Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Звездичка, мерси. Ще взема да ги пусна, ако и тази процедура се окаже отрицателна. Сега едва ли има смисъл, вече съм на стимулация, а ми е толкова студено да ходя където и да било, че всеки път водя преговори със себе си, като трябва да излизам  Grinning

# 151
Май и ако ози път не стане, ще мина през Малинов да си изследвам вит. Д и АМХ  и с тях при Юнакова - ако иска да ги гледа. Започва малко да ми писва от този конвейр в Щерев - чакаш по 2 часа, а прегледа ти е 5 мин. Даже не си правят труда да ти погледнат досието.

В Малинов не съм чакала изобщо и прегледа ми беше по-продължителен сякаш, но нищо не мога да кажа. Все още не съм правила нищо там... Ох, лудница

# 152
Аз така съм си казала - 4 инсета и ако нищо не стане - сменям клиниката. Лекарят вече го смених веднъж. Аз просто държа на донор от датската банка, но предполагам, че в другите клиники няма да ми откажат, ако искам да си поръчам материал от банката, а не ползвам техния.

# 153
Здравейте, момичета, да се разпиша и аз сред вас. Пациентка съм на Щерев и следващия месец ще правя донорско инвитро. Материал си избрах от датската банка и се съхранява в клиниката. Имам две неуспешни инсета миналата година и ми останаха само две сламки, така че тази година пристъпвам към тежката артилерия и много се надявам, да изпратя 2016 с бебче на ръце. Този уикенд ще ида да си пусна кръвни излседвания за болести и листериоза и чакам Ц в края на месеца или първите дни на февруари. По принцип при наличен материал съм плащала по 450 лв за инсе, като хормоните и медикаментите са отделно.

Стискам палци на всяка една от вас и се надявам да сбъднем мечтите си.

# 154
*rainbow* - добре дощла и успех - дано сбъднеш мечтата си, както и всички ние.

# 155
  • От Луната
Звездичка, не е инцидент, имам няколко все в тази граница. АМХ изследвам също два пъти, препоръчвам ви Бодимед, да чака се, но се прави в Германия и по-евтин. В Малнинов е 66лв, а в Боди мед беше под 40. Предимство е че излиза в рамките на два часа, но пак ... си е цифра.

Изследвала съм и инхибин Б, там нещата са трагедия реф. до 200, моя 425.
Имам едностранна поликистоза, ИР, всичко влияе ...

the slayer, днес в Малинов влязох по-рано! Отидох 2 часа по-рано заради АМХ, мотах се час и половина, и замръзнах, върнах се в клиниката и докато бях във ВЦто ме викнаха. Док ми беше изчел досието, разпита ме, въведоха новите данни. Обясни ми процедурата, назначи ми стимулацията, как да пия хаповете ... отне 15тина минути, после още 15 с акушерките, те ми повториха и потретиха всичко. Записаха ми час ... даже името ми знаят всички. Където ме пратят досието вече ме чакаше. Много съм доволна от организацията, предполагам и парите няма да са проблем, ако знам че се прави всичко както трябва.

вит. Д не съм изследвала, но ендокринолога ми го назначи. Ще пусна при следващото бодене. Сега не посмях, понеже не знаех дали е проблем това че съм в М. Самият д-р Кирилов, при който ходя има издаден научен труд, за влиянието на вит. Д в/у организма като цяло, в частност и ПКЯ. Той е първият човек, които ми каза диета, а не метформин?! Доволна съм, и се радвам че тогава не открих Начев.

*rainbow* , добре дошла и скорошен успех!

# 156
Йоли, организацията звучи чудесно. Дано има и резултат.

Аз от сега съм в ужас как в петък ще вися с часове, защото нямаше свободен час. Ставам по нощите, за да мога в 8 да съм там, при отварянето на клиниката и пак си е висене. Добре, че в работата ме търпят, иначе не знам какво щях да правя.
Ох, нещо мрънкам - извинявайте. Сигурно е от студа навън, много зле ми влияе зимата

# 157
дъгичке, здравей. помня те от темите за инсетата. ти беше с котето с вграден бебедатчик. успех.
йоли, според мен не е чак толкова високо фсх-то. освен това, само по себе си то не оказва отрицателно влияние на фоликулогенезата и поддържа нормален брой антрални. след 7-8 години може да има някакви основания за притеснения, но даже това не е сигурно, а и ти вече си почнала.
витамин д и на мен ми е проблем. три месеца пих по 1000 единици дневно и още съм с дефицит с 23 нг. сега правя кратка почивка, но от другата седмица пак почвам.

# 158
дъгичке, здравей. помня те от темите за инсетата. ти беше с котето с вграден бебедатчик. успех.
йоли, според мен не е чак толкова високо фсх-то. освен това, само по себе си то не оказва отрицателно влияние на фоликулогенезата и поддържа нормален брой антрални. след 7-8 години може да има някакви основания за притеснения, но даже това не е сигурно, а и ти вече си почнала.
витамин д и на мен ми е проблем. три месеца пих по 1000 единици дневно и още съм с дефицит с 23 нг. сега правя кратка почивка, но от другата седмица пак почвам.

Какво е бебедатчик?

