Коледа 2015 - 2

• 69 791
  • 566
  •   1
Отговори
# 405
Весела Коледа на всички! Nature Snowman santa2 cheers

# 406
Честита Коледа. Бъдете живи и здрави. Благодаря ви, че за поредна година споделяхме вкуснотии тук. bouquet

# 407
  • Czech Republic
Мили момичета, желая ви спокойна Коледа, изпълнена с ласкавост и щедрост, уютна атмосфера и приятни срещи!

Pozdrav by natalyna, on Flickr

# 408
Честита Коледа, мили момичета!
Желая на всички много здраве, радост и вълшебни моменти!

Моето Коледно творчество се провали тази година. Бях много болна и не успях...така че ще се стегна сега и от утре почвам. Ще си изпълня плана за Нова година  Grinning

Имам един проблем с линцерите. И тази година и миналата след като ги слепя и омекват.... ама прекалено много  newsm78 имате ли представа на какво се дължи?

Весели празници на всички още веднъж!

# 409
  • В светлината на слънцето
Честита Коледа вдъхновени и вдъхновяващи момичета! Бъдете все така креативни и ентусиазирани!  Hug Hug Hug

Утре ще покажа и моето скромно тазгодишно творчество, правено в последната минута, тоест днес.  Grinning

# 410
  • София
Честита Коледа и от мен, мили дами!

Пожелавам ви много здраве, уют и благоденствие в домовете ви!!!

# 411
Честито Рождество Христово и от мен!
Желая ви много щастливи празнични дни и светлина в душите! Благодаря ви за вдъхновението и съветите!  Hug

И аз както винаги приключих в последния момент. Не знам как го постигам, но съм способна да използвам и последните пет минути. Ето моите видове сладки и как ги опаковах (извинявам се за не много добрите снимки).
http://shirley123.snimka.bg/other/razni.889659.36403536
http://shirley123.snimka.bg/other/razni.889659.36403538
http://shirley123.snimka.bg/other/razni.889659.36403537

И картичката ми също е от форма за сладка  Simple Smile.

# 412
  • София
Честита Коледа дами. Благодарение на вас зарадвах много приятели с прекрасни сладки. Бъдете щастливи и правете другите щастливи Simple Smile

# 413
  • Испания
За много години, момичета!  Hug

Благодаря за всичко, което споделяте. Бъдете живи и здрави, обичани, щастливи, доволни, уважавани и усмихнати дами, любими и къщовници!

# 414
Честита Коледа! Бъдете здрави и много щастливи! Благодаря ви за мотивацията и помощта, благодарение на вас успях да направя празника още по-красив, ароматен и вкусен!

# 415
  • В една слънчева къща...
Весела Коледа, момичета!!!
Ето и аз какви ги сътворих:
Скрит текст:
Декорирани меденки:

Мъфини

Сладки

Погачи

# 416
  • под тепетата
tany3dj , то това е като продукция на сладкарски цех, момиче! Всичко е страхотно, красиво, апетитно1
 Аз да се похваля   Embarassed, че в Чехия много са ми харесали меденките ( перничките), за което благодаря на natalyna !

# 417
  • В светлината на слънцето
tany3dj, голяма красота! bouquet

Ето и моето скромно творчество, правено в самия коледен ден (поради естеството на рецептите) и в тон с тазгодишната ни тематична Коледа в златно и френско: френско коледно пънче, френска коледна тарта с орехи, пекан и дулсе де лече, и класическата елха от профитероли.
Скрит текст:

И златната ни елха.
Скрит текст:

Темата за следващата Коледа е вече решена: pink edition и духа от "Алиса в страната на чудесата". Grinning

Бе удоволствие да бъда с вас. Hug

# 418
  • София
Ето и моето производство - 11 вида сладки

# 419
  • Русе
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Общи условия

Активация на акаунт