Пародонтална операция

• 1 890
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Някоя от вас правила ли си е операция за присаждане на тъкан от небцето при венците (кюретаж) за премахване на парадонтозата?
Имате ли представа колко време след операцията се чувства дискомфорт и болки? Кога спада подуването? Как се хранехте след операцията и кога започнахте да въвеждате твърда храна в менюто си? Трудно ли ви беше да говорите? Ии въобще ако имате някакви съвети, моля, споделяйте. Simple Smile

# 1
Здравейте.Миналата година си направих кюретаж на венците.По време на операцията (стъргането)не болеше но,   след действието на упойката се ме боля. Аз кюретирах по 4 зъба на посещение отнемаше около час.Резултатите не са много добри при мен след операцията венците ми доста се качиха на горе, зъби те ми станаха много чувствителни имам доста с оголени шиийки.

# 2
Благодаря за отговора ти! Simple Smile
А колко дълго ти отне да се възстановиш? Кога започна да ядеш твърда храна? Кога спряха болките?

# 3
При моя случай нямаше присаждане от небцето а, само кюретаж (стъргаха ми венеца около самия зъб)и още на следващия ден нямах проблем с храните.

Общи условия

Активация на акаунт