Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 971
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
О, колко съм дърта! Май от 1000 години съм в този форум.

1. НАНА, с близнаците, която написа, че са умряли в катастрофа. Оказа се някаква Мария, нейна приятелка/завистница.

2. Идарайза- супер жената с 7 деца. Оказа се женена за луд сектант в Доминика и половината деца бяха отвлечени от БГ.

3. Не помня ника, но беше многострадално-бедна. Всичко живо й пращаше дрехи, играчки, пособия и после си ги виждаха в бившия Продавалник

Е, стига де! #Crazy Това сериозно ли?

# 106
ужим съм от сто гъвини тука, ама изброените  там с блиизнаците и седемте деца само съм ги чувала като легенди, не съм чела темите, не съм участвала в тях. Пуууу, все пропускам клюките!
И аз, И аз. Тва щото бременните и бебешките теми много ме отегчават. Само за киселини и бебешки лайна се пише.

# 107
10 c's са я споменавали други форумци, че я познават лично. Ако си спомням добре...а и не виждам за какво е платена точно тя Rolling Eyes

Ужас, девалвираш ми цената. Откога чакам някой да ми плаща за участието тук  Twisted Evil Mr. Green

# 108
10 c's са я споменавали други форумци, че я познават лично. Ако си спомням добре...а и не виждам за какво е платена точно тя Rolling Eyes

Ужас, девалвираш ми цената. Откога чакам някой да ми плаща за участието тук  Twisted Evil Mr. Green
Нали? Аз досега да съм си купила онова червеното БМВ с черния гюрук...ама нА-никой още не ми е нащракал пачките за загубеното време в този форум..

# 109
За мен Куркума е продължител на една много хубава и малко позабравена традиция на мъжете разказвачи.
Иви, не ти разбирам драмата. Хора с фалшива идентичност е имало и преди векове. Да не говорим, че понякога и най-странните истории могат да се окажат истина.
Аз драма нямам,много сте крайни Simple Smile

# 110
  • София
ужим съм от сто гъвини тука, ама изброените  там с блиизнаците и седемте деца само съм ги чувала като легенди, не съм чела темите, не съм участвала в тях. Пуууу, все пропускам клюките!
И аз май все изпускам клюките  Tired На всичкото отгоре и тук, и в реалния реал съм хипер разсеяна, та бързо забравям имена, никове, кой какво рекъл, казал и направил. Помня само едри неща, които са ми направили впечатление.

Мери, взимам си назад думите за енциклопедията, слаба ракия си  Crossing Arms  Laughing

# 111
иВи, темата ти има потенциал, дори и само заради това да си проверим, дали Гинкобилобата не й е време да се включи в шепата ни хапчета, но така зададена, не носи никаква готина мисъл.

# 112
Не знам дали всяка лична драма е равно на фалшив потребител, но се сетих за НикиФин. Тя имаше известна биполярност ( а помня и от дир-а как пишеше...)

# 113
  • София
вярно, какво ли станас нея?

# 114
Никифин не беше фалшива май. За съжаление си е натурално... хм, без малко да напиша "луда", но се усетих навреме. Да кажем - психически нестабилна.
То и други подобни имаше, съвсем реални и натурални за жалост. Блъдиуайт помните ли? И колко още...

# 115
Не знам дали всяка лична драма е равно на фалшив потребител, но се сетих за НикиФин. Тя имаше известна биполярност ( а помня и от дир-а как пишеше...)
   Засякох я в СО тъкмо като се регистрирах. Помня, че живееше във Финландия, имаше близнаци и не съумяваше да се справи сама, но съм пропуснала драматичните събития, само ги споменаваха от време на време в темите, а после тя изчезна.
    Спомням си голям скандал с една, която живееше в Англия, беше много богата и показваше снимки от ехограф на бебето или бебетата си. Май беше бременна с близнаци. Историята се коментираше и в Клюкарника, но не помня повече подробности, освен някакви жестоки драми в болницата, чужди снимки от сватбата. По тях я хванаха.

# 116
Никифин и аз съм я чела в Дир- а, но май  беше в Дания или Холандия  Thinking

# 117
    Спомням си голям скандал с една, която живееше в Англия, беше много богата и показваше снимки от ехограф на бебето или бебетата си. Май беше бременна с близнаци. Историята се коментираше и в Клюкарника, но не помня повече подробности, освен някакви жестоки драми в болницата, чужди снимки от сватбата. По тях я хванаха.

Е, там пак беше класическата история - бременност с близнаци, преждевременно раждане, уж таткото пишеше от нейния профил, народът рони горчиви сълзи, пали свещи за живота и здравето на бебетата, бременни се тръшкат и припадат от съпричастност, докато онзи/онази не сгафи и не пусна чужди бебешки снимки. Хем чужди, хем на няколкомесечно бебе, което се опита да пробута за недоносено.
После съфорумци се разровиха и излязоха и фейсбук профил, поддържан от много време, и блог, пълен с чужди снимки - сватба, къща, семейство и т.н. Помня само, че уж действието се развиваше в Англия, а снимките бяха на някакви американци.

# 118
Е, там пак беше класическата история - ...
Да, за тази история говоря, припомних си подробностите, като ги написа. Peace

# 119
  • София
Тази беше в моята отчетна май.
Та сватба ли нямаше, та любов, приятели, пари, професии ... И бременна с близнаци, разбира се. И катастрофата, когато счупи нещо, крак ли, таз ли. Преждевременно раждане, кома, мъжът й пишеше, бяха приятели във фейса с разни момичета, абе драма голяма беше. И естествено, се разконспирира, когато пуснаха снимки на бебетата, преждевременно родени, а изглеждащи като тримесечни.
Та оттам хванаха и крадените снимки от сватбата и ежедневието на някакво семейство и така. Тъпа работа.
Идарайза обаче хич не беше измислена, съвсем реално мъжът й, сектантския пастор, беше отвлякъл децата на бившата си жена и бяха избягали. Беше много тъжно, като върнаха децата бяха толкова настроени срещу майката, че пищяха и бягаха от нея, ужасна история. Дано всичко да е наред с тези дечица и майка им! И ако не се лъжа точно чрез форума ги бяха намерили, тя беше пускала и снимки освен всичко новата "майка" - надявам се просто да не е знаела цялата истина.

Общи условия

Активация на акаунт