Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета, днес станах мама на едно прекрасно момиченце - Монна. Тя е с перфектните мерки 3500 гр и дължина 51 см. Вече съм влюбена завинаги в нея! Роди се в 12.40 часа чрез планирано секцио. Не беше леко раждането, но всичко се забравя при такъв прекрасен резултат Simple Smile

Честито на мама Франи и добре дошла на малката принцеса  bouquet

# 16
Честито на Франи. Леко възстановяване и нека малката сладурана й носи само радост.
Нандин, надявам се, че и твоят преглед ще е ок днес.

# 17
Честито на мама Франи и да е жива и здрава малката Монна!  bouquet

Нандин, как си? Всичко наред?

# 18
Честито на мама Франи и добре дошла на бял свят на малката Монна! Пожелавам и на двете много здраве и светло бъдеще!
Това е възможно най-прекрасното начало на новата тема. Дано само такива новини да има в нея!
Нандин, какво стана днес миличка?

# 19
  • София
Днес се разбрахме с доки, ако ми дойде с 2-3 дена закъснение да отида на 10 ден и най-вероятно ще направим инсе. Поиска и да ме прегледа и хич не беше очарована от яйчниците ми, но.. като дойде време за стимулация ще видим

# 20
Днес се разбрахме с доки, ако ми дойде с 2-3 дена закъснение да отида на 10 ден и най-вероятно ще направим инсе. Поиска и да ме прегледа и хич не беше очарована от яйчниците ми, но.. като дойде време за стимулация ще видим

Този месец ли ще е инсето или след НГ? На ЕЦ ли ще е?

# 21
  • София
Първите дни на новата година. Сега няма как, днес ми е 22 ден от МЦ. Няма как да правим стимулация докато са отпуск докторите

# 22
Първите дни на новата година. Сега няма как, днес ми е 22 ден от МЦ. Няма как да правим стимулация докато са отпуск докторите

Стискам палци Simple Smile

# 23
  • София
И да стискаш и да не стискаш... Шанс почти няма. Важното е да имам 4та процедура

# 24
И да стискаш и да не стискаш... Шанс почти няма. Важното е да имам 4та процедура

Аз за всеки случай ще стискам. Коледа е! По това време стават чудеса! Simple Smile
Дори и да не стане - ФОНДА. При това положение ще правиш ли инвитро докато чакаш заповед?

# 25
  • София
Едното няма нищо общо с другото. Инсето е просто бройка

# 26
Благодаря на Нандин, че е обявила новината:-) Раждането не беше леко, още съм в реанимация, но се надявам днес да ме преместят и да си прибера бебето! Голяма радост е, аз плаках, като я извадиха,наистина не съм преживявала нищо по-велико. Пожешавам на всички ви да изживеетв това щастие!

# 27
  • От Луната
Франи, честито!!! Толкова се радвам за теб и малката Мона! Да ти е жива и здрава и много щастие да си носите една на друга! Hug Hug Hug

Надинче, успех! Да минава и заминава бързо! Hug

# 28
нандин, дано все пак се изненадаш приятно. а междувременно някакви добавки, диети, терапии не са ли ти предписали? така и така ще чакаш фонда, поне нещо да се направи за подобряване на състоянието на яйчниците.

# 29
  • София
Ами аз си имам терапия - вит. Д, метфогамма, инофолик. Доки каза да си продължавам с тях. Друго не ми предписа.

Общи условия

Активация на акаунт