Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коя е американската ваксина против грип?

  • 873
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте .Сутринта на предаването на Гала" на кафе"говориха за ваксините за  грип.Казаха,че най-добра била американската ваксина и се казвала като откривателя и,коя е тя.Не я казаха по име понеже било реклама ако знаете коя е  кажете моля.Не може да е ваксигрип защото как може човек да се казва така Shocked .

# 1
  • Мнения: 2 452
Ами те ваксините против грип се видоизменят всяка година в зависимост от това какъв тип грипен вирус се очаква да ни "нападне". Миналата година например грипът ни изненада, защото се оказа, че ваксината няма нищо общо със щама, който всъщност се появи (т.е. някой е направил погрешни изводи и следователно неефективна грипна ваксина).
Не зная точно каква е "американската" грипна ваксина, но зная, че там по начало има огромен недостиг на такава и в резултат цели кораби с пенсионирани американски туристи се стичат тук, в Канада, за да се ваксинират срещу грип. В резултат сега на нас, канадците, ще ни правят разредена ваксина (за да има за американците, защото те си плащат, а ние не).
Иначе американската грипна ваксина е произведена от Авентис-Пастьор.

# 2
  • Мнения: 12 212
Вакси грип е на Авентис- френска фирма, а Инфлувак - на Солвей фарма- белгийска. Не знам коя е американската Shocked

Общи условия

Активация на акаунт