Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
добре дошла , Стейси, и аз съм в Щерев, даже в момента пиша от там  Party
Звездичка, говорих с биолозите, микс ще е, казаха че утре ще се обадят да кажат, как са нещата

# 616
Браво Дъгичке! Сега стскаме палци да се оплодят колкото се може повече от тези 6  Hug

Стейси, добре дошла и успех! Аз също съм при д-р Юнакова - 1 инсе с биохимична и сега второ, за което стискам палци да се задържи зародишчето.
Ако имаш нужда от нещо - питай смело, ние сме тук!

Дъгичка, забравих да питам - как се чувстваш след пункцията?

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 14:52 от the slayer

# 617
Добре съм, момичета, мерси за положителната енергия и че ме мислите, в къщи съм си вече. Коремът наболява като преди цикъл и още е малко подут. Едната сестра обаче каза, че утре още повече ще се издуе под влиянието на прогестерона, все пак 11 жълти тела си имам и в добавка утрогестан от довечера. Док ми изписа и антибиотик за 3 дни. За трансфера каза, че тя и ембриолозите ще се разберат, стига да се получат ембриончета.

Сега чакам утре следобед да се обадят ембриолозите.

Хубав ден и много положителна седмица на всички ни

# 618
  • От Луната
Стейси, добре дошла, желая ти скорошен успех!  Hug
Дъгичка, страхотна бройка! Стискам палци да се оплодят и скоро да се синхронизираш със Сейлър  Mr. Green

# 619
Дъгичка, браво! Бройката е добра - стискам ти палци всички да се оплодят. Две да си прибереш сега и да имШ 4 за братчета и сестричета!
Слеяр, лек път утре!

# 620
Благодаря Поли, скъпа!
Нещо тази вечер много до късно го откарах и напрао не виждам какво пиша. Утре ще ви навестя вече от българско.
Лека, момичета!

# 621
Лек път, Слейър
Обадиха ми се- 5 са се оплодили, сега се надявам да се развиват добре

# 622
усещам, че ще има за поне две-три човечета. а казаха ли ти какво е съотношението за оплождане между икси и инвитро, тъй като аз още се колебая между двете.

# 623
Ами не, не попитах, бях тотално ошашавена, ще питам на трансфера, да се стигне до там и ще ти пиша.
Искат да ми ги върнат в петък следобед -пада се 4 ти ден от днес и 5ти от пункцията. Рядко съм срещала такъв трансфер и се чудя това на добре Ли е. Ако не се развиват добре ще ми ги върнат в четвъртък. Казаха ми, че ако не ми се обадят е на добре.Звъннаха ми днес към 10:30 ч сутринта.

# 624
  • От Луната
*rainbow* не го мисли ... те си знаят работата! Ние и да четем, по-спокойни няма да станем!
Сейлър, лек път и безаварийно  Praynig

Аз се чудя кога и къде да пусна тромбофилиите.

# 625
дъгичке, действително е малко необичайно трансфер на 4 ден, но не е като да не се практикува съвсем/както и втори, както и комбиниран 3+5/. бях чела на сайта на една от щатските клиники, че не го правят на 4, тъй като състоянието на ембриона на този ден не било много по-информативно спрямо трети. друга причина не знам да има.

# 626
Мерси, Звезди Hug ако не съм съвсем ошашкна ще ги питам. Аз се учудих, че ми звъннаха още сутринта, т.к. бяха казали обед-следобед и  се чудя, дали не са се оплодили още вчера по обед, но дай боже да стигна до трансфер, ще питам, а и доколкото четох и снимки ще ми дадат и някакъв доклад, там би трябвало да пише, как са ги класифицирали и определили.

В едната тема, в която пиша, имаме мама с трансфер на 2ри ден, която е успешно бременна от едно единствено върнато проекточовече.

# 627
май винаги дават снимки, а доклада трябва да си го поискаш.
п.п. не мисля, че могат да ти кажат с точност кога са се оплодили. гледат ги в определни часове, тъй като било вредно за емриончетата да бъдат вадени от разтвора/или както там се казва/ и гледани под микроскоп. мисля, че общата пракитка е да гледат на 16-18 час, тъй като когато има инвитро и не са се оплодили, правят опит за спасяване с икси.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 14:57 от zvezdi4ka14

# 628
Браво Дъгичка! Стискам палци! Аз познавам една дама на 26 години, която вече роди. Забременя при първо инвитро. Имаше само едно ембрионче, което й го върнаха на втори ден Simple Smile

# 629
Браво Дъгичке! Дано сега всичките да се развият. Не знам кога трябва да е трансфера, но стискам палци да е успешно.

Момичета, благодаря ви за пожеланията - аз вече се прибрах и някак си ми олекна. Никога не съм била бъзла, но сега пр всяко придърпване някъде или болчица там, се притеснявах какво може да стане. сега поне съм тук и трябва да се замъкна на лекар. Забравих да звънна като се прибрах, но утре сутрин ще звъня и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт