Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
В надежда цените са доста по-ниски от щерев. Донорско инсе е 500лв

Да, да Щерев водят класацията по цени...

# 61
Поли, аз аспирина не съм го спирала от 6 месеца. Абе вечер като тръгна да си пия хапчетата, по една шепичка ми се събират  Grinning

# 62
  • София
Внимавай с аспирина. Следи си тромбоцитите

# 63
Внимавай с аспирина. Следи си тромбоцитите

Мерси Nandin,  знам че не е най-полезното нещо, но все се успокоявам, че е временно.

А за Надежда може и да съм останала с грешно впечатление.

# 64
  • От Луната
Аз понеже правих анализ преди два месеца, ще ви кажа че Вита и Надежда водят като цени даже пред МД. Вита донорско инсе е 500лв с материала. В Надежда също. В Щерев ме отсвириха по телефона, казаха че ще се обадят, записаха телефон и познайте дали някой ми върна обаждане. В МД процедурата е 600лв, но не са включени МБ и хламидия. В Малинов са! Също и за ЦС бяха включени.
В Малинов донорско инсе е 750 или 850лв според банката. Разполагат с две банки, една тяхна, но с ограничен брой донори и една на репробиомед, която има два или три листа екселска таблица с донори. Та само материала е 300 или 400лв. Не е малко, но в крайна сметка за мен беше важен избора и кръвната група.
Д-р Калчев е човек който е много стриктен, не прави големи рискове и това ме навява на мисълта, че може би ще успея да се преборя за ин витро, ако не сега то следващия опит, искам да видим как ще реагирам на стимулация. Харесвам това, че ми дават копия от всичко, имам си досие, не ме питат по 100 пъти едно и също. Док носи папката ми и има достъп до всичко. Назначил ми е изследвания и каза че няма за кога да отлагаме ин витрото. Пак не ми е близо клиниката, но поне ми е по-лесен достъпа по околовръсното.
В Надежда не съм и ходила, адски е далече от нас, няма никакъв читав транспорт до там и чакането за час и първичен преглед бяха решаващи. В Малинов не съм чакала повече от 20мин за преглед ...
Ако реша да сменям клиниката, че проуча тази на Владимиров, защото вече опираме до моите Я и той най-големия специалист в тази област. Но поне две процедури ме чакат в Малинов, може би чак ако опрем до фонда ще го мисля. Сега само искам само да задействаме нещата по-бързичко и да не прескачаме много месеци ...

# 65
Аз понеже правих анализ преди два месеца, ще ви кажа че Вита и Надежда водят като цени даже пред МД. Вита донорско инсе е 500лв с материала. В Надежда също. В Щерев ме отсвириха по телефона, казаха че ще се обадят, записаха телефон и познайте дали някой ми върна обаждане. В МД процедурата е 600лв, но не са включени МБ и хламидия. В Малинов са! Също и за ЦС бяха включени.
В Малинов донорско инсе е 750 или 850лв според банката. Разполагат с две банки, една тяхна, но с ограничен брой донори и една на репробиомед, която има два или три листа екселска таблица с донори. Та само материала е 300 или 400лв. Не е малко, но в крайна сметка за мен беше важен избора и кръвната група.
Д-р Калчев е човек който е много стриктен, не прави големи рискове и това ме навява на мисълта, че може би ще успея да се преборя за ин витро, ако не сега то следващия опит, искам да видим как ще реагирам на стимулация. Харесвам това, че ми дават копия от всичко, имам си досие, не ме питат по 100 пъти едно и също. Док носи папката ми и има достъп до всичко. Назначил ми е изследвания и каза че няма за кога да отлагаме ин витрото. Пак не ми е близо клиниката, но поне ми е по-лесен достъпа по околовръсното.
В Надежда не съм и ходила, адски е далече от нас, няма никакъв читав транспорт до там и чакането за час и първичен преглед бяха решаващи. В Малинов не съм чакала повече от 20мин за преглед ...
Ако реша да сменям клиниката, че проуча тази на Владимиров, защото вече опираме до моите Я и той най-големия специалист в тази област. Но поне две процедури ме чакат в Малинов, може би чак ако опрем до фонда ще го мисля. Сега само искам само да задействаме нещата по-бързичко и да не прескачаме много месеци ...

