Забременели след инвитро - тема 16

• 42 348
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета и аз да се похваля с прегледа и хубаво сакче днес.

# 586
Момичета и аз да се похваля с прегледа и хубаво сакче днес.

Hug Hug Hug скоро и сърчицее

# 587
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета!  От НОИ ми пратиха писмо, че няма да ми изплатят последния болничен, защото  за последните 2 години надвишавам 360 дни болнични. Сега трябва да се явявам на ТЕЛК комисия, за да ми се признаят и предишният и следващите, въпреки, че за последната година не надвишавам 180 дни. Някой може ли да ме светне как става тая работа с ТЕЛКа, че още съм далече от термин.

# 588
Систем, документи за ТЕЛК ти подготвя ЖК където се водиш. Носиш ги за подаване лично. Чакаш две седмици да получиш писмо къде да се явиш на комисия. Ако не получиш писмо отиваш пак там където си ги пуснала да разбереш къде си разпределена. Отиваш на място където е комисията и си търсиш заявлението. След като разбереш датата и часа и видиш какви допълнителни документи ще ти искат от ЖК ще ти приготвят всичко необходимо. В дадения ден се явяваш на комисията. Решението излиза обикновено за нас бременните същия ден. Носиш решението на ЖК и на основание на него ти издават болнични до датата от която излизаш по майчинство. Голяма разправия е но няма начин. На мен ми бяха забутали документите и ходих до самата комисия да си ги търся.
За София ли става въпрос и за кой квартал? Ако знаех, че трябва да ги следя изкъсо щях да си спестя доста чакане.
Франи, стискам палци. Леко раждане утре!!!!
Добре дошли на новите мами. Лека и безпроблемна бременност. Как се радвам, че идват все повече и повече нови мами. По Рождество наистина стават чудеса.
Аз днес пез деня съм на доплер. Пак вдигам кръвно и искат за видят дали бебка расте. Още една седмица и влизам в деветия. Веднъж да вляза, че да си отдъхна и всички проблеми да ми останат зад гърба и бебка когато иска да се ражда.

# 589
Добро утро мен сън не ме хваща ама съм в леглото. Тази сутрин няма кървене, няма и зацапване. Както каза лекарката спокойно няма ти изпадне бебето Simple Smile
Ани радвам се че сте видели сакчето, аз бях в такава паника че докторката ми го показва а аз си мисля само да не го изгубя.. Та цирка беше пълен. Simple Smile
По случая, че днес съм по-добре кафето е от мен Wink

# 590
Добро утро мен сън не ме хваща ама съм в леглото. Тази сутрин няма кървене, няма и зацапване. Както каза лекарката спокойно няма ти изпадне бебето Simple Smile
Ани радвам се че сте видели сакчето, аз бях в такава паника че докторката ми го показва а аз си мисля само да не го изгубя.. Та цирка беше пълен. Simple Smile
По случая, че днес съм по-добре кафето е от мен Wink
Не се притеснявай и аз бях като теб,бях се побъркала да не изпадне, но ето че всичко се размина, но наистина много трябва да лежиш и да ставаш само за тоалетната и хапване. При мен се случи в 7 седмица

# 591
И аз имах леко кървене и зацапване около 8-9 седмица. При мен беше по-скоро от фраксипарина. Разредих го и поспря за около няколко дни. Наистина разтревожва бъдещите мами. Но после минах и през други неща, та до ден днешен. И ето ме днес по средата на 32 седмица. И да знаете притесненията никък не са по-малки. Дай боже да имате безпроблемни бременности!

Добре дошли и успех и на най-новите приъединили се към нас мами!

# 592
  • България
roha28, честито сърчице! Аз всекидневно съм с черни мисли и притеснения. Жалкото е, че не мога да се зарадвам от тревоги. Сега до следващия преглед пак същото - бие ли, не бие ли сърцето.... Луда работа!
naya_, пия неофолик мета 3х1. Много ми се струва и питах, но не ми я намалиха.
_fiery_smile_88, стискам палци всичко да е наред!
ansy81, честито сакче! Чакаме сърчицето!

# 593
Тортичка, и аз съм като теб, все същото мисля и сега съм така до прегледа тази седмица.

# 594
  • На остров
Аз съм в четвъртък на преглед и вече нямам търпение, добре че имам доплер и си слушам сърчицето като много се затревожа Simple Smile .

# 595
Аз съм в четвъртък на преглед и вече нямам търпение, добре че имам доплер и си слушам сърчицето като много се затревожа Simple Smile .

Две в едно, в коя седмица започна да чуваш сърцето на домашен доплер? И аз искам до си купя, но като знам каква съм паника, ако не го намеря звука на пулса, веднага ще си помисля най- лошото

# 596
  • България
Това с доплера много ми допада  Mr. Green.
Откъде си го поръчала?

# 597
Момичета, днес станах мама на едно прекрасно момиченце - Монна. Тя е с перфектните мерки 3500 гр и дължина 51 см. Вече съм влюбена завинаги в нея! Роди се в 12.40 часа чрез планирано секцио. Не беше леко раждането, но всичко се забравя при такъв прекрасен резултат Simple Smile

# 598
Момичета, днес станах мама на едно прекрасно момиченце - Монна. Тя е с перфектните мерки 3500 гр и дължина 51 см. Вече съм влюбена завинаги в нея! Роди се в 12.40 часа чрез планирано секцио. Не беше леко раждането, но всичко се забравя при такъв прекрасен резултат Simple Smile

Честито, Франни, да е жива и здрава , и голяма късметлийка Heart Eyes Heart Eyes

# 599
Мамо Франи, да ти е жива и зздрава принцесата  Hug на теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт