Професионални серии за коса - тема 93

• 46 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Кератиновите CHI са хидратиращи, нали?  newsm78
Балансирани,имат протеин.Нали кератина е такъв Wink

# 46
аКО наистина прави афро косите меки, като облак...не става за повечето от нас  Thinking
аз не искам коса, като памук  Mr. Green ама ми се иска да е точно за мен  Mr. Green

# 47
JLo и на мен ми се иска!На суууупер цена са,не са за изтърване  Confused

# 48
JLo и на мен ми се иска!На суууупер цена са,не са за изтърване  Confused
Кое е толкова на супер цена? Може ли линк да покажете? bouquet
Аз виждам някакъв намален комплект с подарък.
http://www.arlen.bg/product/2957/luksozen-komplekt-shampoan-i-ba … arak-terapia.html

# 49
http://www.arlen.bg/product/2957/luksozen-komplekt-shampoan-i-ba … arak-terapia.html
И КОД ЗА 20%  става екстра  Mr. Green

# 50
  • Somewhere far away
А от кое сте по доволни на Чи -  кератиновата или аргановата серия /с арганово масло/ ?

# 51
И аз не я мисля за много супер цената Crazy ама то като цяло хайверната линия е така.
Аз много се радвам, че бамбуците Алтерни ми пасват повече сякаш, иначе щях да съм в прекомерен харч. Shocked

# 52
  • София / Перник
Кератиновите CHI са хидратиращи, нали?  newsm78

Протеин и то як, поне за мен.

Благодаря ти! Кога ще се науча да ги разпознавам....  ooooh!

# 53
аКО наистина прави афро косите меки, като облак...не става за повечето от нас  Thinking
аз не искам коса, като памук  Mr. Green ама ми се иска да е точно за мен  Mr. Green
ДжейЛо аз не искам да звуча расистки-но според мен Алтерна не са създадени за афро коси-мисля че ще е подходяща серия за нас,ако се използва правилно  Hug повече ще мога да ти кажа утре  Whistling

Денси това е комплекта от линка който си дала  Peace

# 54
ДжейЛо аз не искам да звуча расистки-но според мен Алтерна не са създадени за афро коси-мисля че ще е подходяща серия за нас,ако се използва правилно  Hug повече ще мога да ти кажа утре  Whistling

Денси това е комплекта от линка който си дала  Peace
Joy hahaha Hug

# 55
1. Кой е следващият продукт или серия, който ще си купите? Пробвали ли сте го или само от мнения ви е привлякъл вниманието? Защо точно това? -
I. Терапист на Керастаз (ш+м), пробвала съм от мостри и останах доволна. Надявам се да остана доволна в дългосрочен план, както от серията Архитект.
II. Шампоан Денсифик - не съм го пробвала, по-скоро от мненията тук, а и ползвам инициалист и ампули денсифик от време навреме, от които съм страшно доволна, не толкова от поникнала нова коса, а по-скоро от прекрасното действие върху косата ми. Става някак жива и плътна. Ефект, който търся.
III. Шампоан Витамино колор и матиращия на Лореал. Не съм ги пробвала. Витаминото го взимам, за да се мия с него след боя, а матиращия от интерес.
IV. Ампула Loreal Professionnel Powerdose Color - ясно защо. Не съм я пробвала.
VI. Ампула – ботокс за коса L`Oreal Professionnel Fiberceutic - Ползвам доста често, защото след нея усещам косата си напомпана. Редувам с ампула цимент на Керастаз.
VII. Обмислям покупка на маската на Маркоанойл, онази с кафявата капачка. Не съм я пробвала, но срещам доста добри отзиви за нея тук.

2.Кои продукти от сериите Хайвер на Алтерна сте използвали? Опишете ефекта им?
Alterna Caviar Moisure, Alterna Caviar Repairx, СС крема, Нощната терапия, Файнъл тъч олиото и Тен серията, като не знам последните две дали се отнасят към въпроса.
Alterna Caviar Moisure - (ш+б) Мека и блестяща коса - страхотен аромат. Изключителна серия. Не е типичната хидратация, но определено съм влюбена.
Alterna Caviar Repairx -(ш+б) Жилава, плътна и тежка коса. Определено съм доволна.
Маските не съм ги пробвала и не мога да дам мнение.
Алтерна Тен - абсолютен баланс. Тази серия ми е фаворит. Косата ми е жива, блестяща, ухае невероятно, не клепва на следващия ден. Изключителна серия.
Естествено вероятно най-много ми допада, защото е най-скъпата Joy
Файнъл тъч олиото също е един прекрасен продукт. Икономично е, не утежнява, създава мекота и блясък. Перфектният финиш за мен.
Нощната терапия също ми допада. Ухае добре, попива добре, но като че ли косата ми след нея става прекалено мека, но това зависи и продуктите, с които ще продължиш грижата след нея. Като цяло ми е ок и доста често я ползвам след спа и на сутринта мия косата си. Не е особено икономична.
СС кремът за мен е един никакъв крем. Нито ми харесва как мирише, някак ми е лепкав, не виждам да прави нещо кой знае какво. Ползвам от време навреме, като се надявам да върши някаква работа, разчитайки на описанието. Мерак ми е да пробвам СС кремът на Керастаз. В тази връзка, ще се радвам, ако някой ги сравни.

Между другото си купих Цимент Термика на Керастаз и миризмата му хич не ми хареса. Нектар термика ухае доооооста по-добре.
Споделям и една комбинация от продукти и ефектът при мен от тях. (Косата ми е с нормален косъм, по-скоро леко тънък, средно гъста, доооооооста изтощена /след година и половина изрусяване от черно, като вкл. всичко, за което се сещате- от цялостно изрусяване през кичури, балежи, омбре и т.н.)
Та... Преспах с Еластисайзър екстрийм, на сутринта се измих с Хронолоджист, сложих балсамът за блясък от Бамбу серията на Алтерна и изсуших с цимент термика. Не сложих олио за финиш, както обикновено правя.
Още докато суших усетих косата си като омазана, хем изплакнах доста добре. След изсушаването усещам косата си доста тежка, по-обемна, силно хидратирана, леко омърсена, но видимо изглежда добре. Мислех, че ще стои като мръсна, но си е ок. Предполагам е от еластисайзъра. Интересно ми е дали сешоара ще ми се задържи до утре, защото напоследък на втория ден косата ми е в различни посоки. Суших, както обикновено с въртящата четка на Филипс.

Извинявам се за дългият пост. Надявам се да съм била полезна.  Hug
П.С. Това ли е коприната на Чи, за която всички говорите? - http://www.arlen.bg/product/1884/chi-silk-infusion-koprinen-reko … a-kosa-59-ml.html Ползвате ли я заедно с термичен крем?

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 11:46 от vivian_my

# 56
  • София
Ей, направо сте фурийки  Mr. Green Айде, чакам отзиви за Новите Алтерни  Heart Eyes
Аз пък си поръчах Трихотерапията  Sick (звучи ми като "Психотерапия", каквато май на мен вече ми е нужна  Joy )

Чакам намаление на Лейбъл М. Нещо ми се пазаруват точно те, нямам обяснение защо  Mr. Green

# 57
vivian_my,цимента мирише на цитруси,много свежо и нежно,поне за мен  Peace Жалко че не ти допада аромата.Мен първо това ме грабна като го пробвах  Wink

# 58
vivian_my,цимента мирише на цитруси,много свежо и нежно,поне за мен  Peace Жалко че не ти допада аромата.Мен първо това ме грабна като го пробвах  Wink

И между другото и СС кремът на Алтерна ми мирише ужасно и някак евтино... Embarassed
Доста се чудя на парфюмът от Хронолоджист серията... newsm78 Дали е хубав. Отзиви?

# 59
Аз пък си поръчах Трихотерапията  Sick (звучи ми като "Психотерапия", каквато май на мен вече ми е нужна  Joy )
Joy  hahaha верно така звучи,всички сме за там дружно  Hug

Бубка  bouquet мерси.

Общи условия

Активация на акаунт