Къде живеете?

• 32 514
  • 510
  •   1
Отговори
# 450

Какво общо има кои от къде  е в Правителството за това как живее народа  в северозападна България ?  Искаш да кажеш , че ако бяха всите от София , щяха да цъфнат и вържат ?

"Сичкото "капацитет" се изнесло и лае отстрани" - в този "капацитет " влиза ли и сестра ти ?
 Thinking
Ами некадърното ни правителство си е с подходящите кадри ...... Mr. Green.  Ако можеха мааалко повече щяха да стегнат поне плевенска околия, ама и за толкоз акъл нямат. Могат само евросредства да прибират и да лапат...а...и да плащат с парите от безбожните данъци по 35 заплати на милиционерите, които в София повечето са от Самоковска околия...

И сестра ми влиза разбира се. Почне ли да ми обяснява как "умните и красивите " се били изнесли същото ще и кажа и на нея.

Всеки сам си прави държавата-да ви напомня още веднъж.

# 451
  • София
Преди 9 години избрах да живея в България, а не там където бях. Казах си, че човек когато е кадърен, пробива навсякъде, но близките ми не са с мен от другата страна на океана.

Не мога да се оплача в битово отношение тук, но факт е, че родината ни затъва и там щях да съм по-добре като цяло, а и вярвам с по-малко усилия и с по-ведра душа от външната обстановка. Реално човек тук и да иска да направи нещо за обществото, трябва да премине през 1 000 000 спънки, още толкова злословене и ако все пак успее, пак е черен. Манталитетът ни е крайно неподходящ - силно критикарски и завистлив, необуздан да си го изкарваме на тези, които мислим за по-слаби и много робски и дупедавски, когато ни натискат отгоре. Хората са много лоши един към друг, по-зле от кучетата са. За огромно мое съжаление виждам тотален упадък на обществото, липсата на истински ентусиазъм. Всяка втора дума между познати е за пари и вещи, душите нямат значение. Някак ощетени са хората като хора, някак и много оглупели, много елементарни и застинали в развитието си. И най-лошото: плаши ме като гледам лавинообразното количество хора, на които се изписват антидепресанти и разни психотични препарати.

Иначе финансово и в чужбина трудно се живее и е несигурно от вече няколко години.

О, мисля, че ако ще си говорим за антидепресанти и успокоителни, американците просто няма кой да ги бие.

# 452

О, мисля, че ако ще си говорим за антидепресанти и успокоителни, американците просто няма кой да ги бие.
България също е напред, но вместо антидепресанти владее отлично битовия алкохолизъм...

# 453
  • постоянно

Какво общо има кои от къде  е в Правителството за това как живее народа  в северозападна България ?  Искаш да кажеш , че ако бяха всите от София , щяха да цъфнат и вържат ?

"Сичкото "капацитет" се изнесло и лае отстрани" - в този "капацитет " влиза ли и сестра ти ?
 Thinking
Ами некадърното ни правителство си е с подходящите кадри от подходящите села. ако можеха повече щяха да постегнат поне плевенска околия, ама и за толкоз акъл нямат. могат само евросредства да прибират и да лапат...

Иди и виж пловдивските села не са баш такива, а земята не е кой знае колко по-плодородна от плевенската
 И сестра ми влиза разбира се. Почне ли да ми обяснява как "умните и красивите " се били изнесли същото ще и кажа и на нея, въпреки че не е от северозапада.

Всеки сам си прави държавата-да ви напомня още веднъж.

Добре ,
кой ни е виновен ? За 26 години все не се намериха политици , които да ни " оправят "  ? Мисля , че всичко се свежда до манталитет - "моето си е мое , а чуждото - наше ".

И последно .... Сериозно питам без да се заяждам . Какво е решението ? Как според теб можем да " обърнем " монетата  в България за да не бягат децата ни ?

Peace

# 454

И последно .... Сериозно питам без да се заяждам . Какво е решението ? Как според теб можем да " обърнем " монетата  в България за да не бягат децата ни ?

Peace

Като  се отдалечим от руското влияние и от руския олигархично клептократски модел на правене на икономика и политика. Но ние сами няма  как да успеем да направим това.

# 455

Каква връзка има това твърдение с България?
Какво точно казва?
а/ щом те са зле, и на нас ни е простено
b/ трябва да кажа просто нещо
с/ нищо им няма на антидепресанттие и психотропните, толкова добре се чувствам с тях, че трябва да ги направят задължителни за всички

загледах се в аватарите на хората, които са писали последните станици. 85% от аватарите са сумрачни.

# 456

Каква връзка има това твърдение с България?
Какво точно казва?

Таис написа, че американците пият много антидепресанти, много в сравнение с другите
От там насетне е твоето тълкувание, което Таис едва ли е имала в предвид

Апропо-В САЩ е пълно с хора, които живеят по-зле от много от българите. Факт.

# 457
  • постоянно

Peace

Като  се отдалечим от руското влияние и от руския олигархично клептократски модел на правене на икономика и политика. Но ние сами няма  как да успеем да направим това.

Кое Руско влияние ? - нали спряхме да  сътрудничим , сложихме  визи , вета , налози ......
26 години след като се "освободихме " от Комунизма ние все още  си избърсваме ръцете с Русия и нейното "влияние" ? Всите ли са Русофили ?

26 години смяна на правителства ?9 години в Европейски съюз.....

# 458

Кое Руско влияние ? - нали спряхме да  сътрудничим , сложихме  визи , вета , налози ......
26 години след като се "освободихме " от Комунизма ние все още  си избърсваме ръцете с Русия и нейното "влияние" ? Всите ли са Русофили ?

Влиянието на руските ни възпитаници и кадрите на ДС и комсомола, които си стоят по местата.

# 459

[/quote]
[/quote]

Не ме разсмивайте. Каква Русия, какви 5 лева? Като целуваме задната част на Америка да не би да сме по-добре? Нито Русия, нито Америка, нито която и да е било друга държава са ни виновни, че избираме калпави политици, които само крадат. На българина все някой му е виновен.

# 460
  • постоянно
[/quote]

Не ме разсмивайте. Каква Русия, какви 5 лева? Като целуваме задната част на Америка да не би да сме по-добре? Нито Русия, нито Америка, нито която и да е било друга държава са ни виновни, че избираме калпави политици, които само крадат. На българина все някой му е виновен.
[/quote]

И аз точно това се опитвам да обясня , че все търсим да се оправдаем с някой  и така  26 години вече ......  #Cussing out

# 461
Вярвате, че нещо зависи от вас?

# 462
  • постоянно

Гери  вярва .  Mr. Green

# 463
Разбира се, че зависи. Но с такива хора, каквито се подвизават из България и извън нея като "умни и талантливи специалисти" няма никакъв шанс.
Ако ЕС реши да помогне в смяната на елита с про-европейски, както направи в Румъния, може би нещо ще се промени.
Но докато държат тези дърти комунистически мутри на власт все ще е така.
Факт.

# 464
Разбира се, че зависи. Но с такива хора, каквито се подвизават из България и извън нея като "умни и талантливи специалисти" няма никакъв шанс.
Ако ЕС реши да помогне в смяната на елита с про-европейски, както направи в Румъния, може би нещо ще се промени.
Но докато държат тези дърти комунистически мутри на власт все ще е така.

Факт.

Последно: синьото или червеното?

Общи условия

Активация на акаунт