най*гнусните думи към Сурадж Twisted Evil но няма коментар за телефонния разговор на Лалка и Локеш и взаимните им предупреждения да се пазят все едно ги няма в епизода ooooh! и след като коментирахме какво ли не и в индийския форум нямат съмнение че Сантош е в основата изгледах отново 1204 епизод където започна всичко Rolling Eyes
първо се прибира Емили после Сантош след нея идват Лалка и Локеш и накрая Сурадж - вижда се че всички се държат притеснено и остават Сандия в неведение какво се е случило с Мохит Close  извършителя накрая наистина ще се окаже Локеш но и Лалка е подозрителна с постоянното си повтаряне Сандия да не разбере истината Thinking ако Сурадж е извикан от Сантош след като е спасила Лалка или пътувайки двамата заедно са видели Мохит и Лалка  и са и се притекли на помощ Rolling Eyes интересно какво е правила тя  на пътя при Мохит в деня на годежа си  защото в нейните спомени нямаше присъствие до кладенеца newsm78 тогава как я е нападнал Мохит newsm78 сега продължават да лъжат и накрая Сандия излезна виновна че е посочила Сурадж с пръст за да го арестуват #Crazy да Сурадж има право да защитава майка си но не на такава жестока цена изоставяйки жена си и детето си Naughty

Здравей Софи!  Hug Hug Hug Така е - нищо не казахме за Лалима и Локеш, защото бяхме под влияние на случката в участъка ...  Wink Но аз лично тях ги забелязах, както й че те всячески се опитват да прикрият нещо - но вероятно става дума за опита на Мохит да изнасили Лалима ...  newsm78 В крайна сметка каквото й да крият ще излезе наяве - Сандия ще се сети да иде да вземе ленгата от химическото чистене и от там може да навърже нещата ...  Peace А ако притисне Локеш и Лалима може да кажат и за Сантош ...  Thinking От там дано се намери реалния убиец защото още се съмнявам, че това е Сантош!  Praynig Praynig Praynig Ти смяташ, че може да е Локеш - ще ми се да е той наистина, но някак се съмнявам ...  ooooh! Ако предположим, че Сурадж е последния който е видял Мохит, точно когато е паднал целия в кръв до кладенеца и после Сурадж е изтичал да каже на полицията. Тогава как после Мохит се е озовал в кладенеца ...  newsm12 Явно е, че е имало друг човек, който се е крил някъде из храстите. Вероятно този човек е убил Мохит между срещата му със Сантош и Сурадж - и същия този човек после вероятно е хвърлил тялото на Мохит в кладенеца като си е мислил, че никой няма да го намери и че Сурадж може да се уплаши и да си замълчи ...  Naughty В момента в който Сандия потърси Сурадж той тъкмо звънеше в полицията - а по това време в къщата на Рати бяха и останалите заподозрени - Сантош, Емили, Лалима и Локеш! Тогава как някой от тях може да е метнал Мохит в кладенеца и да дойде толкова бързо в къщата, ако Сурадж го е видял последен ...  Thinking Нещо не се връзва - затова аз все си мисля, че може да е Прамод или някой съвсем различен, за когото дори не подозираме - но когото някой свидетел може да е видял ...  newsm78 Мистерията е пълна, но е интересно! Надявам се другата седмица всичко да се изясни и да приключат с този случай ...  Praynig Praynig Praynig Вече нямам търпение да видя Сурадж и Сандия пак заедно щастливи, влюбени и спокойни ...  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts txtloves family

