Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 877
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
Интересно ми е довечера как ще запълнят три часа лайф?...
По програма е до 22,00 часа, след което ще има "София ден и нощ"

# 31
Интересно ми е довечера как ще запълнят три часа лайф?...
По програма е до 22,00 часа, след което ще има "София ден и нощ"

Аха, ясно. Ще гледам от любопитство.

# 32
  • Тра-ла-ла
Евгени, ако не победи...такива мигане и тикове ще настанат Laughing За злобните коментарчета не ми се мисли Laughing

# 33
Не е по темата, хич......Ама то и ББ хич не е ББ как трябва да си бъде....

Но...гледахте ли последната серия на Столичани в повече? Катя и Здравко участват в реалити и са близки с продуцентите....И пеят Джалма...Участва и Кафявата Златка....Има я и култовата реплика на Кънчев - затова шоу е толкова велико! Направо гледах и нямаше начин как да не открия родната ББ действителност - уговорени играчи, любимци на продецунтите, скалъпени кадри и какво ли не още.....

# 34
  • Sofia
Малко ги загледах Ритонците в Столичаните и никак не ми харесаха как играят,фалш и превземки....може и такива да са били изискванията на режисьора за ролята им,но не ми допаднаха....

# 35
Малко ги загледах Ритонците в Столичаните и никак не ми харесаха как играят,фалш и превземки....може и такива да са били изискванията на режисьора за ролята им,но не ми допаднаха....
Особено Здравко....пфф, много зле беше. Sad

# 36
Евгени, ако не победи...такива мигане и тикове ще настанат Laughing За злобните коментарчета не ми се мисли Laughing
Направо се изкушавам да включа Нова малко преди 10 часа, за да видя реакциите Евгениеви, ако се окаже, че не е любимата звезда на шепа хора в България. Mr. Green

# 37
  • Тра-ла-ла
Ритонците просто играят себе си в сериала  Mr. Green В образа на надутите известни

# 38

rotfImao rotfImbo

# 39
  • somewhere near the sea
Може директно да ги пита защо не са му дали обещаната победа, а те да се чудят как да замажат положението.

# 40
бонсуар  newsm68
изпуснах една седмица от най-великото шоу на планетата, но от горепосочените май единствено съмпатизирам на певицата   Mr. Green

# 41
  • Бургас
А, не бой се! Нищо не си изпуснала!  Laughing

# 42
За първи път ми е все едно кой ще спечели брадъра, но сигурно ше е Евгени, защото най-вероятно ще го наградят, че е издържал цял месец  Mr. Green

# 43
Купих си пуканки от Лидл за тази вечер

# 44
  • through the wormhole
Ох....лайфа тази вечер.......
Ще ми липсва Тоца!
Подозирам, че Тоца ще е едно от главните действащи лица във ВБ догодина...ама вътре в къщата. Laughing

Цитат
Кафявата Златка
rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт