Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
Аз съм леко озадачена и не знам дали ще задам глупав въпрос, но все пак ще попитам. Имам усещането, че пак ще ми дойде по-рано. Като цяло след първата инсеминация цикалът ми стана по-кратък (през около 25 дни). Възможно ли е трайно да ми се промени и това означава ли, че има проблем? Освен това, ако имам задържан фоликул, това ще попречи ли на лапарото?

# 106
поли, би било проблем, ако имаш съкратена лутеална фаза, но се преодолява с прогестеронови препарати. имах съученимка с адски кратък цикъл - 24 дена от 13-14- годишна, а след това забременя и роди без проблеми  и то повече от веднъж.
за лапарото не знам. аз го правих след овулация.

# 107
  • София
Не мисля, че задържан фоликул има нещо общо с лапарото. не стартираме процедури със задържан Ф, защото този Ф може да "обере" хормоните които приемаме.

# 108
Благодаря ви момичета!
Звездичке, с теб какво се случва?

# 109
Здравейте,

отчет и от мен - днес бях на преглед - нямам задържан фоликул и започвам стимулация. Живот и здраве - инсе след 25-ти. Днес обаче беше страшно в клиниката - с моя късмет, бях запазила час за сряда или за понеделник (в опит да си позная датата на МЦ), но не стана - и затова висях 2 часа пред кабинета. Като си тръгнах имаше още поне 10 жени чакащи. И като се сетя, че другия петък пак съм без час .....

# 110
Здравейте,

отчет и от мен - днес бях на преглед - нямам задържан фоликул и започвам стимулация. Живот и здраве - инсе след 25-ти. Днес обаче беше страшно в клиниката - с моя късмет, бях запазила час за сряда или за понеделник (в опит да си позная датата на МЦ), но не стана - и затова висях 2 часа пред кабинета. Като си тръгнах имаше още поне 10 жени чакащи. И като се сетя, че другия петък пак съм без час .....

Успех миличка!
С какво ще те стимулира?

Отчет и от мен, МБ и хламидията са ми ок и сега чакам цикъл , за да продължа.

# 111
Мерси Поли и браов на теб - стискам палци за успешна процедура  Hug

Стимулацията е обичайната - Фемара и Мерионал. Сега в неделя трябва да се мъкна до болницата да ми ударят инжекцията. Този опит май ще ми е на мрънкане  Laughing

# 112
Мерси Поли и браов на теб - стискам палци за успешна процедура  Hug

Стимулацията е обичайната - Фемара и Мерионал. Сега в неделя трябва да се мъкна до болницата да ми ударят инжекцията. Този опит май ще ми е на мрънкане  Laughing

А фраксипарин ще слагаш ли след инсето?

# 113
успех, слейър. инжекциите се слагат доста лесно. можеш да помолиш сестрата да ти покаже.
поли, при мен няма нищо ново. чакам си февруари.

# 114
  • София
Успех момичета

# 115
  • От Луната
Аз забравих да се обадя за резултата от МБ. Днес трябваше да ми дойде ... Нъцки! Скоро ще е де, усещам, но ще трябва да ходя в най-големия студ в клиниката.
А се пребих онзи ден, едва ходя Sad

# 116
Йоли, и мен от два дни ме мъчи, макар, че попринцип трябва да ми дойде др петък Simple Smile

# 117
Поли, ще настоявам за фраксипарин след процедурата. Нямам големи надежди, защото доминантен фоликул ще е от дясно този месец, а с тази нагъната тръба ... Да видим все пак.

Успех момичета, стискам палци на всички. Студ не студ, ще тичаме. Вече мисля да взема да се престраша и да започна да карам кола, че ми писна разни транспортни акробатики да правя докато стигна болницата.

# 118
  • От Луната
Току що ми дойде. Ще си оставя бележка утре да се обадя в клиниката за час.

# 119
Току що ми дойде. Ще си оставя бележка утре да се обадя в клиниката за час.

Успех Йоли, аз още си чакам Simple Smile
Искам вече да минава и да видим кога ще се връщам на арената на АРТ Simple Smile

Йоли, да те питам, донорите в Малинов българи ли са?

Общи условия

Активация на акаунт