# 54
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugРобин HugТара HugСофи HugИлианка Hug
Илианка Арун наистина зашлеви мноого силно Сурадж и му каже тежки думи които един баща не трябва да казва за детето си  smile3518Той седи седи 200 300 епизода и не прави нищо и изведнъж като избухне и насмита всички около себе си  smile3518Когато първоначално  се разбра ,че Мохит се е самоубил тогава Арун забрани на семейството да го оплаква защото Мохит си бил решил вече проблемите ,сега пък прибързано нагруби Сурадж  newsm78 newsm78 newsm78Мдааа не му действа добре стреса на тоя човек  WearyАрун който е бил винаги много премерен и спокоен сега избухва така жестоко  newsm78После като разбере истината дали ще избухне така и срещу Сантош ако тя е виновната  newsm78Каза на Сурадж ,че заради някакви си пари е убил брат си  newsm78Парите не са някакви си ,а са си доста колкото за една сватба и плюс това Сурадж ясно обясни ,че е замерил  брат си с камък ,не вярвам нарочно да се е целил  в главата му ,за да го убие   newsm78Това просто е нещастно стечение на обстоятелствата .Мохит като блъсна Сурадж на земята точно до главата му имаше няколко камъка ,ами ако беше паднал върху камъните тогава убития щеше да е Сурадж ,а Мохит щеше да е убиеца  newsm78Това е просто лош късмет ,а не замислено с дни убийство  smile3511
В индийския форум се съмняват също ,че Сантош е убила сина си.Не може човек да е толкова спокоен ако е направил такова нещо  newsm78Сантош си прибра снимката на Мохит в багажа като нещо ценно ,ако го беше убила за да защити Лалима от изнасилване дали щеше така да прибира снимката на сина изнасилвач  newsm78и дали изобщо щеше да се съгласи да иде на операция ако е направила такова нещо  newsm78Аз все се надавам ,че накрая извършителя ще е някой друг и Сандия сега вече като чу ясно и точно ,че Сурадж се признава за виновен вече да се стегне и да вземе да търси сериозно убиеца .
Сурадж мисля ,че много добре си дава сметка ,че с признанието ,че е убиец си подписва сам смъртната присъда защото в Индия убийците ги наказват със екзекуция   smile3518Дали е правилен или грешен това е неговия избор ,това е Сурадж и така постъпва той .Сега вече съдбата му е решена той си върви по пътя който е избрал самичък ,да видим другите какъв път ще изберат -Сандия ,Сантош ,Лалима  ,Локеш и евентуалния друг убиец ще продължат играта ,а Сурадж ще се приплакне с няколко кани вода и ще си чака деня в който ще бъде обесен  smile3518
А Сатя защо толкова доволно гледа и с истинска наслада слуша признанията на Сурадж ,а преди това и на Емили и се радва ,че е познал ,че някой от семейството е убиеца  newsm78Не го харесвам вече този Сатя ,прекалени е напорист и се радва за това ,че някой ще бъде убит  smile3511
Софи и на мен ми направиха впечатление Лалима и Локеш ,но сноши ми изхвръкна от ума ,че трябваше и тях да изкоментирам ..Еееее ако Локеш беше мускулест хубавец като Сурадж ,а не малък рошав гном нямаше да го пропусна де ама като не е така няма време за него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaТа за Локеш и Лалима аз все повече си мисли ,че това което те са направили няма връзка със Сантош и Сурадж .Брата и сестрата говорят така все едно са били само двамата по време на убийството или около това време с Мохит ,но нее имало никой друг от семейство Рати с тях  newsm78
На мен в главата ми се върти все сцената в която Сантош беше в златарския магазин и искаше да вземе бижуто за годежа на Лалима  ,но и казаха ,че е все още в Аджмер ,тя се ядоса и каза ,че сама ще иде да си го вземе .Защо ни показваха този момент  newsm78 по време на пътуването или за или от Аджмер се е случила случката  с убийството на Мохит  newsm78Но какво точно се е случило ще разберем по натам ,но все си мисля и се надявам ,че не е Сантош защото тогава ще трябва или да я вкарат в затвора или да я обесят ,а ако се случи такова нещо цялото семейство ще бъде унищожено и светлината ще угасне защото фитилчето  на лампичката няма да има сили да подържа светлинката  smile3518 smile3518 smile3518Сценаристи моля ви не убивайте мама защото Сурадж и Сандия няма да бъдат щастливи ако тя умре  и вече няма да има романтика и ще ми развалите удоволствието от гледането на сериала .Освен това идва Коледа будете по позитивни моля ви  smile3521

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 17:13 от Eny87

# 55
# 56
Илианка, Ени - благодаря ви за интересните коментари.  smile3525 newsm76 Two Hearts Аз наистина смятам, че Сурадж не е подозирал, че наказанието ако се признае за виновен ще е смъртно - вероятно е смятал, че ще отиде в затвора.  Wink Не мисля, че всеки път наказанието за убийство е такова - защото има много фактори - например може да е станал нещастен случай.  Wink Да вземем пример с Раджкумар - той 2 години лежа в затвора преди да решат да го обесят и да го осъдят на смърт - а той не уби само 1 човек, а е избил много хора ...  smile3503 Значи за него чакаха години, а сега за Сурадж дето не е убил никого но се призна за виновен за да спаси майка си - наказанието трябва да е веднага! Ами не мисля, че е нормално ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Точно затова смятам, че Сурадж не е знаел, че наказанието ще е такова. Но може от отдела така да са решили заради сериозния отзвук и страх на хората в града от случилото се ...  Peace

