Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, а не ходите ли и на частно, освен само по каса. Аз ходя по каса при един лекар, който ме е гледал на ехограф поне 5-6 пъти до сега без да му плащам. Но при него като ходиш за комисия за болничен пак те гледа. Пък аз имам 4 болнични до сега.  Иначе по принцип се ходи по веднъж на месец при него и ако имаш нужда от допълнителен преглед си плащаш 40 лв. Но лошото е, че не показва на монитора, а само той си гледа и казва дали всичко е ок, и апаратурата му е стара. Иначе на частно си ходя и там веднъж на месец и ми е 30 лв прегледа, който с ехограф и разговори продължава около 40 мин.

Да не сме при един и същи лекар - др Гиздов във ВМА? Grinning Все едно чета за него. Аз ходих на частно за двете ФМ, точно защото неговата апаратура не ми вдъхва доверие. За втората ФМ самият той ме насочи към Фемина. Иначе не ми е взел нито лев за нищо, всеки път ме гледа на ехографчето, пък било то и по-старо и е много отзивчив.

# 361
Добър вечер, момичета. Аз най-сетне се завърнах от ФМ в Стара Загора. Голямо чакане падна пред кабинета на докторката - тя закъсня два часа и от там насетне вместо в 16:30 влезнахме към 18:30. Иначе е много обяснителна. Даже малко като на олигофрени ни обяснява ( което е добре де). Всичко му е наред на младежа ( вече затвърдихме на 101% че е младеж - както каза докторката " Не е много надарен, но за тези седмици няма да придиряме за повече." hahaha) 367 гр. и 23 см. Има си всичко необходимо и си отговаря точно на седмиците. Естествено през целия преглед не спря да шава и да рита ( даде ни доста снимки докторката) , обаче ние късно казахме че носим флашка за клипче и като легнах да запише такова младежа беше заспал. ooooh! Иначе с води, плаценти и тем подобни всичко е на 6. Това от мен. Много дълго стана. И не успях да разгледам колички - минахме през два магазина - ама те с по 5 модела вътре. Crossing Arms

# 362
Здравейте момичета! bouquet И аз да ви се похваля,бях на преглед и бебешоците са много добре.Мериха и моята шийка - нормите е.Младежа е 380 гр,а девойката е 414 гр.Пораснали децата  Grinning Това е от мен Simple Smile Весели празници на всички!

# 363
Много се радвам за хубавите новини в темата, все така да е  Hug

# 364
И аз минах ФМ днес.Девойките са съвсем наред,всичко е тип топ.по 22 см са,,над 300 гр, шийка 4,4 см.Над час и половина ме гледаха,много обстойно.Няма никакви признаци за притеснемие.

Роси,моля те да добавиш 2 бр момиченца на 1 страница

# 365
Крики, много се радвам, беше се почти отчаяла, а ето ни и двете тук  Hug

# 366
Така е Амини.Още ми е трудно да го осъзная.Но факт е че сме на път да сбъднем мечтата.Всичко което сме преживяли си е заслужавало.Дано така безпроблемно да я караме до появата на здрави човечета!Много се радвам и за теб ..

# 367
Много ама много се радвам за чудесните новини.Браво и на бебешоците колко хубаво си наддават. Hug

Крики речено-сторено. Peace

Тази вечер се пльоснах пред тв да гледам един филм и беборанка взе да си прави салтата.Викам си ей сега вече и ММ ще може да ги усети ама тц.Сложих му ръката на корема ми ама тя взе,че се кротна и няма и 2мин като си махна ръката и се започна на ново.Бебешка му работа. preggo

# 368
rosit@, може пък да и действа успокояващо Thinking

Днес е бил ден за ФМ пак. Радвам се, че при всички новините са добри Hug

# 369
Много се радвам за всички момичета, чиито прегледи са минали супер.
Вижте какво открих. Какво ще кажете за тези дрешки?
http://edrehi.com/bg/deca/0-2-godini/komplekti

# 370
Добро утроооо! santa2

Цветна палитра принципно го има и този вариант,но мен по-скоро ме навежда на мисълта,че все още не са уверени и се крият.С времето ще започнат да свикват и с ръката на тате. newsm32

Карина живот и здраве догодина нали ще си имаме едни Коледни джуджета,та за тогава ще свършат идеална работа.

Честно казано,въобще неискам да си изпивам и последната глътка кафе,защото това ще означава,че е станало време да се захващам с готвене,но най-вече чистене. Crossing Arms

# 371
Добро утро! И аз се ослушвам още с чистенето. Готвенето за Бъдни вечер тази година го поеха бабите Mr. Green Тъкмо направих едно 3в1 и после запрятам ръкавите Simple Smile

И понеже не знам дали ще успея да пиша пак по-късно, предварително ви пожелавам весело изкарване на празника Hug

# 372
  • На остров
Много весели празници на всички  bouquet bouquet bouquet bouquet
Много си радвам за страхотните новини покрай фм  Heart Eyes на всички !

# 373
Цветна палитра и при нас така се очертава основното готвене да е от двете баби+моята баба,която ще е с нас.На мен остава да направя две салати и да си подготвя къщата за празника.Обаче нещо не се чувствам много ОК,имам съмнения,че малкия ни зарази и двамата с баща му и се чувствам леко отпаднала,но сега ще си направя един чай,1-2 лимона с мед и никакво предаване. Peace

# 374
Добро утро. bouquet Тази Бъдни вечер сме у дома. Това значи, че цялото чистене и готвене пада на моя милост. А аз съм с такова главоболие, че искам само да спя. Sad

Общи условия

Активация на акаунт