Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • От Луната
the slayer, клиниката е Малинов, а доктора е д-р Калчев. Там ехографа е неземен Grinning Поне до сега не ме бяха гледали на такъв Simple Smile. От клиниката си вземаш на хартиен носител всички изследвания. Не е нужно да си ги искаш, даже, винаги са на регистратурата, само трябва да си ги вземеш. От всеки ехографски преглед получавам снимка с описание на матка и Я. Страшно съм доволна от самия д-р Калчев. Не сме говорили много, но е доста спокоен и весел. Живот и здраве януари, ще се виждаме през ден!
Войната се води с акушерките  Joy Joy Joy

# 46
Мерси Йоли,

звучи добре. За Малинов само хубави неща съм чувала. Явно и ехографа е по-специален. Нищо, важното е резултатите накрая да са положителни за всички нас.

Аз в Щерев водя война с централата им - там свързването с девойките по телефона става от осмия път  Joy

# 47
ох, нищо не знаете вие и се оплаквате. трябва да ви командироват при мен, за да видите какво е страшна регистратура и болница и как всички бият прегнила в полунощ, без оглед на това дали пункцията им е в седем или в един. няма да ви разказвам обаче хорър историйки, тъй като ми е петъчно, предваканционно и весело. приятен ден на всички.

# 48
И аз съм в предколедно, предпразнично и предбебешко настроение.
И за тридесет и осми път да ви пожелая повече късмет догодина и повече радостни новин за положителни тестове и здрави бебенца  Hug

# 49
Благодаря ти миличка! Пожелавам същите неща и на теб!  Все още не съм решила дали окончателно сменям клиниката. След лапарото ще видя какво ще каже доктора и може да пробвам една процедура там. Хареса ми това, че ме прегледа по-дълго и освен това ми даде протокола от прегледа и ехографските снимки. Другото, което ме кара да се замисля е че видя двурогата матка на вагинален ехограф и ми я показа и на мен. Каза, че септума е точно на мястото, където се очаква да се имплантира ембриона. Неща, които никой в Щерев не спомена.

Поли, да не давам съвети, но аз също бих се замислила, ако са пропуснали нещо подобно в Щерев като двурога матка. Не знам как се открива, но вагинален ехограф не е върха на техниката, за да акжеш, че лиспва там. Дано всичко да мине успешно.
Коя е клиниката? Питам, защото Щерев имат от мен аванс още 2 опита макс, и след това се изнасям в друга клиника, та започвам да събирам мнения.

Миличка,
Йоли ти е отговорила. Аз само ще допълня, че ехографа е по-добър от тези в Щерев. Мониторът е по-голям, а мисля, че е и с по-добра резолюция.

# 50
  • От Луната
Аз нямам база за сравнение, освен с допотопния на Майчин дом  Mr. Green , та сравнение с него, този е като някаква извънземна машина на времето.

# 51
Аз нямам база за сравнение, освен с допотопния на Майчин дом  Mr. Green , та сравнение с него, този е като някаква извънземна машина на времето.

Самата клиника Малинов не е толкова луксозна като Щерев. Изглежда и доста по-спокойно и с по-малко човекопоток. Там е работата, че в Щерев има повече кабинети с добри ехографи. Със сигурност много, много по-добри от Майчин дом, а в Малинов има сигурно два по-добри ехографа от тези в Щерев. Цените в Малинов са по-ниски, а и като цяло оргарнизацията им е по-различна. Ще ми трябва време докато се ориентирам. В Щерев все едно съм си вкъщи

# 52
  • От Луната
Долу има най-малко два ехографа, за горе вече не знам. Организацията е супер добра и никога не чакам за час. Винаги има само 5-6 човека чакащи за различни неща, а ми се е случвало да съм и само аз.
В Щерев е малко по-ново всичко, но не съм била на преглед там, а само на консултации и СГ. Като цяло никак не са ни в бюджета  Crazy

# 53
Да, това с бюджета става все по-голям проблем. Скоро пак гледах цените по-другите клиники за инсе - ами Щерев и Надежда държат най-високите. Във Вита напр. инсето беше 500 лв. - наполовина на Щерев. Нищо де, тази драма я минах преди известно време. Сега ще се съсредоточа в процедурите и ако пак нищо не става, може да мина за консултация в някоя друга, но пред напролет няма да стане. За сега ще си тичам до Разсадника  Grinning

# 54
  • София
Нещо си в грешка за Надежда

# 55
Може и да бъркам. Цените им са по-ниски от Щерев, но в сравнение с Вита И мисля, че с Малинов ссъщо бяха по-високи.  На токуда така и не открих точни цифри - т.е. имаше за инсеминация, но липсваха цени за донорски м-л. Все пак не съм правила таблица за сравнение, гледах и други неща като избирах клиниката

# 56
Да, това с бюджета става все по-голям проблем. Скоро пак гледах цените по-другите клиники за инсе - ами Щерев и Надежда държат най-високите. Във Вита напр. инсето беше 500 лв. - наполовина на Щерев. Нищо де, тази драма я минах преди известно време. Сега ще се съсредоточа в процедурите и ако пак нищо не става, може да мина за консултация в някоя друга, но пред напролет няма да стане. За сега ще си тичам до Разсадника  Grinning

Миличка, ти имаше бременност предния път. Заслужава си да дадеш шанс още веднъж на д-р Юнакова. Настоявай за фраксипарин заради тромбофилиите.
Аз след лапарото няма да мога да финансирам инвитро в Щерев. Ще се възползвам от ниските цени в Малинов и ще направя, каквото каже Калчев. Понякога смяната на подхода е ключът към успеха!

# 57
Поли, не се отказвам, в никакъв случай. Д-р Юнакова ме успокоява, което за мен е важно. Аз просто съм малко по-нетърпелива по приницип. Иначе за фраксипарин ще настоявам упорито. Затова и сега пия витамин Б (макар че определено ме подува)и вечерна иглика. С каквото мога ще си помогна, ако не помогне, няма да навреди.

# 58
Поли, не се отказвам, в никакъв случай. Д-р Юнакова ме успокоява, което за мен е важно. Аз просто съм малко по-нетърпелива по приницип. Иначе за фраксипарин ще настоявам упорито. Затова и сега пия витамин Б (макар че определено ме подува)и вечерна иглика. С каквото мога ще си помогна, ако не помогне, няма да навреди.

Пий и аспирин протект

# 59
  • София
В надежда цените са доста по-ниски от щерев. Донорско инсе е 500лв

Общи условия

Активация на акаунт