Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • На остров
Миневра добре дошла  bouquet !

# 166
Добре дошли на новодошлите и приятно и безпроблемно бременеене. Аз влизам пак с оплаквания - това моето кръвно ще ме довърши. Днес след едно кафе, закуска и айран едва дойдох на работа. Задъхана, гади ми се, главата ми се върти, учите бучат и накрая взех да виждам двойно.  Sad Вече три часа, един литър вода и още не съм се оправила напълно. Започвам да се съмнявам, че има и нещо друго освен кръвното. Във вторник съм на консултация да видим какво ще каже доктора. Така аз се намрънках. Приятен ден. bouquet

# 167
 bouquet
Привет на новите мами, леко бременеене
amairani , не си втълпявай, че има и нещо друго, и аз така често вечер ми става, същите оплаквания и като се вдам на внушения и се паникьосвам и ми става още по-зле.
Аз също не мога да кажа, че усещам кой знае какви движения, а уж второто се усещало по-рано.
Хубав ден на всички!

# 168
ААА не, не че си втълпявам. Просто предния път хемоглобина ми беше доста паднал и ми правеше същите номера. Силно се надявах този път да избегна приема на желязо, ама май няма да стане. Sick

# 169
Добър ден и от мен!

Минерва,добре дошла сред нас!Лека бременност и здравичко бебче на финал. bouquet

amairani нямаш ли опция за болничен и повече почивка вкъщи?

# 170
Ако кажа на доктора веднага ще ми даде. Ослушвам се още, защото няма кой да ме смени. Обаче започвам все по-осезаемо да се замислям.

# 171
  • пловдив
Здравейте и от нас!Вчера бях на 2 ФМ.КАЧИЛА и всичко с бебетата си е като по учебник,както каза доктора ☺Момата е 331гр,а момъка-301.Имат си всичко,и се чувстват добре.Едното е с плацента превишил затова си продължавам аз с лекарствата и така.

# 172
radi1982,честито за хубавите новини! Heart Eyes
И аз да се похваля,днес бях на 2ФМ и всичко с бебчето е наред и ще е момиче Flutter!!!. С таткото сме много щастливи и цял ден летим в облаците. Simple Smile
Роси, може ли едно щъркелче и за мен Simple Smile
Прекрасен ден ви желая и само положителни новини и емоции! bouquet

# 173
Ако кажа на доктора веднага ще ми даде. Ослушвам се още, защото няма кой да ме смени. Обаче започвам все по-осезаемо да се замислям.
Стига се ослушва ами вземай болничен,те ще си намерят много бързо човек на твоето място,ако е крайно наложително.Недей да ги мислиш толкова много,защото едва ли теб те мисли някой.

radi1982 много се радвам за хубавите новини и браво за мерките не бебешоците.

qgodka_ честити розови гащета. bouquet

# 174
здравейте на всички,кажете ми как се казва групата във facebooka и кой може да ме добави Simple Smile

# 175
Amandine мерси за обяснението, значи просто ще чакам отчетливи движения. Иначе за кръвното и мене ми беше зле преди 2 3 седмици с главоболие и черни петна особено при резки движения, виене на свят. Много ми помогна айран с сол като съм мн зле. Също и да знам колко точно вода пия, че се оказа че нямам реална представа. На работа ходя с шише литър и половина минерална. Оказва се че накрая в 19ч още не съм успяла да го довърша. Така че гледам да се насилвам да го изпия и оправих горе долу кръвното. Simple Smile

# 176
Ради, браво за хубавите новини!
Ягодка, честити панделки.
Момичета, много често като си легна и ми причернява и започва да ми се вие свят. А също така като се обръщам от една на друга страна. Кръвното ми е от 90/60 до 110/80. Случвало ли се е на някоя от вас?

# 177
karina31 на мен по принцип ми минава като легна и не мога да ти помогна.
rosit@ хич не ми пука как ще се правят шефовете, обаче ме е грижа да децата. Не мога да ги оставя преди да сме намерили решение на въпроса "Кой ще ги поеме?" Повярвай ми никой не иска да работи моята работа. Даже от колегите ми. Confused

# 178
Добре дошли на всички нови мами и успешна бременност с пухкави бебчета на финала  Hug
на мен пък през последните дни имам чувството,че все ми беше високо кръвното, почти непрекъснато ме болеше главата  Sad на 2 пъти не издържах и пих парацетамол, поотмина и бях по-добре,но на моменти имах чувството,че щеше да ми гръмне главата... явно е нормално да бременеем и да имаме проблеми с ниско/високо кръвно  Tired
Утре сутринта съм на лекар, стискайте палци всичко да е наред, че не съм ходила от 5 седмици, ще го питам и за главоболието. очаквам (и се надявам) да ми каже пол  Heart Eyes мъжа ми за съжаление няма да може да дойде,точно утре го пратиха в командировка, но поне се надявам да го зарадвам с хубави новини  Heart Eyes
amairani поне има ли индикации от шефовете,че ти търсят заместник? че то така може да си изкараш и до края на работа, защото ти се притесняваш, ама на тях им е по-удобно?

# 179
Шефката е пуснала обява за длъжност подобна на моята, но няма кандидати. А и да се появи някой само като чуе за какво обикаляне става въпрос и ще избяга на момента. Joy И все пак се налага да помисля и за себе си( дори родителите на хлапетата ми се карат, че още работя. Да не говорим за мъжото и майка ми, които имам усещането, че след нова година ще ме заключат вкъщи. hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт