Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 20 126
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
  • София
и тя е в другия при астралните пътешествия. Луда работа.

# 151
Скрит текст:
Цитат
Цитат на: krasimilo в нд, 13 дек 2015, 17:34
В нашата отчетна пък имаше една, за която после се оказа, че пише в почти всички под различни никове и си продава "по приятелска линия" ръкоделията за деца, а май и завлече друга съфорумка с пари.

Това съм го проспала. Била ли е добавяна във фейс групата?
от една и съща отчетна сме Wink

Скрит текст:
Историята стана явна в първата мартенска ФБ-група, обаче не помня нито ника, нито истинското име на жената

# 152
  • Ямбол
А коя е втората регистрация на Пънки? Много измислен герой беше, с фалшивата снимка и "пуловера от баба" съм я запомнила. newsm78
Пак е Пънки. Просто под предлог, че нещо си е затрила паролата или не знам какво точно, пусна нова регистрация със същия ник, но на български, че в другия ѝ профил стояха неща, за които не ѝ беше лесно да поддържа и отиде към друга версия, дори започна да пише на диалект, а преди си пишеше нормално.
Сега и тя е при онези които си общуват с вселенските сили.

# 153
  • Варна
Единственият ник, който съм чела от тук - от там и го разконспирираха, беше Laura_SG или нещо такова, с някакви съкращения.
После май се подвизава за малко с друг ник.

Това разконспириране съм го пропуснала, нали тази беше с многото пари и секс? Какво се оказа?
Сблъсъкът между нея и Мамасита беше титанично-забавен. Пък после верно се оказа, че май нито едната е толкова голям философ, нито другата - толкова богата  Wink С чужди снимки ли я бяха хванали форумските следователи, каква беше точно историята накрая  Thinking
Да, със снимките го хванаха. Мамасита май отдавна го подозираше, че лъже, но най - първа го заподозря, че е мъж, една потребителка, която отдавна не пише, но никой не обърна внимание, чак като се развихри Лаурата започна да прави впечатление.
Коя е неговата дръжка, с която си правели гаргара, не знам.
Аз все си мисля, че Борил е тази Лаура, но май бъркам

# 154
Всякакви драми човешки. Аз помня онази потребителка, която каза, че ей сега ще се самоубива и поддържахме до ранни зори една тема да я убеждаваме да остане сред нас. Мисля, че още пише, но не се сещам в момента името й. Предполагам че и тя е някъде из 'астралните пътешествия"

# 155
А коя е втората регистрация на Пънки? Много измислен герой беше, с фалшивата снимка и "пуловера от баба" съм я запомнила. newsm78
Пак е Пънки. Просто под предлог, че нещо си е затрила паролата или не знам какво точно, пусна нова регистрация със същия ник, но на български, че в другия ѝ профил стояха неща, за които не ѝ беше лесно да поддържа и отиде към друга версия, дори започна да пише на диалект, а преди си пишеше нормално.
Сега и тя е при онези които си общуват с вселенските сили.

Благодаря ти. Хич не беше добре това момиче, а доста фенове завъди... астрални пътешественици. Crazy

# 156
Прочетох темата долу-горе внимателно и не забелязах да сте споменали Пънки, която дори втора регистрация направи тук, но пак си остана все същата измислена.
Пънки, не беше ли явен трол (откровено фалшива), пускаща пързалки? Нещо като Мимето85 с Верту и Вайо и като Пепеляшка?

# 157
Еее, Мимето85 беше исторически ник- мисля, че Дона стоеше зад нея. Или беше Десислава85... голям смях!

# 158
  • Ямбол
О, сега се сетих, че лично аз съм хващала една в лъжа, но тя не беше опасна. Една ева17 или нещо подобно, сега е с бан, че се беше много надъхала в политическите теми. Та тя пишеше доста в образователните теми преди и е споделяла, че работи като касиерка или секретарка в училище, не помня точно. Но след време, като много веща по училищните въпроси, хората си я мислеха за учител и тя изведнъж се превърна в такава. Та после дори не отричаше като я питат.

# 159
Еее, Мимето85 беше исторически ник- мисля, че Дона стоеше зад нея. Или беше Десислава85... голям смях!
С Верту-то и Вайо-то беше Мимето  Peace

# 160
Има нещо в учителстването.
Едни лъжат, че са такива, а тези, които наистина са, ги обвиняват, че не са, луда му работа форумска...

# 161
  • Варна
Разкажете за това Миме Simple Smile

# 162
Разкажете за астралните пътешествия!  Simple Smile

# 163
Мамасита истинска ли е? newsm78

1000% истинска.

Ех, какви задружни офисни пързалки се пущаха тук едно време. Цели плеяди потребители лъскаха дружно по няколко образа.

# 164
]
На румънка, качила ги в пикаса 2012 година

Мислех, че са на твоя позната. Изобщо няма как да си сигурна нито за румънката, нито за годината.

Всъщност добре направи, че пусна темата. Прочетох доста забавни истории.

Прочети назад.Хората са дали и албума и снимките ,аз повече няма да пиша по тази тема Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт