Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са мненията на родителите за характеристиките на техните деца?
Какви са притесненията на участниците относно бременността и бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията на родителите за характеристиките на техните деца?
-
Какви са притесненията на участниците относно бременността и бебетата?
-
Безопасно ли е да се пие алкохол по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност?
Все едно чета за него. Аз ходих на частно за двете ФМ, точно защото неговата апаратура не ми вдъхва доверие. За втората ФМ самият той ме насочи към Фемина. Иначе не ми е взел нито лев за нищо, всеки път ме гледа на ехографчето, пък било то и по-старо и е много отзивчив.
) 367 гр. и 23 см. Има си всичко необходимо и си отговаря точно на седмиците. Естествено през целия преглед не спря да шава и да рита ( даде ни доста снимки докторката) , обаче ние късно казахме че носим флашка за клипче и като легнах да запише такова младежа беше заспал.
Иначе с води, плаценти и тем подобни всичко е на 6. Това от мен. Много дълго стана. И не успях да разгледам колички - минахме през два магазина - ама те с по 5 модела вътре.
И аз да ви се похваля,бях на преглед и бебешоците са много добре.Мериха и моята шийка - нормите е.Младежа е 380 гр,а девойката е 414 гр.Пораснали децата
Весели празници на всички!

на всички !