# 159
п.п. само да допълня за диетата. по принцип не съм голям привърженик на протените и не мога да си представя живота без въглехидрати/а и имам късмет с ниска кръвна захар/, но скоро попаднах на едно изследване, което показваше огромна разлика в усепваемостта при процедурите в зависимост от диетата/всички участнички бяха на една възраст 36-37/. опитмални бяха резултатите при диета с над 25 процента протеини дневно и под 40 процента въглехидрати. аз почти съм спряла сладкото, но сега мисля да огранича и тестените.
поли,котката и разпознаваше бременност и седеше само на корема.

# 160
Здравейте, момичета, и благодаря от сърце Hug

Звездичке, така си е, бебедатчикът е до мен Mr. Green и ще си остане до мен, този път съм решила да не я изселвам на бабин дом. Аз имах една спонтанна бременност преди  2 години и изпратих принцесата при родителите ми, след като изгубих бебето си пуснах изследвания за токсоплазмоза и всичко е отрицателно, така че котето си остава.

Исках да питам за този витамин Д.- така и така ще ми смучат кръв в събота, да го пускам ли и него. Док досега не ми го е искала. Иначе всичко май съм изследвала и се установи само неусвпяване на фолиева в голям процент. Останалите показатели генетични и хормони са в норма. Аз съм при Савова и тя не иска да изследвам инхибин и АМХ, каза ми през октомври, че не и трябват. Чудя се дали да не пусна на моя глава, ама ако тя не ги вземе под внимание за какво са ми newsm78 иначе антралните досега винаги са ми били повече от 5-6 на яйчник на 2-3 ден... Какво мислите? А и инсулинова резистентност не съм пускала, тя трябва ли ми? Кръвната захар ми е в долната граница -4.2 при норма 4.2-5 и нещо...

Поли, имам котка, тя първа ме надуши, че съм бременна, още преди закъснението и зарди нея и странното и държание си купих тест, че тогава бебето не беше планирано и уж нямаше как да стане - с предпазни средства и след ову...

# 161
  • От Луната
В МД имаш едно момиче с ФСХ 18, беше забременяла спонтанно и родила здраво бебе! За сега гледам да не се притеснявам излишно! Тези неща не стават за ден ... а когато стане аз отдавна ще съм приключила с раждането.

Звездичка, и аз така, тестоядно, ама док като каза или диета или метформин, някак реших да се огранича. В последствие спрях да ги консумирам изобщо ... все още свиквам, но пък резултатите са на лице! Има ли резултати ще имам и стимул да продължавам!

the slayer, аз съм на свободна практика! Никой няма да ме търпи  ooooh! Crossing Arms Naughty

# 162
дъгичке, не е зле да го пуснеш. явно оказва влияние при имплантацията/вече има различни теории дали е заради качеството на ембриона или на лигавицата/. аз разполагам с това изследване, но има и други в този смисъл.
The number of recruited women with serum 25(OH)D <20 ng/mL and ≥ 20 ng/mL was 154 and 181, respectively. The clinical pregnancy rates were 20% (30/154) and 31% (56/181), respectively (P = .02); the adjusted odds ratio for clinical pregnancy in women with vitamin D ≥ 20 ng/mL was 2.15 (95% CI: 1.23-3.77). Subgroup analyses showed that the group of women with the highest serum levels (>30 ng/mL) had the highest chances of pregnancy.
кръвната ти захар е почти на долната граница, така че едва ли си с ИР. ако така или иначе ограничаваш захарите, не би трябвало да има проблеми.
йоли, само една радост си оставих в живота- 3-4 филийки пълнозърнест хляб дневно, но с моите нива на кръвна захар, ако го спра и него, ще припадам на всеки пет минути.

# 163
Здравейте, момичета, и благодаря от сърце Hug

Звездичке, така си е, бебедатчикът е до мен Mr. Green и ще си остане до мен, този път съм решила да не я изселвам на бабин дом. Аз имах една спонтанна бременност преди  2 години и изпратих принцесата при родителите ми, след като изгубих бебето си пуснах изследвания за токсоплазмоза и всичко е отрицателно, така че котето си остава.

Исках да питам за този витамин Д.- така и така ще ми смучат кръв в събота, да го пускам ли и него. Док досега не ми го е искала. Иначе всичко май съм изследвала и се установи само неусвпяване на фолиева в голям процент. Останалите показатели генетични и хормони са в норма. Аз съм при Савова и тя не иска да изследвам инхибин и АМХ, каза ми през октомври, че не и трябват. Чудя се дали да не пусна на моя глава, ама ако тя не ги вземе под внимание за какво са ми newsm78 иначе антралните досега винаги са ми били повече от 5-6 на яйчник на 2-3 ден... Какво мислите? А и инсулинова резистентност не съм пускала, тя трябва ли ми? Кръвната захар ми е в долната граница -4.2 при норма 4.2-5 и нещо...

Поли, имам котка, тя първа ме надуши, че съм бременна, още преди закъснението и зарди нея и странното и държание си купих тест, че тогава бебето не беше планирано и уж нямаше как да стане - с предпазни средства и след ову...

Хаха ясно Simple Smile
Чувала съм, че може да имаш ИР и в същото време да си с нормална кръвна захар. Аз също не съм я изследвала. 5-6 антрални фоликула на яйчник е добър резерв, и аз имам по толкова. Добре дошла и от мен!

# 164
  • От Луната
За протокола, и моята кр захар е 4.2 , но съм с инсулин 18, съответно ИР  Confused

Общи условия

Активация на акаунт