Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 890
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Всички под часовника на гарата. Мрежите и ламето да не забравите
Аааа, така няма да стигнем до Вегас, а най-много до някои храсти до гарата Laughing Пък и ще ни измръзнат трътките. Освен, ако някоя от вас не си е оплела зимна вълнена мрежичка Laughing
Дай да намерим Джино ,какъв беше,толкова е уважителен Laughingще ни заведе при Кичето бе,и без мрежи Laughing

# 196
Честито на Десислава- един от най-заслужилите победители в историята на шоуто! А и е първата поп-фолк певица, която печели- чудесно е да е точно тя, която на практика не е само чалга, а обединява много стилове в едно.
Изпълнението й тази вечер беше прекрасно!

# 197
Десислава ще ни метне с джипа. Simple Smile))

# 198
какво е за Деси Атлантическия океан Laughing Laughing Laughing

# 199
Не смея да предполагам дори, като знам как е с географията!:))))
Вижте какво, дръжте се като сериозни зрители на Биг Брадър - които са за Вегас, марш с ламените мрежи на гарата!
Че да не карам Евгени да изкара трамвая. Simple Smile))

# 200
  • through the wormhole
Абе, Мона ли беше тази със совалката?
Ще я заеме толкоз за един курс до Вегас. hahaha

# 201
Не смея да предполагам дори, като знам как е с географията!:))))
Вижте какво, дръжте се като сериозни зрители на Биг Брадър - които са за Вегас, марш с ламените мрежи на гарата!
Че да не карам Евгени да изкара трамвая. Simple Smile))
не,не искам ,няма трамвай :Гената е интелигентен,криво  стой,право съди, Simple Smileкриво- ляво ще идем при Кичка,със самолет,свестна жена си е,Деси я пренебрегваме,че не знае къде е Атлантика,Кичето ще ни нахрани,напои,има тренинг от Ритон и много други Simple Smileи забравяме за ББ,тъпички са Simple Smile

# 202
Деси ще ви е туроператор, а???? В Лас Вегас........
Да чакам тогава картичка я от Япония, я от Нова Зеландия....А може и от Куртово Конаре......

# 203
Лордът беше ли накрая на сцената? Май не го видях. Дано не се е затворил в някоя тоалетна за да ридае Cry

# 204
  • Тра-ла-ла
Лордът беше ли накрая на сцената? Май не го видях. Дано не се е затворил в някоя тоалетна за да ридае Cry
След 2ч ще му е минало фръцването и вече ще мисли пъклен черен пиар Mr. Green

# 205
Деси ще ви е туроператор, а???? В Лас Вегас........
Да чакам тогава картичка я от Япония, я от Нова Зеландия....А може и от Куртово Конаре......
Гледай как хубаво ми следиш мисълта! Дай пет!
Обаче все пак май ще добре да ни закара само до гарата, че ще вземе да ни пее. Но пък може да направим риалити "Да обиколиш света за 80 дни" - от зор да се приберем. Хем образователно, хем с елемент на екстремност, а с тия мрежи и ламета, може и вечерно издание да има.
Но сякаш предпочитам сами да си се загубим. Звездите - да сядат по елхите и да блестят!

# 206
Мама Цоцоланка,уважавам търпението ти да ни уйдисваш на акъла Laughingнаистина благодаря,аз бях до тук. Laughing

# 207
Мама Цоцоланка,уважавам търпението ти да ни уйдисваш на акъла Laughingнаистина благодаря,аз бях до тук. Laughing

Не се излагай......Вади тефтера и записвай вояжа на хайманите......Гледам ще вземат Кичка.....Следи стриктно в коя от 2039847655434822 зали на Китай ще пее, че после да няма имейли от задната седалка на някой джип..........

# 208
  • Тра-ла-ла
Мрънкалка, много обичаш думи с корен "уй"  Joy уйдурма, уйдисваш Laughing

# 209

Не се излагай......Вади тефтера и записвай вояжа на хайманите......Гледам ще вземат Кичка.....Следи стриктно в коя от 2039847655434822 зали на Китай ще пее, че после да няма имейли от задната седалка на някой джип..........
Добре ,маме Цоцоланка,ти си ни вожда,Кичка си е Кичка,със плач,със сръдни, си е мацка велика,поне за мен,Много я харесвам, ,с  моитецели 56 г. искам да съм силна като нея, Simple Smileи и желая внуче,и на мен също де Laughingа и в която   зала да пее,никой друг няма да може,ни Деската,лиглата,нито Ритонците...бойна си е,и Евгени го намирах за боец,но не гледах ББ,та си мълча.

Общи условия

Активация на акаунт