Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Успех Йоли Simple Smile

# 121
Стискам палци Йоли!

# 122
  • От Луната
Току що ми дойде. Ще си оставя бележка утре да се обадя в клиниката за час.

Успех Йоли, аз още си чакам Simple Smile
Искам вече да минава и да видим кога ще се връщам на арената на АРТ Simple Smile

Йоли, да те питам, донорите в Малинов българи ли са?
Да.
Благодаря! Утре ще докладвам!

# 123
стаскам палци, йоли. дано не са се свършили донорите.

# 124
  • От Луната
Там поне няма как да свършат. Списъкът не е никак малък, така че вече се започва.
Имам час за вторник, за преглед за задържани Ф, за стимулация и оценка на ЯР. Хормоните излизат в рамките на два часа. И така надявам се всичко да е наред и да не стигам до извънматочна, с моите тръби. Ако има повече от 2 Ф ще настоявам за пункция и тъй! Дойде момента, дано имам успех  Crazy

# 125
успех. а какво ще му оценявате на резерва тепърва? мислех, че те караха да пускаш хормони, като се прехвърли в малинов.

# 126
  • От Луната
Ами и аз не знам! Не съм пускала хормони в тази клиника, док ми призна тези от юни. Сега обаче съм на диета вече около 4 месеца и се надявам да има промяна в АМХ. Само него иска да изследвам, но аз се колебая, дали да не пусна и ФСХ, Е2 и ЛХ вярно че са още 60лв, ама искам да видя дали диетата ми действа и за тази пречка. Все се надявах ФСХ да ми е завишено заради ИР, а не заради НЯР
Дефакто до сега никой реално не ми каза в какво състояние е резерва. Според АМХ и ФСХ е НЯР, но инхибина клони към ПКЯ ... и всичко се обърква!
ДОП.: Този месец пих вечерна иглика и МЦ ми се коригира с два дни. От нормални 26 за последните години, сега е 28, както си беше! Пих също и Геритамин, вит,: Б комплекс, Ц, Д, ФК. Към закуската добавих пчелен прашец, но не е много. Та цялата тази комбинация помогна за нормализиране на нещата. Дано не е инцидент, а да се запази трайно.

# 127
естрадиолът може би е безсмислен. ще се види задържан, ако има. после, по време на стимулацията ще го мерят, когато има смисъл. лх и фсх не е зле да се пуснат, поне като контрола, тъй като след стимулацията стойностите вече ще са изкривени.

# 128
  • София
Е2 не е безмислен. Понякога, дори да има задържан Ф, ако Е2 е нисък не пречи на стимулацията

# 129
Ами и аз не знам! Не съм пускала хормони в тази клиника, док ми призна тези от юни. Сега обаче съм на диета вече около 4 месеца и се надявам да има промяна в АМХ. Само него иска да изследвам, но аз се колебая, дали да не пусна и ФСХ, Е2 и ЛХ вярно че са още 60лв, ама искам да видя дали диетата ми действа и за тази пречка. Все се надявах ФСХ да ми е завишено заради ИР, а не заради НЯР
Дефакто до сега никой реално не ми каза в какво състояние е резерва. Според АМХ и ФСХ е НЯР, но инхибина клони към ПКЯ ... и всичко се обърква!
ДОП.: Този месец пих вечерна иглика и МЦ ми се коригира с два дни. От нормални 26 за последните години, сега е 28, както си беше! Пих също и Геритамин, вит,: Б комплекс, Ц, Д, ФК. Към закуската добавих пчелен прашец, но не е много. Та цялата тази комбинация помогна за нормализиране на нещата. Дано не е инцидент, а да се запази трайно.

Как се определя резерва според амх и фсх?
Успех Йоли!

# 130
  • София
На 2-3 ден от МЦ ФСХ, АМХ, Инхибин Б и се броят антрални Ф

# 131
йоли, почнахте ли?

# 132
  • От Луната
Минавам да докладвам.
Няма задържани Ф, АМХ е 1.61, като миналия път Sad
Прегледа мина, док нищо не каза за ЯР, според мен никой не може да даде адекватно становище, при положение че имам ИР. Трябва да я овладея, и тогава. За сега само гадаем.
Започнах стимулация с Клостил, 5 дни по 2таблетки. Надявам се на два Ф, пък да видим, дано реагирам добре. На 25ти съм пак на преглед, дано има какво да броим  Crazy

# 133
Минавам да докладвам.
Няма задържани Ф, АМХ е 1.61, като миналия път Sad
Прегледа мина, док нищо не каза за ЯР, според мен никой не може да даде адекватно становище, при положение че имам ИР. Трябва да я овладея, и тогава. За сега само гадаем.
Започнах стимулация с Клостил, 5 дни по 2таблетки. Надявам се на два Ф, пък да видим, дано реагирам добре. На 25ти съм пак на преглед, дано има какво да броим  Crazy

Успех Йоли, АМХ ти е по-висок от моя, явно имаш добър резерв. На мен Калчев ми каза, че си имам резерв Simple Smile

# 134
  • От Луната
Благодаря, малко съм разочарована, мислех че тези прегледи за включени в цената на процедурата, а днес оставих 120лв., ще видим ФМ и дали ще се плаща. С МБ от миналата седмица, стават към 150лв.

Общи условия

Активация на акаунт