Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 973
  • 226
  •   1
Отговори
# 15
  • след Околовръстното
https://picasaweb.google.com/strugaruf/20120731IuliaLuna2

Тук са и другите 3 снимки, от 2012г.

# 16
Като знаете, че някой слага чужди снимки, докладвайте на модератор или пишете в темата за въпроси към тях. Нужно ли е да слагате цял албум със снимки на хора, които може и да не искат ние тук да им ги гледаме, само за да ни съобщите, че Мимето е лоша?

# 17
Ама какъв ви е проблема????? Аз най-учтиво искам ,ако някой се е сблъсквал със същото да пише,или ако я познава също.Качвам снимки,които вече са качени,от жена,която очевидно се представя за друга,като не можете да помогнете поне не се заяждайте

# 18
  • след Околовръстното
Нужно ли е да слагате цял албум със снимки на хора, които може и да не искат ние тук да им ги гледаме, само за да ни съобщите, че Мимето е лоша?

Обикновено който не иска да му се гледат снимките не ги прави публични, нали?

# 19
Само не разбрах за неграмотните...Да разбирам,че съм такава ли ? .. Мисля,че просто няма нужда да коментирам колко издребняват някои хора..Ама то е така ,вместо да помогнеш е по-лесно да злостовиш и да се присмиваш.Благодаря

# 20
  • Пловдив
Спокойно,не се впрягай чак толкова,всеки различно приема такива действия от страна на некоректни хора.На мен също би ми било неприятно,ако разбера,че някой с който си споделям се представя за друг и качва чужди снимки. Ще последва игнориране от моя страна,а този образ да продължава да си живее в измисленият свят  Peace

# 21
Иначе тая Queen E, ако не е платен писач, си е за психодиспансер, мдааа.

Коментарът за неграмотността според мен беше насочен по-скоро към румънката, качила публично снимки на детето си.

# 22
Не знам как може да си патиш от фалшиви потребители  Joy , но с Аморето беше много забавно, когато каза, че всъщност е братът на потребителката Wink  hahaha
Много народ очакваше после да каже, че е някой друг роднина. hahaha
Много деца се забавляват тук, това е сигурно Laughing

# 23
Благодаря на всички за мнението.

# 24
  • на брега на морето
Иви, толкова ли те мързи да смениш лентичката си?

# 25
Да,аз съм мързелива и неграмотна...

# 26
uBu, пиши на модератор, макар че те със сигурност ще видят тази тема.

Не обръщай внимание на нападките. Има болни хора, които пишат по отчетните теми и се представят за бременни и родили. Опасността им е в това, че когато не получават достатъчно внимание, започват да украсяват историята си със здравословни проблеми, новини за проблеми в бременността или семейни драми, с което тревожат останалите.

Няма решение този проблем, за съжаление. Смятай за какви самотни и болни хора става дума, с месеци да говориш за въображаеми бременности и деца...

# 27
  • София
И аз съм срещала една фалшива съфорумка, но не казвам коя е.
Готово, помогнах в стила на авторката. bowuu

Laughing

Единствената потребителка, за която и до ден днешен си мисля, че беше фалшива - или поне, че част от битието и житието й беше измислено, е Лизет. Много психо ми звучеше тази жена, особено когато се разбра, че има директна връзка с Господ ли беше, или някой светия..не помня точно.

# 28
  • където ми е най-добре
Преди време имаше един потребител - мъж ли бе, жена ли беше  newsm78
Ту искаше пералня за новороденото си дете, ту молеше за количка да му подарят, че няма в какво да го изведат. Някъде юли месец се появи този индивид. Сега се разтърсих, но и темите, които беше пуснал са изтрити, а сигурно и той се е затрил (умствено). Поради това няма как да кажа име  Rolling Eyes
Но май доста потребители се възмутиха и модераторите се заеха с него  hahaha

# 29
Единствената потребителка, за която и до ден днешен си мисля, че беше фалшива - или поне, че част от битието и житието й беше измислено, е Лизет. Много психо ми звучеше тази жена, особено когато се разбра, че има директна връзка с Господ ли беше, или някой светия..не помня точно.

съвсем истинска си беше Лизет , още от дир-а си пише , на мен ми беше интересна ....

Общи условия

Активация на акаунт