Йоли, а фоликулометриите не се включват в цената на инсето нали? Защото в Щерев те са включени в цената, която е 1015, доплащаш само МБ и хормони. Понякога се е налаголо и 5 прегледа да правя . Ако инсето е 850 и направя пет прегледа, сумата става 1000

# 66
  • От Луната
Прегледите са включени, МБ и хламидия ги искат от предния МЦ, за да има време за реакция ако излезе нещо за трепане. Пускам ги седмица преди М, преглед на 2/3ти ден и после на 10ти. Не са включени медикаменти и изследвания. Учудих се много, че АМХ излиза също за два часа ... казаха че изследват вече всеки ден и затова Simple Smile

Секрет вземат даже без час, отиваш преди обяд и казваш за какво си, акушерките ти вземат секрет и готово.

# 67
Прегледите са включени, МБ и хламидия ги искат от предния МЦ, за да има време за реакция ако излезе нещо за трепане. Пускам ги седмица преди М, преглед на 2/3ти ден и после на 10ти. Не са включени медикаменти и изследвания. Учудих се много, че АМХ излиза също за два часа ... казаха че изследват вече всеки ден и затова Simple Smile

Секрет вземат даже без час, отиваш преди обяд и казваш за какво си, акушерките ти вземат секрет и готово.

Да, това за секрета го разбрах

# 68
Момичета, влизам да ви пожелая весела Коледа!
Нека Дядо Коледа ни донесе много здраве, щастие, късмет и разбира се поне по едно бебче на всяка Simple Smile!

# 69
  • От Луната
Благодаря Поли, аз съм потънала в работа този месец, даже не можах да украся, тази година и аз и ММ ще работим по празниците, но пък дано е за добро Simple Smile

Пожелавам ви много здраве и щастие. Нека бъдем по-усмихнати и по-щастливи през новата година, а повода да е на лице или в коремче.  Praynig Praynig Praynig

# 70
  • София
Момичета, весели празници и от мен.
Пожелавам на всяка от нас това да е последната коледа без детенце и за следващата коледа всяка да получи най-мечтания коледен подарък. Да последваме примера на Франи Simple Smile))

# 71
Весели празници и от мен с пожелания за много щастие, здраве и успехи във всички начинания през 2016 г.

# 72
Честита Нова Година, момичета!
2016 година е високосна - много подходяща за зачеване и раждане на деца. Пожелавам си го от сърце, както и на всяка една от вас! Пожелавам на Нандин , Йоли и Слеяр успешни инсеминации! Момичета стискам ви палци и вярвам, че ще успеете! Надявам се да не стигате до фонда и огнената маймуна (2016 е година на маймуната според китайския хороскоп), да ви изненада приятно! Звездичка, пожелавам ти февруари да е твоя месец! Дано попаднеш на правилното място и да забременееш при следващата процедура! Искам ви всички с бебоци или големи тумбаци догодина по това време! Франи, ти успя и ни вдъхна надежда и вяра, пожелавам ти изпълнен с красиви мигове живот с твоето чудо! Нека малката Монна да расте здрава , борбена и щастлива и да изпълва със смисъл всеки твой ден занапред!

# 73
  • От Луната
Честита нова година и от мен!
Бъдете здрави и много успехи във всичко. Нека сбъднем мечтата си!

# 74
Честита Нова година момичета!

Освен да ви пожелая да сте много здрави, силни и късметлийки. И всичко, което всяка една от нас си мечтае - да се сбъдне! И да имаме много хубави новини за споделяне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт