SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
Това ми е ясно на мен, но не би ли трябвало и другите да се появят  Thinking

Аз разбрах, че тя призова истинската клетка да се телепортира вътре в другата един вид

# 16
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
https://www.facebook.com/officialmisha/photos/a.129194833769199. … ype=3&theater

Сега вече ми стана коледно Simple Smile Wink

# 17
# 18
Скрит текст:
Може би призовава само пространството на клетката заемано от Луци, неговата душа...нали все пак той влезе в клетката с тялото на Сам? newsm78 А Михаил и Адам може да са още там, или да са се възползвали от пукнатините, след появата на Даркнес, за които говореше Луцифер? newsm78

Нямам търпение всички да изгледате, че да си коментираме Simple Smile

https://www.facebook.com/JaredPadalecki/photos/a.350158548523080 … 199585947/?type=3

Moose fight
https://www.facebook.com/JaredPadalecki/photos/a.350158548523080 … 566311277/?type=3

# 19
# 20
Ходихте ли, ходихте ли?  Whistling

# 21
  • Вестерос
къде къде

# 22
На Междузвездните войни.

# 23
  • Вестерос
ааа аз на 23-ти , имам запазени билети още от преди един месец

# 24
Ще си трая, въпреки че аз не съм го гледала, ММ ходи.
Да се върна към темата: Уникален Джаред.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лисо, дръж си Дженсън.  Crossing Arms

# 25
  • Buffyworld
Аз още не съм ходила, но много искам. Ще изчакам другата седмица, защото сега едва ли ще има билети.

# 26
  • Вестерос
Можеш онлайн да си резервираш без да плащаш. Пазят ти ги до 30 минути преди прожекция

# 27
Хелоу Hug ! - извика Импала, влитайки през вратата со се касата Joy

официално коледно парти - отметнато
мъж далече - отметнато
дете при баба - отметнато
мъглив софийски следобeд - отметнато
компютър с нет - отметнато
неща за пиене и хрупане (щот пазя линия окръжност сепак Mr. Green ) - отметнато

Почвам да гледам и коментирам като в доброто старо време.
После ще чета.

11.01 - Въх, много готина Тъмнина Crazy ! Въпросът е какви ще ѝ бъдат плановете след като толкова време е била заключена. И защо демоните ги е страх от нея.
Заразените от черния облак ми напомниха много за "World War Z". Стана ми жал за таткото.
Момчетата са прекрасни Heart Eyes , както винаги. Липсваха ми.
Не схванах каква промяна иска Сам.
Интересно какво ли ще става между Дийн и Тъмнината - нали има някаква връзка помежду им.

11.02 - Заразеното Сами беше чудесно, имаше много *ммммм* кадри. И умното си е умно - досети се за лека. Много силна сцена в параклиса на болницата. Видението беше страховито, бррр Confused .
Зарадвах се да чуя отново https://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I . Лошото е, че май се приключи с връщането на братята от смъртта. Може пък да се окаже за добро, кой знае Rolling Eyes .
Чудя се каква е тази Празнина(?) ("Empty") и може ли Тъмнината да бъде затворена там ("And nothing comes back from that").
Засега ангелската линия пак ми е леко досадна и излишна...
Краули продължава ми пълни душата - "Want some candy, little girl?" Joy Много бързо се ориентира и неговото не се губи никога.

11.03 - още един хубав епизод. Режисьорстването на Дженсън познах по името на ресторанта, в който се бяха събрали трите вещици Mr. Green .
Направи ми впечатление, че в трети епизод на миналия сезон беше излекуван Demon Dean, сега - Кас. Миналата година обаче страдах, че стана толкова бързо и лесно, исках още от Demon Dean, чаках го да стане лош. Наложи се да се задоволя се с Дийн-с-белега-на-Кайн.
Роуина пак беше на ниво, обичам я тази гадина.
Uncle Crowley е един път Joy . Амара обаче започва да става проблем и предполагам, че скоро ще се разделят.
Струва ми се, че сценаристите насочват нещата към това тя да иска да унищожи създаденото от Бог, всичко Rolling Eyes . На такава огромна сила не ѝ пука за хора, ангели, демони - трите основни "лагера" в сериала. Освен като храна, разбира се.
А междувременно на редовите ангели и демони им е писнало да опират пешкира от всякакви висши цели и планове.
А, да! Имаше нещо в Дийн в сцените в стаята за разпити и в подземието на бункера, дори като таксиджия. С първата части от тази мисъл се хоризонтирам Whistling . Утре продължавам.

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 00:21 от Impala

# 28
  • # супернатурална #
И мен Тъмнината мноо ме кефи. Сластен глас и тяло, красива, магнетична някак си (верно малко дърта, но Дийн ги предпочита с опит, пък и около четиридесетте не сме за изхвърляне, се пак) . Страхотна игра на актрисата. Другото дето си го коментирала съм го позабравила. Ти ли ще забързаш, аз ли ще повтарям...не обичам да свършваме не-заедно. Още съм под впечатление от последната серия. Мале Луцииииии. Много сех, много. Разбирам я Роуина с лигите.

Забравих да благодаря за темата. Нека той, че го прави по-добре

И пак

Не моа(т) се запра(т)  Blush

# 29
Това е дупенцето на Дийн. Сигурна съм  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт