Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 976
  • 226
  •   1
Отговори
# 90
Ако наистина са мъже,  Stop.
Аз поне един съм виждала, на морето си беше отворил лаптопа и пишеше във форума. Първоначално помислих, че ми де е привидяло, но после и една позната ме викна да ми покаже " една бг мама"  hahaha

# 91
Аз поне един съм виждала, на морето си беше отворил лаптопа и пишеше във форума. Първоначално помислих, че ми де е привидяло, но после и една позната ме викна да ми покаже " една бг мама"  hahaha

Е, това е - само сбъркани мъже пишат тук. Вместо да сваля мацки по плажа или да релаксира, той и там форумства. ooooh!

# 92

10 c`s, Холограма и vl са платени, така както и бая народ от емигрантската и всяка друга политическа тема.
Vl е такава откачалка, че няма как да е платен. Останалите също.
Обикновено нереалните хора се надушват. Как точно не знам. По изказа.
 А Куркума не е жена. Мъж си е бе. Мъж. Не съм го виждала, не го познавам, но по нюх някак си ми мирише на мъж. Има и такива мъже, с такъв изказ,  повярвайте ми.
 А е нормално във форум да не си изплякаш снимката и ЕГН-то. Все пак си аномимен под ника и това дава свобода в изказванията.  Мен са ме обявявали за мъж по начина на писане..
Но опашатата лъжа винаги си личи..

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 18:14 от weissbier

# 93
10 c's са я споменавали други форумци, че я познават лично. Ако си спомням добре...а и не виждам за какво е платена точно тя Rolling Eyes

# 94
  • София

Е, това е - само сбъркани мъже пишат тук. Вместо да сваля мацки по плажа или да релаксира, той и там форумства. ooooh!
Joy представям си как моето миУо седи на плажа и вместо да чете, играе с дребната или мръня срещу жегата, кротко пише в бгмамма. Смех.

Мия, Касита се обръща към 10 цента, просто цитатът е малко подвеждащ  Peace

# 95
uBu, а вие как се сетихте да я проверявате тая Queen E? Звучи съвсем нормално в няколко от постовете, които четох.

В нашата отчетна пък имаше една, за която после се оказа, че пише в почти всички под различни никове и си продава "по приятелска линия" ръкоделията за деца, а май и завлече друга съфорумка с пари.
Усъмнихме се,когато качи снимката на Даяна,която е недоносена,там е бебе на 2 или 3 месеца,а недоносено не може на 2 месеца да изглежда така...А и никнейм Queen E,подарили и били количка Quinny, която тя не искала...и дъщеря Даяна,като принцесата...странно беше.И като видяхме в гугъл,че не са нейни снимките потръпнахме.Беше разговорлива,отзивчива,много интелигентна и винаги най-във всичко...

# 96
Повечето от споменатите не се сещам кои са, но за Ред съм много изненадана.
Тъй като от години следя темите свързани с търсене и предлагане на работа, съм чела с интерес постовете й, някои са ми били от полза. За живота й не знам нищо, защото в конкретните теми той не е обект на коментари, но се учудвам какво може да й е фалшивото. Сега се сещам, че понякога хората й пращаха си ви та наистина...
Vl също не раазбирам защо да е фалшив, по-скоро си има някаква позиция, но е обсебващ и досаждащ на моменти. На мен на няколко пъти ми помогна със съвети, свързани със здравословен и после с битов проблем, за което съм му благодарна. Също понякога ми е изпращал музикални клипове от ю тюб, което не ми е било неприятно, понеже беше доста стойностна музика.

# 97
Таис, благодаря, не съм разбрала Peace

# 98
  • София
И аз съм срещала една фалшива съфорумка, но не казвам коя е.
Готово, помогнах в стила на авторката. bowuu

Laughing

Единствената потребителка, за която и до ден днешен си мисля, че беше фалшива - или поне, че част от битието и житието й беше измислено, е Лизет. Много психо ми звучеше тази жена, особено когато се разбра, че има директна връзка с Господ ли беше, или някой светия..не помня точно.

май не е измислена, има хора, които я  познават лично. Ако правилно помня, имаше дори една потребителка с много тежка семейна история, та тя май беше ходила при нея, започнали са се. Но сега не помня коя беше потребителката, а и историята беше преди години.

връщам се да дочитам

# 99
  • out of space
О, колко съм дърта! Май от 1000 години съм в този форум.

1. НАНА, с близнаците, която написа, че са умряли в катастрофа. Оказа се някаква Мария, нейна приятелка/завистница.

2. Идарайза- супер жената с 7 деца. Оказа се женена за луд сектант в Доминика и половината деца бяха отвлечени от БГ.

3. Не помня ника, но беше многострадално-бедна. Всичко живо й пращаше дрехи, играчки, пособия и после си ги виждаха в бившия Продавалник

# 100
  • Tам през Атлантическия океан
Аз лично не съм споделяла нищо лично,а общи неща за бременността си,уплаши ме факта с нереалните снимки...
те снимките са реални , просто са чужди  Crazy

отивам да дочитам

# 101
  • На топло
От Ша наистина лъха на фалшименто и "приятелчето" и Борил  Mr. Green

# 102
  • Другата България
 Shocked Laughing
Таис, още ли мислиш, че съм енциклопедия?
Като чета какви има ми се изправя единствения начупен косъм....... #Shocked doh

# 103
За мен Куркума е продължител на една много хубава и малко позабравена традиция на мъжете разказвачи.
Иви, не ти разбирам драмата. Хора с фалшива идентичност е имало и преди векове. Да не говорим, че понякога и най-странните истории могат да се окажат истина.

# 104
  • София
ужим съм от сто гъвини тука, ама изброените  там с блиизнаците и седемте деца само съм ги чувала като легенди, не съм чела темите, не съм участвала в тях. Пуууу, все пропускам клюките!

Общи условия

Активация на акаунт