Коледа 2015 - 2

• 69 787
  • 566
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
единият АКК е одобрен и изяден Simple Smile и всички видове сладки също

след малко е ред на втория АКК и останалите сладки  Sunglasses доволна съм

# 421
За втора поредна година журито вкъщи обяви рошавите слакди за най-добро попадение! На другите също не им беше простено:)

# 422
Честита Коледа! Бъдете здрави! Много светлина и уют в домовете ви!  Hug
Благодаря ви, чи ви има и споделяте своя опит и красоти!
Ето какво сътворих и аз за тази Коледа: шотландски маслени сладки (благодаря на st.Dobri, че сподели, че рецептата е сполучлива  Hug , наистина са превъзходни, препоръчвам), напукани какови сладки, ванилени кравайчета и щолен.

Скрит текст:

# 423
  • Плевен
Честита Коледа!Много здраве, топлина и уют в домовете ви!
От мен -меденки ( с  помощ от дъщерята при декорацията)

Английският коледен кейк

и още един- по-малък, който е за подарък, сниман направо в кутията

# 424
Честита Коледа мили момичета!  С пожелание за здраве, мир, любов и благоденствие в уютните ви домове!
Ето ги и моите коледни сладки!

# 425
  • София
Весела Коледа !
Бъдете здрави и щастливи !  Heart Eyes

# 426
  • от точка К до точка С и обратно
Честито Рождество Христово! Светла, благословена Коледа! Здраве, мир, топлина, любов и благоденствие да има във вашите домове! Всичко, показано от вас, излъчва уют и любов, момичета. Вярвам, че във дома на всички ви е било вкусно и сладко. Ето я и нашата сладка Коледа!

Меденки с орехово-маслен пълнеж

Джинджифиловите бисквитки на Зори, украсени с домашен айсинг

Напуканите Трюфел сладки

Мързелив тиквеник

Джинджифилово венче

Линцеровите сладки

# 427
  • насън...
Честито рождество и от мен! Нека тази Коледа ви донесе много здраве, щастие и топлина! Продължавайте да творите и красите... Hug

показали сте страхотни, страхотни неща, връщам се да ги гледам по няколко пъти...благодаря ви, че винаги сте готови да помагате и споделяте, научих много неща от вас... bouquet Hug
ще се опитам да сложа снимки и на някои от моите сладки...дъщеря ми за втора поредна година ни носи предколеден подарък вкъщи от у-ще и навръх празника се разболяхме и нямах сили да доукрасявам и даже да снимам...

https://www.facebook.com/carouselselsel/photos/a.851826308246651 … ype=3&theater

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 01:33 от Amen

# 428
# 429
Прекрасни неща показвате, вече изядени  Simple Smile. И аз раздадох всичко.
Предлагам да направим една целогодишна тема, посветена на сладките по всякакви поводи.
След две седмици живот и здраве баба ми навършва 96 и започвам тези дни да търся рецепта за шприц сладки, слепени с мармалад.
Джиа, много интересни сладки! От тук ли са рецептите? Например за тези кръгчета, слепени с бял крем?

# 430
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Прекрасни неща показвате, вече изядени  Simple Smile. И аз раздадох всичко.
Предлагам да направим една целогодишна тема, посветена на сладките по всякакви поводи.
След две седмици живот и здраве баба ми навършва 96 и започвам тези дни да търся рецепта за шприц сладки, слепени с мармалад.
Скрит текст:
Джиа, много интересни сладки! От тук ли са рецептите? Например за тези кръгчета, слепени с бял крем?

http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2010/01/blog-post_4016.html Peace

и предложения за "бабини" сладки, за съжаление нямам рецепти, фунийки пълнени с крем и кошнички

# 431
st. Dobri, благодаря!  bouquet Правя фунийки, но тя не ги яде, защото не всичко и понася на стомаха.

# 432
  • В светлината на слънцето
TsvetaVG, миналата година темата на Коледа ни бе старовремско българска и бях се ровила за стари и позабравени рецепти. Като мина на комп, ще ти напиша кои бяха и ако си харесаш някоя, ще ти напиша рецептата. Едната бе меденки по стара търновска рецепта, има я на първа страница - много са мекички и вкусни. Peace

# 433
Честита Коледа,  прекрасни кулинарки !!! Бъдете живи и здрави   santa2
Имам  едно питане ..... Може ли някой да ми  помогне  с намирането на рецептата на nudel33 - Канелени топчета с лешници ?
Благодаря , предварително Simple Smile

# 434
  • Испания
Честита Коледа,  прекрасни кулинарки !!! Бъдете живи и здрави   santa2
Имам  едно питане ..... Може ли някой да ми  помогне  с намирането на рецептата на nudel33 - Канелени топчета с лешници ?
Благодаря , предварително Simple Smile

Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626759.msg20488485#msg20488485

Общи условия

Активация на акаунт