Илианка, когато трябваше бъбрек за Сантош до колкото помня Сурадж не прие да го вземе нелегално.  Wink Напротив - отказа на онзи дето искаше да даде бъбрека на жена си насила без нейно съгласие. Сурадж винаги е бил справедлив ... и сега просто е в дилема!  Wink Наистина е най-добре да беше питал Сантош, но в нейното състояние как да й зададе подобен въпрос и да й изкаже съмненията си ...  newsm78 Познавайки го - ясно е, че не би го направил и не би рискувал живота на майка си...  Wink Сурадж дори нямаше да унищожава доказателствата ако не трябваше да забави полицията, за да замине Сантош за Джайпур - той затова  искаше доктора да я оперира веднага, но понеже той му отказа и му каза след 3 дни - Сурадж нямаше избор!  ooooh! Вярно е, че не постъпва правилно нито спрямо себе си, нито спрямо съпругата и децата си - но в случая той още е в шок от случилото се и за него това е единственото решение ...  Whistling Разбира се това си е мое мнение ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На мен сериала си ми харесва и сега с тази криминална история също е интересно. Може би защото съм гледала подобни криминални сериали с разследване - и там често става така, първо заподозрените са едни, но после излизат други. В нашия случай всеки разказва нещо - но това не е негов спомен, а по-скоро негова измислена история, която в последствие се разкрива и става ясно, кое е истина и кое не!  newsm76 Все пак това е индийски сериал - аз очаквах, че случая ще се разреши в рамките на 30 - 30 и няколко епизода! Така, че остава малко ...  Praynig Praynig Praynig

Ени - като го спомена наистина си права!  Wink Според мен не случайно ни показаха как Сантош ще ходи до Аджмер за да вземе бижуто за годежа на Лалима ...  Thinking Явно по пътя може би на връщане от Аджмер е видяла как Мохит прави опит да изнасили Лалима ...  newsm78 Ако предположим, че тази информация е вярна ...  bash И тогава вероятно Сантош се е намесила и се е скарала с Мохит, но може преди това да е звъннала на Сурадж и да му е казала за случилото се ...  Peace Но според мен дори Сантош да е ударила шамар на Мохит не би го убила - вярно може да е станало без да иска, но тогава защо е така спокойна!  newsm78 Нещо не се връзва - вероятно след като се е скарала си е тръгнала от това място - и тогава някой друг да е ударил Мохит смъртоносно.  Thinking После Сурадж се е появил и го е видял как пада. Затова е помислил, че е майка му.  Wink И тук остава въпроса - как след като Мохит падна до краденеца после се е озовал в кладенеца - ясно е, че някой го е метнал там след като Сурадж си е тръгнал и е изтичал да се обади в полицията, което пък трябва да значи, че убиеца се е крил там и е друг различен от семейство Рати! Надявам се да е така ...  Praynig Praynig Praynig За Сатя съм съгласна с теб - направо прекалява с това свое желание на всяка цена да залови убиеца и ако може той да е от семейство Рати!  box box box Та той се радваше, че е доказал, че едно малко невинно дете е убило баща си - добре, че Сандия разкри истината иначе и Пари щеше да го отнесе без вина!  smile3518 Сега е ред на Сандия да разкрие, че Сурадж също е невинен, както и какво в действителност е станало ...  Praynig Praynig Praynig

Благодаря за прекрасните снимки ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
Ето едни нови невероятни снимки на Нелу/ Сантош, Каран/ Викрам 2, Каника/ Менакши и Пуджа/ Емили зад кадър от снимките на сериала тези дни! Страхотни са ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Изглежда първите 2 са вече от Джайпур, когато ще оперират Сантош - нали Викрам и Менакши заминаха с нея ...  smile3503

# 58
И аз много се надявах Сандия да открие убиеца но от клиповете се видя че
му слагат въжето Cry пускат кърпата  Shocked Сандия продължава само да плаче и в последния момент непозната жена спря изпълнението Rolling Eyes дано тя да я е открила и довела в последния момент  Praynig Praynig Rolling Eyes как ще си оправят отношенията след бесилката newsm78 трудно ми се вижда Heart Eyes Heart Eyes

# 59
С тази уникална и любима моя снимка на Анас и Дипика зад кадър от третата сватба на Сурадж и Сандия пожелавам на всички ви една много хубава неделя ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha! love001 ura txtloves lovekiss

РОКСИ Hug много са хубави на тази снимка Heart Eyes днес ги гледах няколко пъти  newsm51
всичко около третата сватба е страхотно Heart Eyes и ти благодаря за пожеланието  love001  неделята е приятна smile3521 newsm10smile3521

Общи условия

Активация на акаунт