Коледа 2015 - 2

• 69 767
  • 566
  •   1
Отговори
# 435
# 436
 lulumba, благодаря! Hug
 Ще погледна и меденките.

# 437
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Коледа мина, сладкишите са изядени, подарени, раздадени... и изведнъж ме осени, че наближава Нова година  Crazy

едни мини щолени на Лабрекс са вече във фурната. разглеждам за още трайни нещица, че точно преди Новата година няма да има време  Confused

# 438
  • Русе
Поздравления за красивите сладки и пожелания за здраве и късмет на всички Вас!  Hug
Много ми харесва идеята за целогодишна тема за сладки.
Аз показах част от сладките, но да си покажа и станалите, които направих.
Двойно шоколадови напукани снежни сладки, правя ги за първи път и бяха много одобрени

Меденки украсени с шоколад

# 439
Sve, много ми харесаха всичките ти сладки , но се чудя за меденките с шоколад , като ги наредиш една върху друга от топлината в стаята шоколада не омеква ли? Мен ме е страх да ги украся с шоколад за да не се разтопи и да нацапа всичко  Embarassed
Момичета чудни са ви сладките на всички , поздравления  bouquet

# 440
малко снимки от нашата Коледна трапеза.

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 10:02 от Mila_17

# 441
  • Русе
mariqpb, благодаря! Относно шоколада, на мен не ми се е случвало да омекне. Сега ходих да проверя сладките, които съм донесла за почерпка на колеги и от сутринта са в топла стая, на нито една не е омекнал шоколада.

# 442
  • София
mariqpb, благодаря! Относно шоколада, на мен не ми се е случвало да омекне. Сега ходих да проверя сладките, които съм донесла за почерпка на колеги и от сутринта са в топла стая, на нито една не е омекнал шоколада.
веднъж като се е втвърдил добре, не се разтапя. Моите меденки бяха напръскани с шоколад отгоре, а портокалово-бадемовите, топнати наполовина в шоколад и не са изцапали нито една друга сладка!  Peace

# 443
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
готови са двойно шоколадовите напукани сладки
 видът е ... не много за пред хора  Blush
бялото изчезна, напукаха се, но се и разляха.

Laughing няма да се хвърлят - детето одобри вкуса.

# 444
  • насън...
някой спомена нова година...предлагам ви една идея за празника... никак не е сложна, стига да имате подходящ накрайник и пош... Grinning

https://www.facebook.com/carouselselsel/photos/a.851826308246651 … ype=3&theater
може елхичките да са бели...аз ще пробвам др. път...Simple Smile

mila_17 много ви е хубава трапезата...

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 20:04 от Amen

# 445
Момичета, някой правил ли е рафаелките с кондензирано мляко? Мисля да ги правя днес.... newsm78

# 446
Аз правих две дози- една директно от опаковката и една го сложих да заври. Вторите повече се харесаха. Бяха по тази рецепта http://www.supichka.com/2013/04/domashni-bonboni-rafaelo.html , само увеличих захарта. Вкъщи изчезнаха за секунди. Mr. Green

# 447
Ирене, колко броя топчета излизат по дадената рецепта?

# 448
Аз купих от Берьозка "сгущонка"-тя е доста сладка, а с друго кондензирано мляко стават ли ?

# 449
Не успях да ги преброя, бяха изядени повечето преди да ги поставя в хартииките за бонбони. Предполагам, че са били около 40 и повече.

Общи условия

Активация на акаунт