Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • На остров
Amini  не се тревожи  Hug , всичко ще е наред. Просто понякога са по късни тези усещания.
На мен ми казаха, че имам задна плацента, ако си с предна може по късно да се усещат.
Ако ти кажа, че хич нямам спомен точно кога съм усетила нещо 1 ят път.

# 211
И моята плацента е на задната стена и ги усещам от 17-та седмица. Не знам дали има връзка. При мен бебчето е най-активно вечер, през деня го усещам от време на време, но доста по-рядко. Освен това го усещам само когато съм седнала, ако съм права и се движа не усещам нищо.
Точно на ФМ, обаче, беше заел една такава йогистка поза - почти си лапнал пръстите на краката и с ръце обгърнал главата. По време на целия преглед не пожела да се раздвижи и да си покаже личицето.

# 212
Нормално е да се усещат, като сме в покой. Като се движим и се приспиват Mr. Green
Иначе и аз се чудех бебе ли усещам, перисталтика ли, но вчера вече отчетливо си усетих подритвания.
Иначе със сина ми интересното беше, че като се роди, будуваше в същите часове, в които го усещах да ме подритва последните месеци Thinking

# 213
Мен ме тестват през 1-2 месеца за токсоплазмоза и листериоза (но не съм в Бг). Също така в началото на всяка бременност ме инструктират какво да ям, как да почиствам, какво да не пипам, даже ми дават малка книжка. Преди това  не съм знаела и аз за ограниченията, дори съм предлагала на приятелки пушена сьомга, торта с шоколадов мус и т.н.

# 214
Добър ден, момичета. Аз днес си правих изследвания и ново 20 - хемоглобин 105( т.е. не е толкова нисък моя принципно е 110-115) и желязо в абсолютна норма. Tired Явно кръвното си прави бъзици с мен. Поне няма да пия гадния малфотер. newsm44

# 215
  • пловдив
Аз съм с една предна и една задна плацента.Не че се притеснявам много,док и каза че всичко е наред,но вече ми се иска да ги усещам.С батко то беше....постоянно до 9 месец - ритане, шаран, въртене....

# 216
amairani радвам се,че все пак изследванията ти са в ред.А док какво ти каза за ниското кръвно?В смисъл предписа ли ти нещо или стандартните неща?

Аз днес отметнах много полезна задачка и важна за мен-купих подаръците главно за малчо и вече ми е много по-спокойно. newsm44

# 217
 rosit@ стандартните неща каза - айран, течности, черен шоколад ( даже кола ми позволи ама аз хич не я обичам). Но като отидем във вторник пак ще го питам, защото предния път само споменах, но не бях толкова зле.
Аз ще гледам да купя подарък на дребната като отидем в Сливен за прегледа. Едното й желание баба й ще го изпълни (иска бебе - не истинското де Laughing), обаче другото няма изпълнение. Те такова нещо което тя иска не съм виждала никъде - куче, което лае и ходи ( това лесно има такива бол) ама да е цитирам" любим цвят лилаво" newsm78. А и изискване от моя милост - да не е повече от 30 -35 лева. Ако някой има идеи да помага.

# 218
Ха,сега де!

Айде кученце,което лае верно е изпълнимо ама и да е лилаво става сложно вече.Освен да му ушиете едно лилаво елеченце. Joy

# 219
rosit@ стандартните неща каза - айран, течности, черен шоколад ( даже кола ми позволи ама аз хич не я обичам). Но като отидем във вторник пак ще го питам, защото предния път само споменах, но не бях толкова зле.
Аз ще гледам да купя подарък на дребната като отидем в Сливен за прегледа. Едното й желание баба й ще го изпълни (иска бебе - не истинското де Laughing), обаче другото няма изпълнение. Те такова нещо което тя иска не съм виждала никъде - куче, което лае и ходи ( това лесно има такива бол) ама да е цитирам" любим цвят лилаво" newsm78. А и изискване от моя милост - да не е повече от 30 -35 лева. Ако някой има идеи да помага.
Ние имаме такъв подарък от баба и. Аз съм родом от Ямбол, майка го е купила от някъде ...не знам... и е точно лилаво! Струва не повече от 10-15 лв. Бях купила такова зайче пак от Ямбол миналата пролет за 10 лв. Simple Smile Мога да се опитам да го снимам, само да ми обясни някой как да кача снимката...или във ФБ групата да ти я пратя?

# 220
karagogova много ще съм ти благадарна ако може да ми пратиш снимка на кученцето във фейсбук. Ако открия тук ще е супер. Много благодаря за информацията.

# 221
ей сега Simple Smile малко ще е мъгляво че телефона ми не прави много хубави снимки Simple Smile Провери си ЛС тата след 5 мин Simple Smile

# 222
Много благодаря. Hug

# 223
За нищо - готово е Simple Smile Светещата е кученцето в действие Grinning

# 224
Страхотно. Виждала съм такива, но не знаех, че има лилави. Сега тръгвам на издирвателска експедиция по магазините. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт