Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 887
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
В Костинброд можеха да се сетят да платят на Ритон с кокошки и картофи.

"Моя страна, моя България" е песен на Емил Димитров. И "мелодията" е лично негова- той е седнал и я е написал.

# 226
Плувайте си, плувайте си. Аз не плувам там, където не мога да стъпя на дъното. Sad
Но да не съм капо, ще си платя за едно видео в стил Стенли Кубрик(R.I.P.) и кацането на американски астронавти на Луната, само че не на фона на лунен пейзаж, а на светлините на Лас Вегас. После ще се дуя в темата и фацебук-а hahaha
Ходете, плувайте.......правете каквото искате.....
Аз пък ще си поканя Катя и Здравко да ми пеят на уше......Завиждайте!!!!!

Според жълтата преса - само за една песен в Костинброд на нова година, на площада, въпросния дует ще вземе 10 000лв......
Скрит текст:
Катя и Здравко от дует Ритон ще приберат 10 000 лева за една песен на площада в Костинброд, потребители в мрежата не могат да проумеят що за несправедливост е това

„Това е пълно безумие. Сигурно жителите на Костинброд не са виждали накуп и половината от парите, които ще приберат Катя и Здравко за една-две песни. Но пък не е луд тоя, дето яде от баницата, нали?!“, коментират източниците, „снесли“ новината.
E, не, те за пеене на уше 20 000 ще искат сигур?! Аз не съм взела толкова голям хонорар от Кичка. Прецакана съм... Crossing Arms

# 227
  • Тра-ла-ла
Според жълтата преса - само за една песен в Костинброд на нова година, на площада, въпросния дует ще вземе 10 000лв......
Скрит текст:
Катя и Здравко от дует Ритон ще приберат 10 000 лева за една песен на площада в Костинброд, потребители в мрежата не могат да проумеят що за несправедливост е това

„Това е пълно безумие. Сигурно жителите на Костинброд не са виждали накуп и половината от парите, които ще приберат Катя и Здравко за една-две песни. Но пък не е луд тоя, дето яде от баницата, нали?!“, коментират източниците, „снесли“ новината.
Сигурно песента ще е "Джалма"  Joy Предвид, че в Костинброд има бая мангасарияни

# 228
Радвам се, че победител не е Евгени. Другите ми бяха безразлични.
Дано ББ повече да не мъчи народа с такива предавания!

# 229
Тази сутрин слушах Ники Николов по БТВ във връзка с друго предаване, но отново се замислих дали неговото отсъствие от ББ през последните години, не е причината шоуто да се хързулне с такава скорост по нанадолнището. Sad Не, че преди всичко беше цветя и рози, но тогава това, което се случваше там, не беше съвсем обвито в мъгла като дейността на масонска ложа. Дано махнат поне този Тушев, защото той като един Ботушев направо прегази любимия ми формат.

Ритон продължават да гастролират в Столичаните и Джалма живее вече трети живот.  hahaha Голяма подготовка и подгряване правят те за предстоящия концерт. Ама нека сменят малко плочата, че тази песен втръсна вече и си мисля, че и безплатни билети да ми даде някой за концерта им, не бих отишла.
Кафявата Златка кефи: "Кръстев каза, че сме на финал, но иска всичко да е честно." hahaha

# 230
Джалма в космоса   Joy

# 231
Съгласна, ако си остане само там. hahaha

# 232
# 233
Джалмааааа dance rotfImbo

# 234
  • SF
Според моя вкус тази песен си е чиста чалга.  Не че нещо разбирам от музика, аз с моите диджеи и транс сетове... И от време на време Адел и Енрике Иглесиас... Не че разбирам, но музиката на Ритон нещо не мога да смеля. Знам цели две песни на Ритон - Джалма (нямаше как да не я науча) и "Живеем спокойно, разумно и просто" - забравена, но сега във формата си я напомних. И двете песни не ми харесват. Но аз не харесвам бг музика по принцип (с леки, но приятни изключения).

# 235
  • София
Преди харесвах Ритон, но след резила във ВБ направо съм отвратена от тях!

# 236
  • София
на Ритон никога не са ми харесвали песните, и сега си мисля, че са писани за пенсионери. Харесвам българска музика, но само някои неща, някои песни, и тте не са нито на Ритон, нито на Кичка, дори на Емил Димитров не ги харесвам, като от Ален мак са. Сега се сещам, че май на Михаил белчев са ми някои от любимите песни - Не остарявай, любов; Тишина. Също ми харесва песента от Мадам Бовари от Сливен - Бразилия.

# 237
Преди харесвах Ритон, но след резила във ВБ направо съм отвратена от тях!

И аз така. Дори се хванах , че смених канала в петък като даваха Здравко как говореше нещо за професионализма си, в "Столичани в повече". Те загубиха от това си участие във ВБ.

# 238
  • София
Ритон определено много загубиха от участието си във ВБ! Показаха истинските си лица.....такива, каквито не ги познавахме! Sad

# 239
Ритон и в Столичаните не трябваше да се появяват, такива спечени и препечени бяха.
Но вкарването на Семейно презареждане в сериала беше попадение. Laughing Глисти от слон и ти да видиш...СЕМ спря реалитито. hahaha

Благодаря за поздрава, но и руският вариант на Джалма не ми харесва. И защо са го лепнали на кадри от Таборът отива към небето, не разбрах?!

Общи условия

Активация на акаунт