Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Как сте дами? Кога са инсетата?

# 76
  • От Луната
Поли, аз стартирам, към края на другата седмица. Но имаме проблеми малко и не знам какво да правим! Sad

# 77
Поли, аз стартирам, към края на другата седмица. Но имаме проблеми малко и не знам какво да правим! Sad

Какви проблеми Йоли? Ще те стимулират ли?

# 78
  • От Луната
Ами Поли, нещо съм разколебана, ММ мислех че е преодолял нещата, но не е и ми се иска да отидем на психолог. Идва ми в повече сама да се боря и не знам какво да очаквам като стане. Ще се подобри ли положението или ще стане по-зле? Не знам, имам чувството че стрелям на сляпо Sad
По принцип със стимулация ... мисля че няма да отлагам, защото след ЦС има по-голям шанс, но ми се иска паралелно да посетим и лекар.

# 79
Ами Поли, нещо съм разколебана, ММ мислех че е преодолял нещата, но не е и ми се иска да отидем на психолог. Идва ми в повече сама да се боря и не знам какво да очаквам като стане. Ще се подобри ли положението или ще стане по-зле? Не знам, имам чувството че стрелям на сляпо Sad
По принцип със стимулация ... мисля че няма да отлагам, защото след ЦС има по-голям шанс, но ми се иска паралелно да посетим и лекар.

Разбирам те миличка.
Аз също ходих на психолог тази есен.

# 80
  • София
Лесно ви е на вас, аз трябва сама да се консултирам Wink
Хахахахаах

Иначе, явно аз откривам сезон 2016 Simple Smile
До понеделник би трябвало да е минало моето инсе. За моя изненада имам 2 ф 12 и 13 мм (днес бях при доки). В петък пак ще ме гледа и ще видим какво ще каже

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 21:23 от Nandin

# 81
  • От Луната
Аз ходих през май, но ми помогна предимно за шофирането. Все още изпитвам огромен страх, но се пречупих и след инцидента започнах да карам отново.
За другото не можах да говоря ... сега искам да отидем двамата или предимно той!

# 82
Успех на всички ви следващата седмица.Поли, нали ти остава датата за хистерото?
Йоли, според мен е нормално да има съмнения. И аз периодично се колебая дали съм убедена, че искам дете, а за мъжете пък е съвсем обичайно, тъй като са едва ли не като странични наблюдатели в процеса. Като забременееш обаче, най-вероятно ще възприеме какво му се случва. Говори си с него за проблемите,които те безпокоят. Така ще е въвлечен повече.

# 83
  • От Луната
Надин, хайде дано пък счупиш каръка най-сетне!
ПолиHug
Звездичка, при него проблема е че се чувства дефектен. Малко се знае за този синдром и много промени се налагат сега. Като отказване от цигарите, сладкото, бирата ... всичко с мярка. Искам да се изследва и той за ИР и ЩЗ. Още не съм му казала де Sad

# 84
Звезди, на 11 съм за МБ и хламидия. После като ми дойде (около 21) трябва да се обадя и да ми пуснат кръвни изследвания. Ще ми насрочат точната дата тогава. Ако се прави по същото време, като ЦС най-вероятно ще е между 29 януари и 2 февруари. Няма да правя хистеро, а трансвагинална лапаро, за да се свърши повече работа. Така освен, че ще се махне септума ще се проверят и тръбите.

# 85
  • От Луната
Поли, в понеделник и аз ще ходя в Малинов за МБ, може да се засечем  Mr. Green . Ако видиш изтерясала, леко закръглена брюнетка, да знаеш - аз съм  Mr. Green
ТВЛ се прави като ЦС между 8 и 12ти ден на МЦ.

Аз малко закъснях с МБ, но тя излиза по-бързо, хламидията сигурно ще ми я признаят от миналия месец.

# 86
Поли, в понеделник и аз ще ходя в Малинов за МБ, може да се засечем  Mr. Green . Ако видиш изтерясала, леко закръглена брюнетка, да знаеш - аз съм  Mr. Green
ТВЛ се прави като ЦС между 8 и 12ти ден на МЦ.

Аз малко закъснях с МБ, но тя излиза по-бързо, хламидията сигурно ще ми я признаят от миналия месец.

Йоли, към колко часа се ходи за МБ и хламидия? Казаха, че няма нужда от час? Много съм неориантирана -трябва ли да звъня на акушерката? Един и същи човек ли ти взима секретите или който свари! В Щерев всичко си ти правеше лекаря и затова съм толкова неориантирана

# 87
  • От Луната
Преди 12 трябва да отидем, понеже пробите се вземат на обяд и не искат да стоят в хладилник, до другия ден, затова без час до към 11 и нещо. Питаш на регистратурата и ти казват къде да отидеш, там чакаш акушерката. Всеки път е различна. Аз предния път бях на 3тия етаж.

В Щерев лекарите са много, тук компенсират с акушерки. Само Калчев и Семерджиева, до колкото знам са ин витро специалистите.

# 88
Преди 12 трябва да отидем, понеже пробите се вземат на обяд и не искат да стоят в хладилник, до другия ден, затова без час до към 11 и нещо. Питаш на регистратурата и ти казват къде да отидеш, там чакаш акушерката. Всеки път е различна. Аз предния път бях на 3тия етаж.

В Щерев лекарите са много, тук компенсират с акушерки. Само Калчев и Семерджиева, до колкото знам са ин витро специалистите.

Ясно, аз ще гледам рано да съм там - преди 10, ако успея

# 89
Йоли, не се засекъхме днес, аз отидох към 9 и нещо и пред кабинета имаше само една двойка, която чакаше за д-р Калчев. Казаха ми да се обадя в петък за резултат.

Общи условия

Активация на акаунт