Професионални серии за коса - тема 93

• 46 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София / Перник
Момичета,
преди малко разглеждах продукти в Арлен и ми излезе съобщение "Остават 18 дни и 12 часа до black friday" сега вече не го виждам... А, след 18 дни е 01.01 и е петък....
Дали ще ни зарадват с още един черен петко?  Hug

# 61
СС крема на алтерна си мирише както цялата хайверна линия. Rolling Eyes
Иначе и аз много ефект не усещам, както писах млякото си ми е фаворит там за финиш.
СС крема на керастаз е със съвсем различна насоченост, той е "слънчев" продукт - предпазва, възстановява от слънце. При мен омекотява умерено и не прекалено и подрежда хубаво крайчетата. Харесва ми. Има и нежни блестящи частички, подобно на крема bamboo shine на алтерна. Peace

# 62
  • Чукарландия
Момичета, някой беше споделил финиш (май серум или крем беше), който придава страхотен блясък на руси коси, много хубав, но не се сещам нищо повече. Нито марка, нито име?!? newsm78
Някой дали се сеща какво чудо беше това? Hug

# 63
Моля Мише  Hug

# 64
Скрит текст:
сега ги взех ще ги пробвам утре сутринта ))  Heart Eyes

# 65
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

1.Следващият продукт, който съм набелязала за покупка е ДПШ (не знам още на Алтерна или Label M), но имам нужда от хубаво измиване на косъма  Simple Smile Всичко друго май си имам и за момента ще се спра с поръчките.

2. На Алтерна съм пробвала само хидратиращата серия, от два пъти ми харесва, дажи си взех малките разфасовки, а после ще реша, дали да купя и нормални.

Очаквам от Рибката (още от Черния петък!) хидратиращото мляко.
В тази връзка има ли още чакащи поръчки от тях? Крайно некоректно и нелоялно отношение и се чудя, дали да не откажа цялата поръчка. Още нямат явно Кенди олиото, но това вече е трета седмица. Променяха сроковета за доставка 5 пъти - то не бяха е-мейли, съобщения, новини...
Възнамерявам изобщо повече да не пазарувам от тях.

Имам и мостри на Caviar RepairX, но се съм ги пробвала.

# 66
  • Somewhere far away
И аз съм много разочарована от рибата- Crossing Arms
 обаждали са се но аз бях на важно обучение и нямаше как да им отговоря. После ми писаха. кенди олиото още го нямало. А аз точно него исках да пробвам! егати- разбрахме се да ми пратят цялата поръчка когато и то пристигне - но вече се замислям дали не беше по -добре да ми пратят поне останалите неща, пък Кендито  да го откаажа..  newsm78

# 67
Хайде бумнах се с новата серия на Алтерна.Ще зарадвам моята приятелка с подялба  Flutter Но тя ми е като сестра,как да откажа  Heart Eyes

# 68
Момичета, някой беше споделил финиш (май серум или крем беше), който придава страхотен блясък на руси коси, много хубав, но не се сещам нищо повече. Нито марка, нито име?!? newsm78
Някой дали се сеща какво чудо беше това? Hug
спреят на Кюн (черният) е много хвален напоследък,на мен кенди спреят (не микромистът) ми придава много блясък на русото.  Peace

И аз чакам нещо от ЗР -но дълбоко се съмнявам че ще пристигне  Rolling Eyes

# 69
  • Пловдив
И аз най-вече Кенди олиото си искам, защото беше на страхотна цена. На нормална не бих го купила. Но ако знаех, че така се стане, щях да го пусна от другаде. А те на следващия ден ме поставиха пред свършен факт, че било изчерпано и естествено никъде вече не беше намалено.

# 70
  • София
Ах, Бубе, защо си нямам и аз една такава приятелка, да си делим ... делим ...  Heart Eyes

Момичета, похвалете нещо на Лейбъл М, какво ви е любимо, какво харесвате?  Praynig

# 71
Чаровничка,честити покупки със здраве да си ги ползваш! Hug

Охх и аз много се чудя на тая Алтерна....ама  ще въздържа сякаш,мисля,че ще ми дойде тежичкаа.... Охх и аз искам една такава приятелкааа да си поделяме по сестринскии  Mr. Green моите ме мислят за луда.Ходих до Екнот с една приятелка като взимах поръчката от Арлен от ЧП и ме гледа ето така  Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire

Пристигнаха ми ампулите на Вела Енрич http://www.lookfantastic.com/wella-professionals-enrich-repair-s … 0ml/10552863.html Моля да споделите с какво да ги ползвам,имат такава пипеткаа отгоре както за ампулите Денсифик,но тези за са коса,няма да ми е удобно с нея.Според вас с пулверизатор дали ще е добре  Rolling Eyes И като цяло хидратиращи ,протеинови или балансирани се водят,за да знам след какъв шампоан да ги сложа , а маска преди тях мога ли да ползвам ? newsm78 Извинявам се за хаотично зададените от мен въпросии .. Embarassed bouquet

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 13:03 от melina565

# 72
  • Viena
А от кое сте по доволни на Чи -  кератиновата или аргановата серия /с арганово масло/ ?
Аз ползвах кератиновата,но явно ми е супер тежка и ми омазнява косата.

# 73
  • Somewhere far away
А от кое сте по доволни на Чи -  кератиновата или аргановата серия /с арганово масло/ ?
Аз ползвах кератиновата,но явно ми е супер тежка и ми омазнява косата.
Мерси. аз много им се чудя. мисля си че ще харесам протеин, а напоследък нямам протеинови продукти освен един два финиша... Но косата ми лесно се омазнява и това е проблем - ако и от тези на Чи се омазнява няма да се харесаме.

# 74
Iskam i az такава дружка,ама моите  мислят, че съм с отклонения  Mr. Green
Нито една не ме разбира, за тях скъп и хубав шампоан е Елсев,  Mr. Green а термозащитата е нечувано нещо  Mr. Green Повечето и маски не ползват...странна работа.

Май леееко се разколебах за Алтерната  Thinking
ще чакам да споделите.
Косата ми сега е в добър период  Mr. Green в събота бях на рожден ден и сега като гледам снимките- моята е най-лъскава и жива  Mr. Green от всички руси глави по снимките  Whistling Laughing
Карам на 5-6 измивания с протеин, 1 с хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт