Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 20 127
  • 226
  •   1
Отговори
# 165
  • На топло
 Сякаш всички луди, откачалки и други болни са си чукнали среща в този форум, а има и хора, които са просто самотни и объркани.

# 166
Сякаш всички луди, откачалки и други болни са си чукнали среща в този форум, а има и хора, които са просто самотни и объркани.

Този форум няма алтернатива.

# 167
  • София
Разкажете за астралните пътешествия!  Simple Smile

то е страшна работа, не е  за разправяне, а трябва лично да четеш. Там беше нещо темата за вселената, смъртта и всичко останало. Обаче не смей да пишеш - там е само за вярващи! И съвсем сериозно хората си обсъждат, разсъждават, все едно гледаш Светът на Диска или Междузвездни войни. Започнах да разбирам някои неща, дето ги пише в учебниците.  Wink

# 168
Къде се развива този екшън? Тук, в Клюкарника ли?

# 169
Разкажете за това Миме Simple Smile
Трудно ми е, щеше да е по-лесно да ти дам линк, но явно профилът е изтрит или преименуван. Образ на кифла с възможности (с богат любовник) и наивна като Пепеляшка.

# 170
# 171
]
На румънка, качила ги в пикаса 2012 година

Мислех, че са на твоя позната. Изобщо няма как да си сигурна нито за румънката, нито за годината.

Всъщност добре направи, че пусна темата. Прочетох доста забавни истории.

Прочети назад.Хората са дали и албума и снимките ,аз повече няма да пиша по тази тема Simple Smile))

Албума го видяхме всички, а ти добре ще направиш. И без това темата се развива както трябва.

# 172
]
На румънка, качила ги в пикаса 2012 година

Мислех, че са на твоя позната. Изобщо няма как да си сигурна нито за румънката, нито за годината.

Всъщност добре направи, че пусна темата. Прочетох доста забавни истории.

Прочети назад.Хората са дали и албума и снимките ,аз повече няма да пиша по тази тема Simple Smile))

Албума го видяхме всички, а ти добре ще направиш. И без това темата се развива както трябва.
Да,нямам намерение да пиша на злобни хора,които ме нападат без причина и ме изкараха мързелива,неграмотна и пр.Как се развива темата  всеки сам може да прецени,така че си запази мнението за себе си и недей да злобееш Simple Smile

# 173
  • София
дойдохме до любимата ми част - авторката го играе жертва и се фръцва вирнотото носле с думичи за злобата. Аз пък, няма да играя с вас пък! УЛош енд ГоЛУ!

# 174
Да,нямам намерение да пиша на злобни хора,които ме нападат без причина и ме изкараха мързелива,неграмотна и пр.Как се развива темата  всеки сам може да прецени,така че си запази мнението за себе си и недей да злобееш Simple Smile

Добре де, злобна съм, сега си лягай.

# 175
Спомних си култовата тема за секс по време на кърмене.  hahaha

# 176
дойдохме до любимата ми част - авторката го играе жертва и се фръцва вирнотото носле с думичи за злобата. Аз пък, няма да играя с вас пък! УЛош енд ГоЛУ!
Хахахаахаахааахахахахахахах . Grinning Явно любимата ти част доста често се среща,когато присъстваш

# 177
Аз имам чувство, че съм към сто години тук, а нищо (освен Лаура, Пънки и Лизет) не помня от описаното. Не съм се мотала по отчетни, а СО бързо го напуснах, сигурно затова. Не ме и интересува особено кой е истински, кой фалшив, кой зомби. 

# 178

Добре де, злобна съм, сега си лягай.

И аз съм злобна и няма да си легна Sad

# 179
  • Варна
Имаше една, която пишеше във всички отчетни теми, като започнеш от януари, та стигнеш до декември.
Та, като я хванаха обясни, че освен майка, била и леля, ама и много обичала бебета, ей такива неща.
Дали пък тя не беше същата с една много странна снимка на нейна манджа върху странна мушама. Помня, че снимката беше някаква, чак ми бягат определенията ьа тази велика снимка на клюпачка.
Имаше нещо, около тази потребителка.

Общи условия

Активация на акаунт