Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
защото писа, че не била очарована след прегледа. мислех, че може би нещо трябва да се промени в терапията, но тя се те познава най-добре.

# 31
  • София
Ами то няма какво да се променя, трябва да се овладее инсулина, а аз за него си пия метфогамата. От скоро съм на по-висака доза, а то си трябва време

# 32
Момичета здравейте,
Да се отчета - днес бях на преглед при д-р Калчев. Потвърди, че съм с двурога матка и ми назначи трансвагинална лапароскопия. Ще махне септума и ще огледа всичко . Ще провери и тръбите. На 11 януари ще отида за хламидия и влаг секрет и към началото на февруари живот и здраве ще е самото лапаро.
Явно пролетта ще правя АРТ

# 33
  • От Луната
Поли, стискам палци! Д-р Калчев е страхотен лекар ... той е най-добрия вариант за лапаро.
Надин, и аз много се чудя за този инсулин ... ама пусто не ми се чака още  Crossing Arms

# 34
Поли, стискам палци! Д-р Калчев е страхотен лекар ... той е най-добрия вариант за лапаро.
Надин, и аз много се чудя за този инсулин ... ама пусто не ми се чака още  Crossing Arms

Благодаря ти Йоли!
Дано новата клиника и новата година да ми донесе нов късмет!
Пожелавам на всички ни догодина по това време да сме бременни а тези, които започват януари да са родили!

# 35
успех, поли. след това с инсе ли ще пробваш или леко инвитро?

# 36
успех, поли. след това с инсе ли ще пробваш или леко инвитро?

Док каза, че след лапарото ще ми каже какво ще правим. Увеличи ми и дозата витамин д Simple Smile

# 37
  • От Луната
Поли, дано! Така си казвам всяка Коледа от 3 години насам и тази съм се зарекла да не си го мисля, че нещо все накриво ми излизат сметките Sad

След като мине лапарото, ще каже какво най-добре и след колко време.

# 38
Поли, дано! Така си казвам всяка Коледа от 3 години насам и тази съм се зарекла да не си го мисля, че нещо все накриво ми излизат сметките Sad

След като мине лапарото, ще каже какво най-добре и след колко време.

Да, решила съм да не мисля какво и кога - ще чакам да ми каже. Ти кога стартираш?

# 39
  • От Луната
Надявам се средата на януари Simple Smile. Чакам М до дни и на следващия започваме. Купила съм си някой добавки и ги почвам, диета, спорт ... и дано имам късмет. Този път ИНСЕ, а после ин витро, ако не стане. Даже не знам дали не е по-добре с тези тръби да мина на ин витро направо  Tired , ще видим според Ф и стимулацията.

# 40
Надявам се средата на януари Simple Smile. Чакам М до дни и на следващия започваме. Купила съм си някой добавки и ги почвам, диета, спорт ... и дано имам късмет. Този път ИНСЕ, а после ин витро, ако не стане. Даже не знам дали не е по-добре с тези тръби да мина на ин витро направо  Tired , ще видим според Ф и стимулацията.

Стискам палци!
Да те попитам как си получаваш резултатите от влагалищен секрет и хламидия?

# 41
Момичета здравейте,
Да се отчета - днес бях на преглед при д-р Калчев. Потвърди, че съм с двурога матка и ми назначи трансвагинална лапароскопия. Ще махне септума и ще огледа всичко . Ще провери и тръбите. На 11 януари ще отида за хламидия и влаг секрет и към началото на февруари живот и здраве ще е самото лапаро.

Поли, стискам палци всичко да мине добре и догодина само с добро новини да се хвалиш - успешно лапаро, 2 чертички на теста, бебче  Hug

Ти окончателно ли сменяш клиниката или само за лапарото? Надявам се всичко да мине много лесно и безпроблемно, само ти да си спокойна  Hug

# 42
  • От Луната

Стискам палци!
Да те попитам как си получаваш резултатите от влагалищен секрет и хламидия?
По телефона, а после си ги вземаш от регистратурата.

# 43
Момичета здравейте,

Поли, стискам палци всичко да мине добре и догодина само с добро новини да се хвалиш - успешно лапаро, 2 чертички на теста, бебче  Hug

Ти окончателно ли сменяш клиниката или само за лапарото? Надявам се всичко да мине много лесно и безпроблемно, само ти да си спокойна  Hug

Благодаря ти миличка! Пожелавам същите неща и на теб!  Все още не съм решила дали окончателно сменям клиниката. След лапарото ще видя какво ще каже доктора и може да пробвам една процедура там. Хареса ми това, че ме прегледа по-дълго и освен това ми даде протокола от прегледа и ехографските снимки. Другото, което ме кара да се замисля е че видя двурогата матка на вагинален ехограф и ми я показа и на мен. Каза, че септума е точно на мястото, където се очаква да се имплантира ембриона. Неща, които никой в Щерев не спомена.

# 44
Благодаря ти миличка! Пожелавам същите неща и на теб!  Все още не съм решила дали окончателно сменям клиниката. След лапарото ще видя какво ще каже доктора и може да пробвам една процедура там. Хареса ми това, че ме прегледа по-дълго и освен това ми даде протокола от прегледа и ехографските снимки. Другото, което ме кара да се замисля е че видя двурогата матка на вагинален ехограф и ми я показа и на мен. Каза, че септума е точно на мястото, където се очаква да се имплантира ембриона. Неща, които никой в Щерев не спомена.

Поли, да не давам съвети, но аз също бих се замислила, ако са пропуснали нещо подобно в Щерев като двурога матка. Не знам как се открива, но вагинален ехограф не е върха на техниката, за да акжеш, че лиспва там. Дано всичко да мине успешно.
Коя е клиниката? Питам, защото Щерев имат от мен аванс още 2 опита макс, и след това се изнасям в друга клиника, та започвам да събирам мнения.

Общи условия

Активация на акаунт