М тел планове

• 1 006
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Не мога да се свържа с оператор и затова да попитам в тук - в какъв срок след заявяването му он-лайн се минава на нов тарифен хлан - имам предвид Мтел трансфер?
Благодаря!

# 1
Би трябвало като ти мине този отчетен период.
Поне при мен беше така последните два пъти.

# 2
Да използвам темата, че да не отварям нова.

Този месец ми изтича двугодишния абонамент за тарифен план към Мтел, като от доста време ме офертират да премина на нов, с по-висока месечна такса. Лично мен предлагания (а и другите им актуални в момента планове) не ме устройват. Мога ли да изчакам още известно време, без да приподпиша отново? Възможно ли е от следващия месец автоматично да се водя приподписала за нови две години?

# 3
Да използвам темата, че да не отварям нова.

Този месец ми изтича двугодишния абонамент за тарифен план към Мтел, като от доста време ме офертират да премина на нов, с по-висока месечна такса. Лично мен предлагания (а и другите им актуални в момента планове) не ме устройват. Мога ли да изчакам още известно време, без да приподпиша отново? Възможно ли е от следващия месец автоматично да се водя приподписала за нови две години?
Договора ти става безсрочен и ще можеш да се откажеш по всяко време без да дължиш неустойки. Обаче, ако си ползвала промоционална такса, примерно таксата за този тарифен план е 30лв, но ти си подписала договор да плащаш 15лв, тогава след като изтече договора ще плащаш вече по 30лв. Ако не си сигурна дали ти е промоционална таксата, попитай оператор.

Общи условия

Активация на акаунт